• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.02.2019

15:16

(HOROR VIDEO) NOVA ŽELEZNIČKA NESREĆA! RAMPA PODIGNUTA, VOZ PROLAZI, A AUTO NALEĆE NA NJEGA! Teška tragedija ČUDOM IZBEGNUTA!

Vesti

(HOROR VIDEO) NOVA ŽELEZNIČKA NESREĆA! RAMPA PODIGNUTA, VOZ PROLAZI, A AUTO NALEĆE NA NJEGA! Teška tragedija ČUDOM IZBEGNUTA!

Podeli vest

Niz nesreća na loše obezbeđenim pružnim prelazima nastavljen je još jednim incidentom koji se pre pet dana dogodio nedaleko od Mladenovca, a u ovom udesu, srećom, niko nije povređen

 

Kako kažu u "Srbija vozu", automobil se bočno zakucao u njihovu lokomotivu.

- Audi crnogorskih tablica udario je u našu lokomotivu između stanica Kovačevac i Mladenovac. Nijo nije povređen, a na lice mesta izašla je naša komisija i očelujemo izveštaj o ovom događaju - kazači su u "Srbija vozu".

Rampa na ovom prelazu nije radila, što se jasno vidi na fotografiji, a svetlosni signal i sama rampa prekriveni su crnom kesom. Vidljiv je samo "andrejin krst" i znak "STOP".

Podsećamo, u slučaju da rampa ne radi, mašinovođa je dužan da zaustavi voz neposredno pred pružnim prelazom, da da zvučni signal, a potom najmanjom mogućom brzinom prođe kroz zonu putnog prelaza.

Šta se desilo na ovom prelazu i kako je moguće da vozač automobila nije video voz pokazaće istraga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 5 godina

U celom svetu se staje na znak STOP, pogledaš prvo levo pa desno. Samo ako je prolaz bezbedan nastavljaš vožnju. U srbiji su veoma retki vozači koji poštuju ovo pravilo. Za svoju nepažnju uvek krive nekog drugog. Svi odlično znaju svoja peava a samo retki i svoje obaveze.

Sladjan

pre 5 godina

Zasto vozac nije stao,i pogledao gde ide?uvek drugi kriv!!!!bez obzira Dali rampa podignuta spustena Mora see stati!mator covek a nezna propise saobracaja!

SS

pre 5 godina

Ovako rampe i sistem,nisu radili ni za vreme dok smo bili pod turcima,prema tome Zorana ti bi tad zglajznula sa mesta ministra kao bela rada,kod Sulejmana.

Pera

pre 5 godina

Jedini krivac vozac koji nije stao na znak izricite naredbe STOP.

Saradžogla

pre 5 godina

Tačno se zna broj voza i ime mašinovođe.Pitao sam komšiju mašinovođu i veli da je neispravno stanje prelaza DVE GODINE!DVE GODINE JE U NEISPRAVNOM STANJU I DA JE UVEK ISPRED STAO I UVERIVŠI SE DA NEMA VOZILA NASTAVIO JE VOŽNJU DALJE!PREMA TOME MAŠINOVOĐA PUTNIČKOG VOZA ĆE SIGURNO DEEEEEBELO DA BUDE SANKCIONISAN. Zašto nije stao?Zato što je zbog umora,nesanice i loših uslova rada 80% mašinovođa nesposobno da taj posao obavlja.Kako mnogi uče nemački jezik eto vam znanje šta će biti. A onda država će pozvati penzionere mašinovođe da voze vozove?Može ali za 200 hiljadarki pod ugovorom!Da ne mislite da sam pisao gluposti?E,pa,nisam pisao.

serbone

pre 5 godina

vozac ima refleks ko mrtav konj,jasno se vidi da voz nailazi a on nikakvu reakciju,

Policajac

pre 5 godina

Pa ljudi, znak STOP veliki kao krevet. Samo ga slep čovek ne bi video. Tužba za prilazak kriz Stop i da se nadoknadi šteta pričinjena vozu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija