• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.02.2019

17:15

(FOTO/VIDEO) NUDE 20.000 EVRA ZA INFORMACIJU O ČABI DERU! Plaćeni ubica iz Srbije za 5 meseci likvidirao TROJE, juri ga policija 3 države!

Vesti

(FOTO/VIDEO) NUDE 20.000 EVRA ZA INFORMACIJU O ČABI DERU! Plaćeni ubica iz Srbije za 5 meseci likvidirao TROJE, juri ga policija 3 države!

Podeli vest

Holandska policija intenzivno traga za plaćenim ubicom Čabom Derom koji je u proteklih pet meseci izvršio tri ubistva na teritoriji Srbije, Mađarske i Holandije

Holandske vlasti nude nagradu od 20.000 evra za informaciju koja bi mogla da ih dovede do Čabe. Na listi najtraženijih kriminalaca holandske policije, Čaba Der plaćeni ubica iz Srbije koji seje smrt po Evropi zauzeo je prvo mesto.

Ovo je objavljeno na sajtu tamošnje policije uz poruku da će svako ko pruži bilo kakvu informaciju značajnu za lociranje ovog plaćenika, biti nagrađen svotom od 20.000 evra.

U apelu policije navodi se i da ga potražuju zbog sumnje da je 30. jula 2018. likvidirao hrvatskog biznismena Ivana Serdarušića (62) u jednom restoranu u Amsterdamu. Oni sumnjaju da je Čaba u Holandiju doputovao 8. jula, a tri nedelje kasnije izvršio hladnokrvno ubistvo pred brojnim svedocima.

 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ČABA DER LIKVIDIRAO HRVATA U AMSTERDAMU! Usred restorana pucao iz pištolja sa prigušivačem i mirno izašao dok su gosti VRIŠTALI!

Međutim, Čaba Der je srpskoj javnosti postao poznat početkom godine, kada je 5. januara na Banovom brdu hladnokrvno likvidirao Nebojšu Markovića, koji je u tom trenutku sklapao dečija kolica.

Policija u Mađarskoj takođe je objavila da traga za Derom zbog ubistva mađarskog biznismena Lasla V. Žrtvi koju je primorao da klekne pucao je u glavu, a telo zatim bacio u potok. Pretpostavlja se da je ubistvo, kao i druga dva, naručeno.

Lice ovog hladnokrvnog ubice čak dva puta su zabeležile sigurnosne kamere. Čaba Der je već osuđivan za ubistvo novosadskog kriminalca Branislava Jelačića. Posle 12 godina robije i izlaska na slobodu on je nastavio svoju karijeru plaćenog ubice.

OVO JE KRVAVI POTPIS UBICE SA BANOVOG BRDA: Zbog jedne stvari policija otvara stare slučajeve! NAMERNO OTKRIO LICE PRILIKOM EGZEKUCIJE?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Malo nude, niko za tu lovu neće da rizikuje....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17