• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2019

12:49

OVO SU NAJVEĆI MONSTRUMI MEĐU SRPSKIM RODITELJIMA! Silovali, drogirali, gušili, tukli i na kraju BRUTALNO UBIJALI SVOJU ROĐENU DECU!

Vesti

OVO SU NAJVEĆI MONSTRUMI MEĐU SRPSKIM RODITELJIMA! Silovali, drogirali, gušili, tukli i na kraju BRUTALNO UBIJALI SVOJU ROĐENU DECU!

Podeli vest

Otac monstrum, Josip Rođak (54), koji je pokušao da ubije svoje četvoro dece na Pagu, malo je reći, zgrozio je i rastužio čitav region. Ovaj bolesnik je bacio mališane sa šestog sprata, od kojih se jedno i dalje bori za život, dok su ostalih troje stabilno. Josip nas je podsetio na najstravičnije slučajeve mučenja i ubistava dece u Srbiji koje su počinili upravo njihovi roditelji. Pitanje koje odzvanja nad ovom temom je: "Kako je moguće da roditelj muči i ubije svoje dete?"

Izdvojili smo one najstrašnije, najjezivije, najtužnije...

Foto: Informer

Mališa jevtović i Ana Filipović

ANA FILIPOVIĆ

Ana Filipović je najmonstrouznija majka koju je Srbija ikada videla. Silovanje, udaranje i ubistvo male Katarine, njene ćerke, koja je tada imala samo tri godine, dogodilo se 2005. godine. Ana se tada zabavljala sa Mališom Jevtovićem, kojem je bila saučesnik u navedenim čudovišnim "radnjama".

(FOTO) LICE ZLA! OVO JE OTAC MONSTRUM KOJI JE BACIO SVOJE ČETVORO DECE SA SPRATA U HRVATSKOJ!

Ana i Mališa su odveli dete u Zvezdarsku šumu. Dok se on zverski iživljavao nad malenom, majka Ana je sedela odmah pored. Na kamenu. Pušila cigaretu i sve posmatrala... 

Mališa je prvo tukao, pa silovao Kaću, dok joj nije probušio unutrašnje organe. Kada je završio, odveli su skoro mrtvo dete kući. Potom su večerali. Malena je za to vreme umirala samo nekoliko metara od njih... Uviđaj je kasnije pokazao da je Katarini jetra bila skroz probušena. Ana je tada imala 34 godine i jedina je žena koja je na izdržavanju najduže zatvorske kazne u Srbiji (40 godina).

Foto: informer/printscreen

Marko Nikolić

MARKO NIKOLIĆ

Marko Nikolić (43) je monstrum koji je 2017. godine pred brojnim očevicima u Centru za Socijalni rad u Rakovici zaklao svoju suprugu Maju Đorđević i ubio sina Mihaila.

Marko je svoj krvavi pir počeo na Banjičkom groblju. Tu je ščepao rođenog sina za gušu, te počeo da ga davi. U polusvesnom stanju, ali sa znacima života, dečaka je na rukama doneo ispred Centra u Rakovici. Potom je nesrećno dete tresnuo o pod pred majčinim nogama! Dečaku su tada napukli lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo.

Marko se ubio u zatvoru dan pred Novu 2018. godinu. Prerezao je sebi grkljan.

Foto: facebook.com/Tatjana Mahud

Tatjana Lakić Mahud

TATJANA LAKIĆ MAHUD

Tatjana je narkomanka koja je trovala svoju bebu metadonom (medicinska zamena za heroin). Drogu je sipala osmomesečnoj Anji u mleko. Kada je jadna bebica preminula, ovaj monstrum od majke ju je samo umotala u najlon kesu i bacila na terasu.

NAJNOVIJI DETALJI HORORA U HRVATSKOJ! Lekari ZANEMELI od prizora "krvavog smotuljka koji ne plače", MONSTRUM strpao najstarije dete u dom, da mu ne smeta dok muči ostalu decu!

Potom je pokušala sebi da oduzme život tako što je presekla vene. Ovaj užasan zločin dogodio se u Južnom Bulevaru u Beogradu 2016. godine.

Foto: facebook.com/Dejan Krsticic

Dejan Krstičić

DEJAN KRSTIČIĆ

Profesor fizičkog vaspitanja, Dejan Krstičić, 2017. godine u Štrpcu, počinio je stravičan zločin kada je u sred večere ustao, uzeo nož i prišao kolevkama u kojima su bile njegove bebe, blizanci. 

Obe bebe je izbo nožem. Jedna je preminula u bolnici... 

Foto: Informer

Marina Andrejić

MARINA ANDREJIĆ

Marina (44) iz Požarevca je u julu 2010. godine preplašenog sina, koji zbog mraka nije hteo da je prati putem u šumu, ubila tako što ga je udarila motikom u glavu i potiljak. Potom ga je podigla i nosila dvadesetak metara do ivice bagremara i, pošto nije davao znake života, položila ga je leđima okrenutim ka zemlji, prekrila granjem i ostavila. Tu noć je prespavala dvadesetak metara od mrtvog deteta.

Smrt dečaka je, kako su nalazi sa obdukcije pokazali, prouzrokovalo nagnječenje mozga. 

 

FERDI BURAZ

Monstrum (22) iz Zemuna nasmrt je prebio svoju petomesečnu ćerku krajem prošle godine. 

Petomesečna beba je preminula 23. novembra u Zemunskoj bolnici, a na obdukciji je potvrđeno da je imala prelom rebara i brojne krvne podlive po rukama i glavi. 

Ubica je odmah priznao zločin nakon što su mu stavljene lisice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija