• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

10.04.2019

14:18

(FOTO) OVO JE BRAT NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA KOJI JE UHAPŠEN SA NJIM! U Šapcu pričaju sve najbolje o njemu!

Vesti

(FOTO) OVO JE BRAT NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA KOJI JE UHAPŠEN SA NJIM! U Šapcu pričaju sve najbolje o njemu!

Podeli vest

Sa najvećim srpskim makroom Mihajlom Maksimovićem uhapšen je njegov brat Dušan Milenković, takođe iz Šapca

Klupko je počeo da se odmotava nakon hapšenja nekoliko devojaka u januaru. One su se provodile u jednom hotelu sa turskim državljanima, a takođe su osuđene prekršajno zbog prostitucije. 

POZNATA MADAM IZ NAŠEG DŽET-SETA STOJI IZA NAJVEĆEG SRPSKOG MAKROA! Na estradi je 30 godina, a svi znaju da VOLI PILETINU!

Nakon toga odlučile su da svedoče protiv Maksimovića i njegovog brata, tvrdeći da su ih oni "psihički maltretirali i terali da troše velike količine novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku, ali i na kurs lajfkoučinga".

Dušan je uvek važio za dobrog momka.

- Uvek je bio pozitivan i dobar momak. Vedrog je duha i iz dobre porodice. Školovan i pametan dečko, ne znam šta mu je trebalo da se uvuče u takve stvari. Mogao je i na drugi način da zaradi novac - rekao je izvor za Alo.

Mihajlo Maksimović i njegov mlađi brat Dušan Milenković u pritvoru su od kraja februara i protiv njih se vodi istraga zbog sumnje da su učestvovali u trgovini ljudima, odnosno da su devojke primoravali da pružaju seksualne usluge za novac.

- Oni su se na saslušanju branili ćutanjem i određen im je pritvor. Devojke za koje se sumnja da su bile žrtve dobile su status posebno osetljivih svedoka - potvrdio je izvor.

Maksimović je ranije osuđivan za posredovanje u prostituciji i falsifikovanje, dok Milenković nije osuđivan.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija