• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

15.04.2019

15:35

"POKAŽI MI BRADAVICE I GUZU! JEL TI DLAKAVA?" Pedofil Bojan iz Leskovca terao devojčicu (13) na GNUSNE stvari! Isplivale STRAVIČNE poruke!

Vesti

"POKAŽI MI BRADAVICE I GUZU! JEL TI DLAKAVA?" Pedofil Bojan iz Leskovca terao devojčicu (13) na GNUSNE stvari! Isplivale STRAVIČNE poruke!

Podeli vest

Navodnu je Bojan učenicu pitao da li hoće da se snima dok se tušira i poslao joj fotku i poruke neprimerenog sadržaja. Konverzacija između trinaestogodišnje devojčice (DIVERZIJA) i predatora. Prepiska je objavljena na stranici "Stoppedofilijisp"

U Fejsbuk grupi "Stop pedofiliji" objavljena je stravična prepiska s predatorom Bojanom Nikolićem iz Leskovca iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 13 godina slao gnusne poruke, fotografije i ubeđivao je da se sa njim dopisuje na vrlo eksplicitan način, kao i da se snima tokom tuširanja ne bi li on gledao.

Foto: printscreen

 

Sve vreme tokom je Bojan Nikolić iz Leskovca insistirao da mu devojčica otkrije ima li donji veš. Više puta joj je uputio poziv, a onda insistirao na dopisivanju eksplicitnog tipa, kao i na tajnosti.

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom. Grupa „Stop pedofiliji“ redovno objavljuje komunikaciju pedofila s devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Leskovčanin, Bojan Nikolić.

DEČAK SILOVAO DEVOJČICU I SVE TO SNIMIO TELEFONOM! Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice POTRESAO VALJEVO!

Čitava prepiska Bojana Nikolića i trinaestogodišnje devojčice objavljena je u grupi "stoppedofilijasp", a sadržaj istih možete videti u galeriji ispod.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

Predatori koriste internet da bi stupili u kontakt s potencijalnim žrtvama. To su uglavnom dečaci i devojčice, a predatori ne mogu da se svrstaju samo u jednu kategoriju jer ne postoji tipičan profil. Oni su uglavnom različitih godina, obrazovanja i poslova. Zajedničko im je samo to da su konstantno u potrazi za žrtvom.

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija