• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.04.2019

22:31

MARJANOVIĆ NAVUKAO JELENU DA SE SPUSTI NIZ NASIP I UBO JE U GLAVU! Detalji najnovije optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Vesti

MARJANOVIĆ NAVUKAO JELENU DA SE SPUSTI NIZ NASIP I UBO JE U GLAVU! Detalji najnovije optužnice protiv Zorana Marjanovića!

Podeli vest

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović

Više javno tužilaštvo juče je dostavilo Višem sudu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice iz Borče, zbog sumnje da je počinio teško ubistvo za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Nakon podizanja treće optužnice oglasio se Zoran: SVE JE NAMEŠTENO!

Prema optužnici, Zoran Marjanović je suprugu Jelenu ubio na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini mesta na kojem je pevačica "Granda" usmrćena stajala njihova maloletna ćerka.

Prema optužnici, Marjanović se je sa sada pokojnom suprugom i maloletnom ćerkom Janom 2. aprila 2016. godine oko 17 sati dovezao na nasip u Borči. Jelena je otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom. Međutim, iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran ju je namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu, navodi se u optužnici.

Kada su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom u glavu i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom. Tada je, prema optužnici, izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom joj je bila vezana kosa.

Međutim, Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom joj opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti Jelena je udahnula vodu iz kanala.

Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine, gotovo godinu i po dana od ubistva. Iz pritvora je pušten nakon deset meseci. Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri godine.

Foto: Insajder

 

PET KLJUČNIH DOKAZA

1. Prema veštačenju koje je dostavljeno u tužilaštvo ukazano je na to da je biciklista M. R. zaista mogao da vidi Jelenu i njenog ubicu svega nekoliko minuta pre nego što je pevačica brutalno ubijena.

2. Veštačenje mobilnog telefona Zorana Marjanovića pokazalo je da je njegov telefon u vreme ubistva njegove supruge bio isključen. To je stav veštaka telekomunikacije dostavljen tužilaštvu u Beogradu.

3. Krv ubijene Jelene Marjanović, iz nalaza koji je dostavljen u optužnici Biološkog fakulteta, nađena je u na zadnjem sedištu "mercedesa" koji je u vreme zločina koristila porodica Marjanović.

4. Prostornovremenskim veštačenjem svih snimaka sigurnosnih kamera koji se nalaze na kući u Crvenki, svih kadrova koji gledaju na nasip, utvrđeno je da je Zoran sa suprugom i detetom bio na njemu.

5. Bris DNK dostavljen je Biološkom fakultetu u Beogradu i uzet je sa ogrebotine na desnoj ruci Zorana Marjanovića, koji pokazuje da ga Jelena nije ogrebala.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija