• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika.rs

22.04.2019

17:52

UNAKAZIO JOJ LICE PESNICAMA, PA JE UBO ŠILJKOM U GLAVU, ONDA MASAKRIRAO! Treća optužnica otkriva STRAVIČNE detalje o ubici Jelene Marjanović!

Vesti

UNAKAZIO JOJ LICE PESNICAMA, PA JE UBO ŠILJKOM U GLAVU, ONDA MASAKRIRAO! Treća optužnica otkriva STRAVIČNE detalje o ubici Jelene Marjanović!

Podeli vest

Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice

U trećoj optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene detaljno su opisane povrede koje je pevačica imala na telu.

TREĆI POKUŠAJ POSLE TRI GODINE! Optužnica protiv Marjanovića na proveri u Višem sudu

Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice!

U dokumentu se vidi da je pevačica brutalno tučena sve dok nije izdahnula u kanalu u naselju Crvenka u Borči, ali i da se krvnički borila sa ubicom, o čemu govore takozvane odbrambene povrede po rukama. Smrt su prouzrokovale rane na glavi, odnosno udarci metalnim predmetom koji su joj razorili lobanju i moždano tkivo. Na svirepost ovog zločina, između ostalog, ukazuje i to što je ubica pevačicu krvnički tukao rukama po faci.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) ISTINA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ! Nakon podizanja treće optužnice oglasio se Zoran: SVE JE NAMEŠTENO!

- Ubica je Jeleni naneo krvni podliv i oguljotine u grebenu nosa, zatim povrede nosnog krilca i krvni podliv i oguljotine gornje usne i u okolini srednje uzdužne linije. Povrede su nanete dejstvom tupine zamahnutog oruđa ili delovima ljudskog tela, najverovatnije pesnice ili udarcem nogom - objašnjava izvor.

U trećoj optužnici tužilaštvo koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana je navelo da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i folirao se da je traži i da je zabrinut.

Foto: Tanjug

 

- Kad je krenula da se rekreira, za njom je pošao i Zoran s Janom. U jednom trenutku je ostavio dete samo i krenuo za ženom. Sustigao ju je i napao, izbo ju je po glavi i ruci. Ona je zadobila lakše povrede, pokušala da pobegne trčeći paralelno pored kanala. U toj panici joj je spala desna patika, ispali su joj i mobilni i gumica za kosu. Potom je krenula ka kanalu, gde ju je Marjanović sustigao - piše u optužnici.

Povrede koje je Jelena imala za mnoge su dokaz da se radi o zločinu iz strasti, a posebno na to ukazuje detalj da joj je ubica unakazio i lice.

SVE POVREDE NA TELU:

  • dva uboda šiljkom - u teme glave i u desnu ruku
  • osam udaraca metalnim predmetom u glavu
  • više povreda po licu najverovatnije nanetih pesnicom
  • takozvane odbrambene povrede po rukama, nastale u Jeleninom pokušaju da se zaštiti od udaraca
  • više povreda po nogama
  • dve povrede, u pleća i na desnom ramenu, najverovatnije nanete nekim oruđem

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
CSI u primeni

pre 4 godine

Slike povreda glave, tj. siljaka koji su probili lobanju, odgovaraju ubodima harpuna (podvodne puske) ili u nasim uslovima, kamperskom asovu (videti sliku kad se trazi taj predmet za kupovinu). navodi se da je kuca detaljno ciscena hlorom, kao i da su prsti pevacice nagrizeni istim. A ni majica nije bila krvava saglasno povredama, nego je izgleda ubijena u kuci , presvucena i odneta u kanal.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija