• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

22.04.2019

23:30

KRVAVU OSVETU NAJAVILI U ČITULJAMA! Posle likvidacije Roganovića u Beču, kavčani poslali poruku škaljarcima! STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE VESKA VUKOTIĆA!

Vesti

KRVAVU OSVETU NAJAVILI U ČITULJAMA! Posle likvidacije Roganovića u Beču, kavčani poslali poruku škaljarcima! STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE VESKA VUKOTIĆA!

Podeli vest

Posle likvidacije Vladimira Roganovića u Beču, u novinama je objavljena čitulja u kojoj nepoznata osoba preti "manekenu i lisici", a istražitelji veruju da je poruka bila upućena sinovima likvidiranog Veselina Vukotića

Ubicu Veselina Veska Vukotića (69), oca Jovana i Igora Vukotića, koje je policija označila kao vođe "škaljarskog klana", crnogorski istražitelji traže u redovima suprotstavljenog "kavačkog klana".

DETALJI LIKVIDACIJE VESKA VUKOTIĆA! Ubica dobro znao navike i kretanje OCA VOĐA "ŠKALJARSKOG KLANA"!

Vukotić je, podsetimo, ubijen u subotu u sačekuši ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota u Kotoru. U roku od samo 48 sati, policija je na saslušanje privela 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi proverila njihov alibi u vreme brutalne likvidacije Vukotića.

Šifrovane poruke

- Istražitelji su uvereni da iza ubistva stoje pripadnici "kavačkog klana" koji su u sukobu sa sinovima ubijenog. Oni veruju da su "kavčani" brutalnu osvetu najavili posle ubistva njihovog istaknutog člana Vladimira Roganovića u Beču u decembru 2018 - kaže sagovornik.

OTKRIVENO ZAŠTO JE UBIJEN OTAC JOVICE VUKOTIĆA! Jedini greh mu je bio sin Jovica, vođa "škaljarskog klana"!

On podseća da su još tada za oko zapale čitulje koje su pripadnici "kavačkog klana" objavili u novinama, ali i pesma koju mu je posvetio Radoje Zvicer, za kojim je susedna država raspisala poternicu. U novinama je osvanula i čitulja koju je potpisao "bata", a za koju su mnogi posumnjali da je šifrovana poruka koja nosi i otvorenu pretnju.

- Vladimiru Roganoviću Vili. Da ovakvog momka prevare manekeni i lisice, jednostavno ne ide. Poslednji pozdrav, bato - navedeno je u oproštajnoj poruci, za koju su mnogi posumnjali da je pretnja braći Vukotić. Navodno, u međusobnoj komunikaciji oni "manekenom" nazivaju Jovana, a "lisicom" Igora Vukotića.

Pucali na vođinu ženu

Osim ubistva Roganovića, "kavčani" su navodno braći Vukotić zamerali i pucnjavu na Tamaru Zvicer, suprugu njihovog vođe Radoja Zvicera.

- Nedavno je istraga o pucnjavi koja se dogodila u maju 2016. ponovo otvorena protiv Jovana i njegovog oca Veselina zbog sumnje da su pokušali da ubiju Tamaru Zvicer tako što su pucali u njen automobil iz svog auta, ali ga nisu pogodili. Vukotić je navodno dostavio snimak na kom se vidi da je kobnog dana bio u Ljubljani i da nije bio u Kotoru kada je pucano na nju - podseća sagovornik.


Rat "kavačkog" i "škaljarskog" klana, podsetimo, počeo je pre pet godina pošto je iz jednog stana u Valensiji nestalo 200 kilograma kokaina. Nestanak vrednog tovara droge pocepao je do tada jedinstvenu kriminalnu grupu iz Kotora na dva dela i tada je počeo krvavi rat u kom je do sada ugašeno preko 30 života.

- Iako istražitelji veruju da je Vukotić poslednja u nizu žrtava dva zavađena klana, ne isključuje se mogućnost da iza ubistva stoji i neko treći - kaže izvor iz istrage.

Ubica nije ostavio tragove


Istražitelji veruju da je Veselina Vukotića ubio profesionalni ubica, koji za sobom nije ostavio tragove, kao i da je imao najmanje jednog pomagača.

- Kamere postavljene na banderi nedaleko od mesta likvidacije snimile su ubicu, ali se njegov lik ne raspoznaje jer je na glavi imao kačket. Očigledno je da je sačekuša bila dobro organizovana i da je ubica znao kako da se zaštiti- kaže izvor iz istrage.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija