• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.05.2019

10:32

HULIGANI KRVNIČKI PALICAMA PRETUKLI TINEJDŽERA NA VOŽDOVCU! Ima prelom lobanje, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

Vesti

HULIGANI KRVNIČKI PALICAMA PRETUKLI TINEJDŽERA NA VOŽDOVCU! Ima prelom lobanje, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT!

Podeli vest

Mladića M. M. (16) krvnički je pretukla grupa maskiranih napadača nakon utakmice igrane na stadionu Fudbalskog kluba Torlak u Kumodražu i lekari se bore za njegov život

Do napada je došlo u ponedeljak uveče u blizini pomenutog stadiona.  M. M. je ranije tog dana iz publike gledao utakmicu Torlak - Studentski grad. Po završetku utakmice, u večernjim satima, njega je sačekala i napala grupa maskiranih huligana sa palicama u rukama.

- Petorica muškaraca, sa fantomkama napala su M. M. i pretukla ga palicama. Nisu gledali gde ga udaraju. Tukli su ga po glavi i naneli mu ozbiljne povrede zbog čega je život mladića ozbiljno ugrožen - kaže  izvor upoznat sa slučajem.

Tinejdžer je potom prebačen u bolnicu, gde su konstatovani prelomi lobanje na dva mesta i, prema nezvaničnim informacijama, lekari su se juče borili za njegov život. Prema tim saznanjima, M. M. je operisan u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, ali stanje mu je i dalje teško. Zvanične informacije o ovom slučaju u pomenutoj ustanovi nisu hteli da iznose u javnost.

IZGORELO OSAM HLADNJAČA! Stravičan požar u Nišu!

Policija je ubrzo posle incidenta privela jednu osobu za koju se sumnja da ima veze s ovim događajem. Njoj je, kako saznajemo, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Zasad nije poznat motiv ovog monstruoznog napada. U ovom trenutku policija i Više tužilaštvo u Beogradu, koje je preuzelo istragu, su ga okarakterisali kao krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Tako se kvalifikuju svi incidenti koji su motivisani navijačkim sukobima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Siledžije divljaju, ali to vlast ne interesuje. A kada ti siti razbiju izlog ocu važnog državnog službenika, e onda je to strašno. Uvesti pod hitno engleski model za kažnjavanje neiživljenih, pa neka u novimanam bude glavna vest uspeh u poslu, sportu.

Marko

pre 4 godine

Eh, da je tu sada narodna milicija pokojnog maršala kako bi ovaj pevao, a ostali bi već posle podne bili na batinanje u 29. Novembra, policijsko stanici. Posle bi ih sudija orao od kazne zatvora. Ovako, evo njih za 6 meseci na slobodi da unakaženo novu žrtvu.

gago

pre 4 godine

Uzor im je onaj poznati voditelj koji je divljao na kosarkaskoj utakmici i ........

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija