• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

24.05.2019

10:05

(FOTO) PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA, PA NAPRAVIO MASAKR! Zbog ljubomore UBIO ŽENU I NJENE RODITELJE!

Vesti

(FOTO) PREKRŠIO ZABRANU PRILASKA, PA NAPRAVIO MASAKR! Zbog ljubomore UBIO ŽENU I NJENE RODITELJE!

Podeli vest

Stravičan zločin u Novom Sadu rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i video brojne tragove krvi!

 

Šokirani mladić odmah je pozvao policiju koja je ušla u stan ove porodice i u njemu zatekla tri tela, majke, oca i ćerke. Svi su imali rane na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32). Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina.

ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI U NOVOM SADU! Muškarac ubio ženu i njene roditelje!

Za ovo brutalno trostruko ubistvo osumnjičen je G. J. (36), suprug ubijene Mirjane, inače vulkanizer iz Veternika. Kako saznajemo, njega je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu praska supruzi.

Kako saznajemo, protiv G. J. postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Foto: S. K.

Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. G. S. je, navodno, ubio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za ovim muškarcem, a na licu mesta obavlja se uviđaj, a kako javljaju svedoci vidljivi su brojni tragovi krvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
304 Alka i 24 Oluja

pre 4 godine

Zašto se ćuti o tome da je Pulski filmski festival prikazao film o Anti Gotovini koji se zove "General" a uskoro će i serija o tom hrvatskom i najvećem generalu u savremenoj istoriji ratovanja a najavljen je i holivudsko-hrvatski film o Oluji 95g koji će se zvati "Oluja svih Oluja" a kažu da će ići po Oskara ko nekada film Bitka na Neretvi isto tako se ne piše i o tome da HRT snima seriju o Oluji 95g i film o hrvatskim USKOK-cima zbog kojih su Osmnalije dok su drželi Srbe za robove vikale "Čuvaj nas Bože od Senjske ruke"!?

Net

pre 4 godine

Goloruka nejač: PUŠKE, BOMBE, MINE Pravi arsenal oružja pronađen u grobnici na groblju u Borovu

Rade

pre 4 godine

Dugi niz godina, unazad se govori o ravnopravnosti, između polova, muškaraca i žena. Ovim novim zakonom o zaštiti žena, sve je usrano. Prvo, odmah tu nismo ravnopravni. Zakon jedne štiti druge kažnjava. Drugo, policija nije sud i sudija, i ne može nikome da izrekne zabranu da dolazi i ulazi u svoju kuću, ili stan. Policija na to nema pravo, a i nije ravnopravno. Eto šta se dobilo novim nakaradnim, zakonom, mrtvi na sve strane, i svakog dana sve više. Žene obilato koriste taj zakon, da bi radile šta hoće. Svaka čast izuzecima, i ne kažem da su sve žene iste. Ali između polova uvek i po zakonu prirode, u svim oblastima, mora da ima razlike, to je kako god da okreneš ipak, + i -- , jer pol je pol, i mora da postoji makar neka minimalna razlika ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Što će se na kraju krajeva, uskoro, jednog dana i dokazati ! ! ! ! !

pc

pre 4 godine

Kao muškarac jednostavno poludim od ovakvih ljudi. Svakig koga žena vara ni za jednu nije. Ne zadržava se porodica udaranjem u glavu macolom, već poštovanjem, sa ljubavlju, maštom i onom stvari medju nogama. Koliko vidim po godinama ovaj covek je odrastao u devedesetim gde su frustrirani roditelji pravili debile od dece. Ja sam se razveo i kada smo moja bivsa i ja dosli kod sudije, sudija je pitao sto se razvodimo, a pre nego sto cemo izaci iz sudnice je ustao i dosao da nam pruzi ruku i rekao da su svi ovakvi kao vi ja bi na poslu pevao.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija