• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

24.05.2019

13:29

(VIDEO) INFORMER ISPRED MONSTRUMOVE KUĆE U NOVOM SADU! Ovde živi trostruki ubica!

Vesti

(VIDEO) INFORMER ISPRED MONSTRUMOVE KUĆE U NOVOM SADU! Ovde živi trostruki ubica!

Podeli vest

Donosimo nove detalje o jezivom zločinu koji se jutros dogodio u Novom Sadu kada je, kako se sumnja, vulkanizer Goran Janković (37) ubio svoju suprugu Mirjanu i njene roditelje u porodičnoj kući

Ekipa Informera nalazi se ispred kuće trostrukog ubice za kojim policija intenzivno traga nakon gnusnog zločina.

(VIDEO S LICA MESTA) NOVI SAD POD BLOKADOM, POLICIJA TRAŽI TROSTRUKOG UBICU! Srbiju obišla vest da je uhapšen, ali nije potvrđena! NIKO NE ZNA GDE SU DECA!

Podsetimo, Goran je imao sudsku meru zabrane prilaska supruzi, ali je uprkos tome počinio masakr, izvršivši krvavi pir u porodičnoj kući u ulici Šandora Petefija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 4 godine

Centar za socijalni rad je problem. Evo danas je trebalo da daju misljenje jer je istekao rok a onda zrtva dobije odgovor da je koleginica na odmoru jos nedelju dana tako da od produzetka zabrane prilaska nasilnika nema nista do tada. Ono sto je okidač za monstrume su svakako mnogi naši mediji koji kada nema ubistva u Srbiji prenose ubistva sirom sveta sveza ili stara po nekoliko godina a uocavate u naslovima reči JEZIVO, MONSTRUOZNO i slične reči. Rijaliti programi su prepuni nasilja i čak i ja koji ih ne gledam citajuci novine ne mogu listajuci da izbegnem naslovne strane ili naslovebtekstova koji sire nasilje radi tiraža. A onda dolazimo do katastrofalnog ponasanja centra za socijalni rad ali i policije i tuzilastva da cak i kada postoji zabrana prilaska a ona se dogodi plus slanje poruka policija i tuzilastvo konkretno ovde u Novom Sadu kazali su zrtvi da poruke nisu preteće zaboravljajuci da ih ne sme biti a pogotovo ne prilaska i dolaska na vrata zrtve. A morao je odmah u zatvor na 30 dana. I najveca fora je kada se odredi zabrana prilaska zrtvi verovali ili ne a svedok sam toga onda ona po misljenju policije ne vazi ako nasilnik ulozi zalbu a sudije ne pisu nigde da zalba ne odlaze izvršenje. Znaci nema klauzule izvrsnosti. Sramno. Ako nasilnik ima i prijavu za nelegalno posedovanje oruzja onda takav mora na hlađenje 30 dana sto u ovom slucaju nije urađeno. I na kraju zabrana prilaska zrtvi je samo forma i papir i ne ugrađuje se nekakva nanogica kod nasilnika a kod zrtve nekakav uređaj koji registruje da je nasilnik prisao na manje od 100m a sve to bi se moglo pratiti softverom i alarmom u nekom centru za nadzor i kada se upali alarm da odmah intervenise najbliza pokicijska ekipa. Kao sto vidite resenje postoji ali ....

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija