• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

31.05.2019

07:57

ĐORĐE JE IVANU PEKAO PEGLOM, PROBUŠIO JOJ PLUĆA I IZLOMIO PRSTE ZBOG ZELENAŠA I LAŽNOG PORNIĆA! Šokantno svedočenje monstruma iz Novog Sada!

Vesti

ĐORĐE JE IVANU PEKAO PEGLOM, PROBUŠIO JOJ PLUĆA I IZLOMIO PRSTE ZBOG ZELENAŠA I LAŽNOG PORNIĆA! Šokantno svedočenje monstruma iz Novog Sada!

Podeli vest

Đorđe Lacković (24), koji je sredinom marta brutalno pretukao Ivanu Filipović (22) u stanu u Novom Sadu, kobnog dana je na devojku nasrnuo zbog zelenaškog duga i izmišljenog pornića!

Filipovićeva je, navodno, od dečka krila da je godinu dana ranije pozajmila novac na kamatu, sve dok ga izvesni I. J. (28) nije pozvao i tražio da vrati njen dug!

Preti mu 10 godina robije

Lackoviću za nanošenje teških povreda tadašnjoj devojci Ivani preti zatvorska kazna od dve do deset godina. On se od napada nalazi u pritvoru i tereti se za nasilje u porodici.

- Taj dečko mi je rekao da mu vratim novac kada budem mogla. Ostala sam mu dužna 400 evra na ime kamate, a pošto me neko vreme nije zvao, a ja sam se preselila u Novi Sad, on je 12. marta došao do Đorđevog broja telefona. Nazvao ga je i rekao mu da vrati pare. Đorđe je došao u stan i ja sam mu rekla da sam novac pozajmila za brata kako bi vratio dugove. On je pozvao mog brata da proveri, na šta mu je ovaj rekao da se smiri i da sam ja pozajmila taj novac kako bih išla sa Đorđem na letovanje. Pošto je shvatio da sam ga slagala, poludeo je i počeo da me tuče - ispričala je Filipovićeva na saslušanju u tužilaštvu.

I. J. (28), od kojeg je Filipovićeva pozajmila novac, uhapšen je nedavno u Sremskoj Mitrovici zajedno sa Z. R. (40) iz Rume zbog dilovanja droge. Naime, kod osumnjičenih je tada pronađeno oko 17,7 grama kokaina.

PRVA ISPOVEST ZLOSTAVLJANE DEVOJKE: Ivana Filipović: Vratila sam se kući, NOVI SAD ME PODSEĆA NA TORTURU!

Kako je dodala, Lacković je ponovo pozvao zelenaša kako bi proverio koliki je dug, na šta mu je ovaj rekao da je u pitanju 400 evra, a potom slagao da je bio u emotivnoj vezi sa njom.

- Nije postojala mogućnost da pored Đorđa imam drugog jer me je kontrolisao 24 časa. Bio je besan posle razgovora sa tim momkom i rekao mi je da mu je taj dečko poslao snimak u kojem smo nas dvoje u krevetu. Tada me je povukao sa kreveta i, dok sam bila u klečećem položaju, šutirao u stomak - ispričala je napadnuta devojka.

Lacković je tužiocu potvrdio Ivanine reči i dodao da je kobnog dana, dok je bio na poslu, dobio poruku od nepoznate osobe u vezi sa pomenutim dugom.

- Pozvao sam Ivanu, a ona je rekla da nema pojma o čemu se radi, pa sam odlučio da odem do stana da razjasnimo. U stanu mi je rekla da je to dug njenog brata, međutim, tada mi je na telefon stigla još jedna poruka u kojoj se navodi da se Ivana kurva za pare! Ta osoba je rekla da je Ivana bila i sa njim i da postoji snimak njihovog seksualnog odnosa. Tražio sam da pogledam, ali mi je on za to tražio 200 evra - ispričao je Lacković.

Podsetimo, Đorđe Lacković uhapšen je 12. marta, ubrzo nakon brutalog prebijanja tadašnje devojke. Nasilnik se tada toliko iživljavao nad Filipovićevom da joj je motkom probio plućnu maramicu, polomio rebra, a peglom izgoreo lice i ruke.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

Koliko god da osuđujem svaki vid nasilja a pogotovo nad ženama, ne mogu da razumem ni te devojke kad uz takve likove žive. Zna da je nasilnik, kontroliše je 24 sata i ona ćuti i sedi kraj njega, još se i preseli u Novi Sad da živi sa njim. Zašto? Zato što su "face" i imaju para (u 99% slučajeva od droge i kriminala) pa omogućavaju lagodan život i non stop provod bez rada i bez muke. Imate li vi devojke mozga? Mladost i lepota brzo prođu, taj način života može da potraje 10-15 godina dok ste mlade, atraktivne, poželjne ali šta će onda da bude sa vašim životima? Kad pređete 40 niko vas više neće ni pogledati a život ste protraćile ... Onda će da kukate da država ne valja, da vlast ne valja, niko vam neće valjti jer ste nesposobne za bilo šta. Zato što niste radile nećete imati ni penzije ili će one biti mizerno male pa će opet država biti kriva? Ne mogu da verujem da mladi u ovoj zemlji baš toliko nemajau mozga i pameti ...

sara

pre 4 godine

Dozivotna za takve monstrume nadam se da ce zaista poceti ju i primenjivati,bez prava pomilovanja,bez prava na posetu,da poludi u samici,da nikad vise ne vidi ni svetlost dana,nista drugo nije zasluzio

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija