• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

17.06.2019

12:48

OVO JE MAJKA KOJA JE BACILA DETE SA ČETVROG SPRATA, PA SKOČILA U SMRT! Muž se vratio iz treće smene i ZATEKAO UŽAS!

Vesti

OVO JE MAJKA KOJA JE BACILA DETE SA ČETVROG SPRATA, PA SKOČILA U SMRT! Muž se vratio iz treće smene i ZATEKAO UŽAS!

Podeli vest

Policija i dalje istražuje šta se tačno dogodilo u stanu na Bežanijskoj kosi gde je Danijela R. (36) povredila svoju trogodišnju ćerku, a onda je bacila sa četvrtog sprata zgrade, a potom isekla sebi vene i skočila iz stana, sa 12 metara na beton

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i sada ispituje očevice horora na Bežanijskoj kosi.

Kako saznajemo, Danijelin suprug, a devojčicin otac kolima Hitne pomoći prevezen u Zemunsku bolnicu jer mu je pozlilo od šoka kada je saznao šta se dogodilo. On se rano jutros vratio sa posla, iz treće smene, i zatekao policiju i onda je saznao za užas koji se dogodio.

Naime, policija je u 8.20 sati jutros dobila informaciju da je došlo do požara u jednom stanu na četvrtom spratu zgrade na Bežanijskoj kosi, i da su majka i ćerka skočile kroz prozor kako bi se spasile od vatre. Međutim, već po dolasku na lice mesta, utvrđeno je da je istina drugačija i još užasnije.

(VIDEO) UŽASAN OBRT U TRAGEDIJI NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Majka zapalila stan, presekla vene sebi i detetu (3), BACILA GA SA ČETVRTOG SPRATA, PA I SAMA SKOČILA!

Očevici su ispričali da su čuli tup i snažan udarac i da su istrčali na terasu i da su tada na zemlji ugledali krvavo dete.

Kako saznajemo, dete je u prvim trenucima, nakon što je bačeno sa 12 metara na beton davalo znake života, međutim ubrzo je podleglo stravičnim povredama.

- Žena je izlazila na terasu, vikala nešto nepovezano, a potom ponovo ušla u stan, i par minuta kasnije izašla i skočila i ona - rekao je očevidac za "Blic".

Kako je ispričao, jedan od komšija pokušao je da odgovori ženu od užasne namere, međutim u tome nije uspeo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sindi

pre 4 godine

Vucicu!Prekini sve poslove I posveti se tome da name se mladez vise Ne ubija.Molim te!

Vranjes

pre 4 godine

Kakve veze Vucic ima sa necijim samoubistvom. Jos malo pa ce Vucica da okrive kada necije kokosi nenose jaja. Koja ironija kod pojedinih bolesnika.

Ko

pre 4 godine

Ovo je ovaj zakon koji stiti zene od nazovi nasilja, a pola tih zena je mentalno obolelo, plus korumpirano sudstvo i socijalni radnici, da li treba jos nesto reci, umesto da se radi kako treba da se sudi po pravu i pravdi ovde se bez razloga dodeljuju deca majci i bez postupka, kao da je majka bezgresno bice zasticeno od bolesti, umesto da se deca stite i bude njihova dobrpbit na prvom mestu.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija