• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

19.06.2019

11:46

STRAVIČNI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U NOVOJ CRNJI! Baka (83) ubila nepokretnog sina (60) iz SAMILOSTI! Prvo mu je dala tablete za smirenje, a onda ga je UDAVILA KESOM!

Vesti

STRAVIČNI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U NOVOJ CRNJI! Baka (83) ubila nepokretnog sina (60) iz SAMILOSTI! Prvo mu je dala tablete za smirenje, a onda ga je UDAVILA KESOM!

Podeli vest

Osamdesetrogodišnja starica mađarske nacionalnosti sumnjiči se da je noćas u porodičnoj kući u Ulici Petefi Šandora u Novoj Crnji ubila nepokretnog sina (60), saznaje Telegraf.rs

Njih je u kući pronašla komšinica oko 9 sati koja je starala i njenom sinu pomagala jer su bili slabo pokretni.

- Zatekla je stravičan prizor i odmah pozvala policiju i lekare iz lokalnog doma zdravlja - kaže naš izvor iz istrage.

UŽASNA PORODIČNA TRAGEDIJA U NOVOJ CRNJI! Majka otrovala sina bensedinima, vezala mu kesu oko vrata, pa pokušala da se ubije!

U lokalnom domu zdravlja potvrdili su da se desilo ubistvo i pokušaj ubistva.

Kako saznajemo, lekari su konstatovali smrt sina, dok je starica prebačena u bolnicu.

- Pretpostavlja se da je starica sinu prvo dala više tableta za smirenje, a kada je videla da se smirio i da mu je glava klonula, uzela je kesu i njome je ugušila nepokretnog sina - kaže izvor.

Komšije navode da je porodica teško živela i da baka nije mogla sama da se stara o bolesnom sinu, pa pretpostavljaju da ga je ubila iz samilosti, a onda pokušala i sebi da prekrati život.

Policija je jutros u kući i vrši uviđaj, dok je u međuvremenu naložena i obdukcija mrtvog muškarca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
box

pre 4 godine

Kakve veze ima koje je nacionalnosti ta starica? Novinarstvo i profesionalizam na nivou...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija