• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

16.09.2019

09:42

(HOROR VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK IZ KOCELJEVE NEPOSREDNO PRE KRVAVOG PIRA! Pili u kafani i provodili se, a onda je Petar uzeo lovačku pušku i pucao u suprugu Sanju!

Vesti

(HOROR VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK IZ KOCELJEVE NEPOSREDNO PRE KRVAVOG PIRA! Pili u kafani i provodili se, a onda je Petar uzeo lovačku pušku i pucao u suprugu Sanju!

Podeli vest

Petar Živanović ubio je u krevetu svoju nevenčanu ženu Sanju Janković u porodičnoj kući. Pozvao je posle komšije i rekao im: "Ubio sam je!"

 
Petar Živanović (73) iz sela Svileuva kod Koceljeve iz lovačke puške ubio je juče nevenčanu suprugu Sanju Janković (42) zbog neplaćenih računa. Nakon brutalnog zločina u porodičnoj kući, ubica je pozvao dvojicu komšija i priznao da je ubio ženu.

Sudi se sa slepim ćerkama

Kako nezvanično saznajemo, Petar Živanović je, nakon smrti supruge, rasprodao oko pet hektara zemlje, traktor i svu stoku, iako je to bilo i vlasništvo njegovih ćerki.
- Ima četiri ćerke. Najstarija i najmlađa su skoro slepe od rođenja. Koliko smo čuli, on se sudi sa te dve ćerke jer je sve to rasprodao, a one su imale pravo na deo imovine. Međutim, Petar je stalno ponavljao da neće da im da ni cvonjka - kaže poznanik uhapšenog Petra Živanovića.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, ubica je uhapšen u kući i nije pružao otpor, iako je pored njega pronađena lovačka puška iz koje je pucao u Sanju Janković.

- Živanović je u subotu ceo dan bio u kafani, a kada se ujutru vratio kući, odmah se posvađao sa suprugom Sanjom oko računa koji nisu duže vreme bili plaćeni. Nesrećna žena je u jednom trenutku otišla u sobu jer je htela da legne da spava. Međutim, Petar je uzeo lovačku pušku i ušao u sobu u kojoj je Sanja ležala na krevetu. On je bez razmišljanja ispalio dva hica u nju, a onda je telefonom pozvao komšije i rekao im šta je učinio - navodi naš izvor iz istrage.

Petar i Sanja, prema prvim informacijama iz istrage, prethodnu noć su proveli vrlo veselo, u provodu po obližnjim ugostiteljskim objektima.

Na svom Fejsbuk profilu Sanja je objavila i ovaj video iz njenog, kako se ispostavilo, poslednjeg provoda:

Jedan od komšija koga je juče ujutru Petar pozvao za Informer je ispričao da mu je telefon zvonio u šest sati i da mu je on samo rekao: "Dođi." On je naveo da kada je ušao u Živanovićevu kuću, tu je zatekao još jednog komšiju.

- Petar je sedeo na krevetu, a puška je bila naslonjena na zid. Video sam da nešto nije u redu i pitao sam šta mu je, a on je rekao: "Ubio sam je sada!" Počeo je da plače i da priča kako će i sebe ubiti. Međutim, u tom trenutku je u kuću ušla policija, a on se sledio. Petar se nije pomerao, samo je gledao u mene. Policajci su mu stavili ruke iza leđa i vezali ga lisicama - priča svedok hapšenja i dodaje:

Foto: Informer

- Komšija koji je pre mene stigao u Petrovu kuću rekao je da mu je ovaj ispričao da se sa Sanjom sukobio oko nekih računa. Njih dvoje se pre toga nikada nisu prepirali, sve mi je ovo čudno. Ona je tu kod njega živela pet, šest godina. Prva žena mu je umrla pre sedam godina, a čim je prošla godišnjica on je doveo Sanju - kaže komšija.

Inače meštani Svileuve nemaju lepe reči za uhapšenog ubicu, a većina njih ga se i plašila.

- Šta reći za čoveka koji nije pričao sa majkom, ocem, svojom decom. Ima četiri ćerke, ni sa jednom nije u kontaktu. Dok mu je prva žena Živana bila živa, on je bio još i pričljiv. Svi smo znali da ima tu sačmaru i plašili smo se da nas jednog dana ne pobije kada mu dođe žuta minuta - ispričao nam je meštanin Svileuve. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija