• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

02.02.2016

21:53

RUSI SNIMAJU FILM O PREDSEDNIKU: Dikaprio i još tri glumca kandidati za ulogu Putina

Politika

RUSI SNIMAJU FILM O PREDSEDNIKU: Dikaprio i još tri glumca kandidati za ulogu Putina

Podeli vest

Četiri glumca su u trci za ulogu ruskog predsednika Vladimira Putina u novom projektu „Putin“, reditelj će biti dvostruki oskarovac, a snimanje je planirano za proleće ove godine, izjavio je jedan od menadžera kompanije „Najts bridž entertejnment“ Valerij Sarjan.

Mi nikakvu informaciju nismo davali o tome da je Leonardo Dikaprio saglasan da igra Putina. Moguće da se buka digla zbog njegovih izjava nemačkim medijima. Mogu reći da su u trci četiri prvoklasna glumca, dok će film snimati režiser koji ima dva Oskara“, rekao je on.

Sarjan je takođe rekao da scenario filma nije rađen u saradnji sa Putinom, iako su pojedini mediji pisali o tome da je Putin učestvovao u tom procesu.

- U pitanju je film koji ne zahteva bilo kakvu saglasnost ruskog predsednika. Mi sa Putinom o tome nismo razgovarali, iako su sva pitanja vezano za scenario poverena advokatima naše kompanije - rekao je on.

Snimanje filma bi, prema Sarjanu, trebalo da počne na proleće ove godine.



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija