• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2017

19:58

VELIKI KRITIČARI SE PREPALI SUČELJAVANJA S PREDSEDNIKOM! Draža, Vukašin i Ćulibrk ne smeju s Vučićem u emisiju!

Politika

VELIKI KRITIČARI SE PREPALI SUČELJAVANJA S PREDSEDNIKOM! Draža, Vukašin i Ćulibrk ne smeju s Vučićem u emisiju!

Podeli vest

Glavni urednici "Danasa" i NIN-a, kao i bivši šef NUNS-a, koji svaki čas dreče o cenzuri, odbili poziv da Vučiću postave sva pitanja uživo u TV emisiji

Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, glavni urednik "Danasa" Dragoljub Draža Petrović i bivši šef NUNS-a Vukašin Obradović, koji stalno kritikuju državu zbog navodne cenzure, odbili su priliku da se javno suoče sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i da mu u uživo na TV postave sva moguća pitanja.

Trojica samozvanih nezavisnih novinara, oni koji u javnosti uporno tvrde da Vučić guši medijske slobode, uplašili su se kao devojčice i pod providnim izgovorima izbegli da u ponedeljak uveče na TV Pink budu u studiju sa predsednikom države. Oni bi, dakle, tokom intervjua koji se emituje uživo mogli da Vučiću postave sva pitanja i da javno kažu sve što misle, ali su se uplašili i odbili gostovanje. Zašto ako već tvrde da su u pravu i da su svi argumenti na njihovoj strani?!

Tetki i sebi po lek

Petroviću, Ćulibrku i Obradoviću poziv za gostovanje na TV Pink upućen je još u četvrtak.

Public


- Kako se takozvani nezavisni novinari konstantno žale da su mediji u Srbiji zatvoreni za drugačije mišljenje i kritičku reč, ideja je bila da u ponedeljak u emisiji s Vučićem budu gosti upravo najveći kritičari Milan Ćulibrk, Draža Petrović i Vukašin Obradović i da uživo pitaju šta god im padne na pamet. Međutim, svi su oni listom odbili gostovanje na Pinku pravdajući se najbanalnijim izgovorima. Ćulibrk iz NIN-a je prvo rekao da mora da razmisli, da bi potom javio da ima bronhitis! Obradović iz NUNS-a je gostovanje odbio bez objašnjenja, dok se Draža Petrović, glavni urednik "Danasa", nije udostojio čak ni da odgovori na poziv! Toliko o cenzuri i medijskom mraku - ističe naš sagovornik.

mojugao

MILORAD VUČELIĆ
VEČERNJE NOVOSTI

Kada je u pitanju ophođenje pojedinih nezavisnih novinara u Srbiji, mogu samo da podsetim na onu Njegoševu - svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše.

Predsednik Vučić će u ponedeljak na TV Pink, kako je najavljeno, govoriti o proteklim posetama Kubi, Rusiji i Francuskoj, predstojećim beogradskim izborima, ali i odgovoriti na brojne optužbe koje je prethodnih dana iznosio bivši gradonačelnik Dragan Đilas.

Poznati novinar Milomir Marić, koji je posle odbijanja Petrovića, Ćulibrka i Obradovića prihvatio poziv za učešće u ovoj emisiji, u svom stilu je prokomentarisao ponašanje "nezavisnih" kolega:

- Ko zna, možda su drage kolege htele nekoga da ujedaju, ali nisu popravile sve zube? Kako da grizu ako im zubi nisu okej?! - poručio je Marić.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić kaže da je ovakvo ponašanje krajnje licemerno i nepošteno.

Beta

- Bio sam u jednoj "Ćirilici" u koju je pozvan i Saša Janković, koji je prvo pristao, a onda naknadno javio da neće doći zbog "prečeg posla". Svaki urednik na TV će vam reći koliko ima problema da okupi različite goste. Većina njih iz opozicije odbija da dođe ako im sagovornici nisu po volji, dok u isto vreme pišu po Tviteru kako Vučić brani televizijama da ih zovu. To je prilično nepošteno i licemerno - poručuje Krstić.

Građani sve vide

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov ističe da je pomenutim "nezavisnim novinarima" očigledno veoma teško da polemišu s Vučićem.

Tanjug

- On iznosi činjeničnu istinu, kojoj se ne može parirati drugačije osim lažima, a on te laži opet s lakoćom raskrinka i razobliči. Zato oni beže od polemike s njim i radije se odlučuju da pišu u svojim novinama izmišljotine, obmane i laži, u nadi da će pronaći nekoga ko će u sve to da poveruje. Do sada im poduhvat nije uspeo, a i ne verujem da hoće, jer građani svojim očima mogu da vide istinu koju Vučić svedoči, da se Srbija uspravlja, razvija i napreduje - napominje Jovanov.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Ako se gospodin Vucic vec ne plasi opozicije, predlazem dazove Djilasa ili Jeremica, a ne neke nebitne novinarcice.

asid

pre 6 godina

Ako će da zove nekog lidera opozicije onda treba pozvati Luku Maksimovića koji jedini ima neku iole ozbiljniju podršku naroda a ne neke nižerazrene autsajdere!

asid

pre 6 godina

Ne treba im zameriti, jer čim im se pomene Vučić odma' se useru!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija