• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2018

14:49

NATO POLUDEO ZBOG VUČIĆEVE POSETE KOSOVU jer je ceo svet video da su SRBI ŽRTVE!

Politika

NATO POLUDEO ZBOG VUČIĆEVE POSETE KOSOVU jer je ceo svet video da su SRBI ŽRTVE!

Podeli vest

Jučerašnja poseta Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji očigledno je ozbiljno razbesnela čelnike NATO pakta, jer su njihovi promoteri u Srbiji tim povodom osuli žestoku paljbu po predsedniku Srbije

Među NATO promoterima prednjačile su Rada Trajković i prištinska novinaraka Una Hajdari.

Bivša poslanica u skupštini Kosova Rada Trajković nije propustila priliku da i u trenutku kad Vučić razgovara sa Srbima na KiM pokušavajući da im pomogne, osumnjiči vlast u Srbiji za ubistvo Olivera Ivanovića, ali i da poruči da Srbima na KiM nije potreban "Vučićev marketing".

- Od Vučićeve posete na Kosovu očekujem dve stvari, da poseta neće poslužiti za bilo kakvu promociju u smislu angažovanja autobusa sa ljudima iz Kuršumlije, Leskovca, Raške, kako bi se pokazalo da narod u njega ima poverenja. Nama u ovom trenutku nije potrebno da se sve zamagli nekom masom koja juri za Vučićem, čestita mu i skandira da u njega ima poverenja - rekla je za Danas Rada Trajković.

Tanjug


Una Hajdari, Miljenica nevladinih organizacija u Beogradu i žute ološ elite, kao što smo već navikli koristi svaku priliku da "opljuje" Srbiju, njenog predsednika, ali i srpski narod koga u svojim (ne)delima često satanizuje.

Izgleda je da je poseta Vučića srpskom Kosovu toliko iznervirala Unu Hajdari da je skinula sve maske i pokazala pravo lice svoje mržnje, ismevajući na Tviteru predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Twiter

Uz komentar "Kada se dosađujem nas press konferenciji" Una Hajdari je na delu pokazala svoj odnos prema novinarskoj profesiji, otkrivajući ono što je možda do sada uspešno skrivala, a to je čista mržnja prema Srbiji, srpskom narodu i njegovom predsedniku!

Mada, realno, ona s novinarstvom očigledno i nema nikakve veze, već verovatno neku sasvim drugu ulogu.

Kako drugačije tumačiti ovakve bljuvotine u trenutku kada predsednik Srbije pokušava da razume muku svakog čoveka na KiM i da mu pri tome pomogne. 

"Novinarka" Reportera bez granica Una Hajdari to ne želi da razume, a kako i bi i mogla kada njena mržnja kako se vidi iz priloženog - nema granice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vanja

pre 6 godina

Pa nek lude,Srbi i jesu zrtve nazalost,nek ceo svet vidi sta nam se radi!

maki

pre 6 godina

Poseta KiM, razgovor sa Srbima, pokusaj da se pronadje sto vise resenja za njihove probleme, pruzanje podrske njihovom opstanku na KiM, sve to je rezultat Vuciceve odluke da, uopste, ode na KiM. Svakom ko je normalan, ta odluka, a kasnije i svi dogadjaji toga dana, bili su nesto sto je dobro i korisno za Srbe na KiM, za Srbiju. Ko razmislja drugacije, neka se zapita do cega mu je stalo, da li uopste misli na polozaj Srba, Srbije, u regionu, Evropi, svetu.

sara

pre 6 godina

Meni je nerazumljivo da neko moze da mrzi predsednika jedne drzave samo zato sto ceni svoj narod i zeli da mu pomogne.

didi

pre 6 godina

Ova Una Hajdari je sve samo ne novinarka.Deluje kao neka balavica koja nema pojma zasto je tu nego da koristi efekte na mobilnom telefonu da bi joj bilo interesantno.Sramota

arsa

pre 6 godina

Ovo samo moze da govori (njihova reakcija) da je ova poseta pun pogodak i pravi put za povratak Kosova pod okriqe Srbije u punom kapacitetu tj prestanak okupacije

Milka

pre 6 godina

Ove dve su sramota za zenski rod, bolje je bilo da nista nisu izjavljivale. Ceo svet je mogao da cuje kako zive i sa kakvim se problemima svakodnevno suocavaju Srbi na Kosovu.

Sistem

pre 6 godina

Ljudi pljujući po predsedniku,po državi,pljuju pod svoj prozor.

Ana

pre 6 godina

Ne mogu da poverujem čemu sve služe društvene mreže i kakavu je neprofesionalnost novinarka pokazala.

Duško

pre 6 godina

To što oni besne nas ne zanima, ali je dobra smernica za Vučića da se što pre okrene Putinu i Rusiji i spase srpski narod od novog pogroma i žrtava koji mu sprema satanistički nato sa svojim šljamom ovde.

Zikica Popovic

pre 6 godina

Ovoj kvazi doktorki i "humanisti" sa Hipokratovom zakletvom potreban je tretman u "Lazi".Od siptarke se to moglo i ocekivati.Rado sta ti uradi za sve ove godine za Srbe na Kosovu,osim magle koju si im prodavala ?

metafizičar

pre 6 godina

Napokon su Srbi dobili pravog Presjednika. Pametnog, energičnog, poštenog, hrabrog. Blago Srpskom narodu što ga ima. Istorija će to zapisati. Samo naprijed Predsjedniče. Narod sve vidi i sve čuje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija