• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti online

16.05.2018

11:10

VESLI KLARK VREĐA INTELIGENCIJU SRBA: Tvrdi da NATO nije želelo da ubije nikoga u bombardovanju SRJ, čak ni da nas napadne!

Politika

VESLI KLARK VREĐA INTELIGENCIJU SRBA: Tvrdi da NATO nije želelo da ubije nikoga u bombardovanju SRJ, čak ni da nas napadne!

Podeli vest

Penzionisani američki general Vesli Klark, koji je bio komandant NATO-a tokom bombardovanja Jugoslavije, za vreme posete Prištini izjavio je da cilj bombardovanja Jugoslavije 1999. godine "nije bio da se oduzmu životi"

Klark, koji u Prištini boravi na poziv Američkog univerziteta Kosova, rekao je da želi da Kosovo postane deo Evropske unije, prenosi regionalna televizija N1.

- Nismo želeli da ubijemo nikoga tokom bombardovanja. Nismo želeli da iko pogine, čak nismo želeli ni da bombardujemo - mi smo samo želeli da prestane etničko čišćenje - tvrdi Klark.

On je, takođe, rekao da veruje da i dalje nije vreme da KFOR napusti Kosovo. Klark je, takođe, ohrabrio Beograd i Prištinu da se aktivnije i efektnije angažuju kako bi se postigla normalizacija odnosa.

VUČIĆ ZA AMERIČKU TV MREŽU ABC I ALBANSKU TV KLAN: Ni mi ni vi, nemamo više ni dece ni ljudi za ratovanje, ZATO JE POTREBNO DA SE RAZUMEMO!

- Ono što bih želeo da vidim je sporazum između Srbije i Kosova koji bi normalizovao odnose. Da Kosovo ima mesto u Ujedinjenim nacijama i da obe zemlje postanu članice Evropske unije. Nema razloga zašto dve zemlje ne mogu da budu dobri susedi - rekao je on, prenosi N1.

DRONOVI KFORA SNIMILI UBICE OLIVERA IVANOVIĆA? Zapisi nestali nema ih u istrazi, KRIJU SE I SATELITSKI SNIMCI!

Nekadašnji komandant NATO snaga se sastao sa političkim liderima u Prištini, koji su, kako prenosi N1, izrazili "duboku zahvalnost za njegov doprinos u spasavanju nezaštićenog naroda", kao i za "doprinos oslobađanju Kosova".

Printskrin

Klark je, podsetimo, posle napada na SRJ, "stavio šape" na ugalj u južnoj srpskoj pokrajini, a njegova firma "Enviditi" namerava da iskopava lignit (slabokalorični ugalj) za proizvodnju tečnog goriva i gasa na celom Kosovu i Metohiji.

Vrednost ovog posla meri se milijardama dolara!!!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
argamedon

pre 5 godina

Srbi nisu zapoceli etnicko ciscenje , etnicko ciscenje su zapoceli zapadni partneri nacisti i teroristi.

Petar III

pre 5 godina

Kako su fini ovi amerikanci... nisu nikoga hteli da bombarduju da ubiju, ali su im Srbi ~zavrnuli ruku~ i oni su eto, jadni, morali. A sve zbog etnickog ciscenja, na primer u Racku, ali ipak se ispostavilo da su Albanci sa KiM i SAD ~namestili~ ceo slucaj Racak. I eto, opet nisu krivi. A sada se ispostavilo da nije bilo etnickog ciscenja Albanaca, ali da jeste bilo etnickog ciscenja Srba. Znaci posle toliko godina, Srbi su ubijani zbog toga sto su ih Albanci ubijali i proterivali? Da li iko zdrave pameti i sa imalo obraza moze da prihvati ovakvu politiku SAD? Zasto jednostavno ne kazu: Albanci su nam platili i josh nam daju koncesije i poslove pa smo bombardovali Srbiju da bi zaradili pare?

Stojan

pre 5 godina

Kao da je citav NATO bombardovao drzavu da bi njihovi lideri imali licnu korist. Zasto ne kazu njihovom narodu ko je profitirao od oduzimanja Kosova i Metohije. Zasto ne kazu kako se Blair obogatio. Zasto ne kazu kome Siptari placaju od novca sto zarade na drogama.

bubasvaba

pre 5 godina

Kao i obicno jedu rec kazu i pri tom pet slazu i sami u to veruju . Bombardovali su zasto???? ako nisu teli da ubijaju narod ,zasto sluze avio bombe i rakete ???? za pravljenje sladoleda i kolaca lazes bre i kad se krstis u crkvu ako i tamo ides jer tamo nije mesto za s...u vec za postene vernike.

Petar

pre 5 godina

Svaka tvoja izgovorena rec je APSOLUTNA LAZ. Robijaces kad tad stoko bez repa.

Koridori

pre 5 godina

Ko laze, taj i krade, ko krade taj I ubija! Sve je to dokazalo ovo bice koje se odaziva na Vesli Klark! Zlocinac I serijski ubica!

mica

pre 5 godina

Ovaj je jos veca svinja od onoga sto sedi u Beogradu.

deda Raša

pre 5 godina

Izgleda da ih stize Bozja kazna, nesto su im oci sve dublje i dublje.

Aleksandar

pre 5 godina

Koja je to piratska pobeda NATO-a kada su ubijali nedužnu decu razorili 19 bolnica 18 obdaništa 69 škola i ostale civilne objekte čak i jedan voz koji je međunarodni sa nedužnim putnicima ili autobus sa građanima ( a pitam albance šta bi sa njihovom kolonom građana Kosova koje pogodi MILOSRDNI ANĐEO i razrušeni njihovi domovi, koliko se sada dece na kosovu od Metohije do Prištine rađaju zdrava i koliko su im deca izumrela od Melesrdnog Anđela , koji i dan danas kosi i ubija decu dokaz nastradalih Italijanskih vojnika od istu bolest) dokaz da je NATO-a zločinačka organizacija i zato prete da se istina ne dozna.

Mile

pre 5 godina

Госпон Кларк! Нису то две земље, то је једна земља, само ви би да направите ту другу.

Savo

pre 5 godina

Nisu imali nameru ali su je ostvarili. Kakav cinizam, licemerje, smrad. I naravno nisu krivi. Šta Ameri znaju šta je bol, patnja i krivica?

iscander

pre 5 godina

kod amera se nije mentalni sklop promijenio puno nabolje od doba kad su ubijali indijance kao starosjedioce do danas...uostalom Noam Chomsky je rekao za njih da su najmanje pametni od svih razvijenijih društava...time sve rečeno..ali i ako nisi pametan nemoraš biti ubojica...

Ljube

pre 5 godina

NATO i Americi nije smetalo etničko čišćenje 250.000 Srba iz Hrvatske koje je gledao ceo svet a namestili su za TV snimatelje "progon" šiptara ... Licemerni fašisti, to su oni ... Koliko god to nekome izgledalo besmisleno, da sam neka vlast, sve te političare koji su učestvovali u bombardovanju Srbije bi proglasio za "persone non grata" u Srbiji i zabranio im ulazak u zemlju za sva vremena. Ne bi im to mnogo naudilo ali da ostane zapisano za istoriju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija