• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ

26.09.2018

18:30

MILORAD DODIK UPOZORAVA: Spremaju mi nerede posle izbora, NEĆE IM PROĆI, UVEK ĆU BRANITI SVE SRPSKO!

Politika

MILORAD DODIK UPOZORAVA: Spremaju mi nerede posle izbora, NEĆE IM PROĆI, UVEK ĆU BRANITI SVE SRPSKO!

Podeli vest

Opozicija ima plan da izađe na ulice i tvrdi da su izbori pokradeni. Sve je osmišljeno u dve zapadne ambasade, koje pripremaju vruću jesen za RS u slučaju Dodikovog trijumfa

Dve zapadne ambasade, potpomognute opozicijom iz Banjaluke i Sarajeva, pripremaju mi vruću političku jesen i planiraju da u Republici Srpskoj sprovedu 'narandžastu' revoluciju u slučaju moje pobede na predstojećim izborima!

Ovo ekskluzivno za Informer poručuje Milorad Dodik, aktuelni lider Republike Srpske i kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH na opštim izborima koji će se održati 7. oktobra.

Razrađen scenario

On otkriva da ima pouzdana saznanja da opozicija u sprezi sa stranim agenturama sprema velike nemire i proteste širom Sarajeva i Banjaluke ukoliko im ne bude odgovarao izborni rezultat. Za njih Dodik ima samo jednu poruku: "Neće vam to proći! Uvek ću braniti sve što je srpsko!"

- Postoje čvrste informacije da mi spremaju vruću političku jesen i tzv. 'narandžastu' revoluciju kad pobedim na izborima! Neće se libiti ničega ako im ishod ne bude odgovarao. Javna je tajna da opozicija ima plan da pozove narod na ulice i da izvrši pritisak. Mi znamo šta rade i o čemu razmišljaju, jer među njima ima ljudi koji dođu nama i ispričaju šta planiraju. Hoće da utiču da CIK BiH proglasi izbore neuspešnim, pa ako to ne uspe, onda idu na varijantu da kažu da su izbori pokradeni onako kako su krali na prošlim izborima - rekao je Dodik.

Vučić: Posle izbora ću izneti dokaze
o umešanosti stranih ambasada!

Predsednik Aleksandar Vučić naveo je da ima celu knjigu dokaza o mešanju zapadnih sila u izbore u RS.

- Nadam se da će sve biti u redu sa Srpskom i našim narodom tamo. Sačekaću kraj izbora, ali ću posle izneti frapantne dokaze o najbrutalnijem mešanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS... I još da nađu Srbe koji će Srbiju da optužuju za mešanje, onda je sve jasno. To ide dotle da ambasadori zapadnih zemalja zovu ljude sa lista pojedinih stranka i prete im da ne smeju da promene stranu ili bi u protivnom 'odgovarali za zločine i koje su počinili i koje nisu počinili' - kazao je Vučić. 

Lider Srpske je juče za RTRS istakao i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u pravu kada je naveo da ima podatke o mešanju obaveštajnih službi u izbore u BiH.

- Pred Srpskom je vrlo teških deset predizbornih dana. U izbore se direktno mešaju na prvom mestu stara američka administracija, sa ambasadorom u Sarajevu Morin Kormak na čelu, kao i Britanci i neki drugi predstavnici međunarodne zajednice, koji se svojski trude da na vlasti održe Mladena Ivanića, Mirka Šarovića, Dragana Mektića i druge članove tzv. Saveza za pobedu. Ivanić je već ranije izjavio da se Srbija meša u izbore u BiH. To je uradio samo da predsednik Vučić ne bi došao Srpsku da otvori bolnicu u Kasindolu i time je naneo ozbiljan udarac Srbiji - objasnio je Dodik.

Njegove reči potvrđuje i više odlično obaveštenih bezbednosnih izvora Informera.

- Pre šest meseci iz Makedonije u Sarajevo i Banjaluku prebačeno je više zapadnih operativaca, stručnjaka za obojene revolucije, sa zadatkom da pripreme teren za predstojeće izbore. Od operativnog rada do medijske strategije. Ako im ne bude odgovarao ishod izbora, 'spontanim protestima' će pokušati da sruše Dodikov rezultat. On je meta zbog čvrstih veza sa Srbijom i Rusijom, a sve je deo šireg plana da se oslabi sve što je srpsko i da se RS svede na nivo sarajevskog pašaluka - objašnjava naš izvor.

Ništa bez Zapada

Stevica Deđanski, predsednik Centra za razvoj međunarodne saradnje, ocenjuje da je izvesno da se Dodiku sprema 'narandžasta' revolucija.

- Sada se pritisci na njega intenziviraju jer se kandiduje na mesto s kog će moći da blokira sve nesrpske poteze koje vlast u Sarajevu pokušava da progura! Zbog toga i spremaju proteste i haos na ulicama, a to ne može bez pomoći zapadnih ambasada - ističe Deđanski.

DODIK SPUSTIO ŠIPTARIMA: Čizme mogu da okače o jednu stvar!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Три питања за Додика: 1) прије 4 године је твој пулен Никола Шпирић исто говорио да су у РС стигли енглески обавјештајци да вас руше. Шта би од тога? 2) прије 4 године, прије избора, си најавио референдум о независности Републике Српске до 2018. године. Шта би од тога? 3) прије 4 године си рекао да из Русије стиже руски кредит од најмање 700 милиона евра.Шта би од тога?

Sead

pre 5 godina

To je stari predizborni trik najvećeg pljačkaša Srpskog naroda u Bih da dobije (pokrade) još jedne izbore i sačuva sebe i svoje tajkune koji su Republiku srpsku opelješili do gole kože. Mislim da je kraj ovim bahatim nacionalistima iz sve tri naroda i da je došlo vrijeme za ćorke! Ne može vam pomoći ni jedan fašizam i nacionalizam Milorade, pa ni to, unaprijed opravdanje poraza na izborima miješanjem nekog "vanjskog neprijatelja" jer si na tu foru pokrao već 2 izbore.

Vlah alija

pre 5 godina

Samo dodik ima monopol na srpstvo u bosni svi ostali srbi koji se protive korupciji njegove vladavine su "zapadni plačenici"

Dule

pre 5 godina

Dodinu ekipu su doveli upravo stranci. Oni su ispunili njihova očekivanja pošto smo zaduženi i raseljeni po svijetu. Ostaje nam jedina nada da dođe do promjene vlasti da ljudima vratimo optimizam i da zajedno sa Srbijom pokušamo da izađemo iz velike ekonomske i demografske krize.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija