• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srbijadanas

26.09.2018

23:26

(FOTO) OTKRIVENI ŠOKANTNI DOKUMENTI CIA:  Ameri su se plašili Arkana, Šešelja i Kapetana Dragana, MUSLIMANE SU GRUNULI U RAT PROTIV SRBA!

Politika

(FOTO) OTKRIVENI ŠOKANTNI DOKUMENTI CIA: Ameri su se plašili Arkana, Šešelja i Kapetana Dragana, MUSLIMANE SU GRUNULI U RAT PROTIV SRBA!

Podeli vest

Dokument CIA pod naslovom „Vojničke snage u bivšoj Jugoslaviji“ od 1. jula 1993. godine je objavljen, a u aneksu I obrađuje se tema mogućih terorističkih napada, od strane Srba, u slučaju strane intervencije, a Amerikanci su već tada napisali da će muslimani biti najveći gubitnici rata u Bosni i da će zbog toga predstavljati najveću terorističku pretnju za SAD

Amerikanci su naveli da su najveća teroristička opasnost za interese SAD četiri osobe i vojnici iz njihovih jedinica: Željko Ražnatović Arkan, Kapetan Dragan, Vojislav Šešelj i Dragoslav Bokan.

U dokumentu se navodi da njihovi vojnici imaju pristup oružju i eksplozivu, a da su neki od njih izvežbani u izbegavanju policije i putovanju pod lažnim dokumentima.

– Oni su sposobni da sprovedu terorističke akte protiv američkih interesa u bivšoj Jugoslaviji, zapadnoj Evropi i moguće i u SAD, Delegacija, iako verovatno ne protiv dobro branjenih diplomatskih i vojnih postrojenja. Neki članovi Arkanove grupe možda planiraju terorističke napade u SAD i zapadnoj Evropi – navodi se u dokumentu.

Foto: printscreen

 

 

U dokumentu piše i da su posle bombardovanja Svetskog trgovinskog centra 1993. godine, „mnogi Srbi van Srbije izneli mnogo terorističkih pretnji“.

Međutim, najšokantniji deo dokumenta predvideo je šta će se desiti muslimanima u Bosni!

– Na duge staze, bosanski muslimani, koji će najverovatnije biti najveći gubitnici rata u Bosni, mogu postati najveća pretnja – piše u dokumentu i navodi se veza muslimana u Bosni sa Hezbolahom.

Ovo se ispostavilo kao istina, u Bosni su muslimani najviše stradali, a bili su podstaknuti upravo od strane Amerikanaca da krenu u krvavi sukob!

Aliji Izetbegoviću je, pre rata, ponuđeno da bude prvi predsednik ravnopravnih naroda i ravnopravnih republika, on je to prihvatio, a onda je na nagovor Amerikanaca odbio ponudu i započeo rat u Bosni.

SERGEJ LAVROV ODBRUSIO BAKIROVIM EKSTREMISTIMA! Dejton niko ne može da ruši, RUSIJA BRANI REPUBLIKU SRPSKU!

AMERIKA U PANICI OD RUSIJE I KINE: CIA se vraća se STAROM NAČINU ŠPIJUNAŽE, šalje tajne agente širom sveta!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
esad

pre 5 godina

Alija zapoceo rat u Bosni!!!??? Tačno! Alija je napao Zvornik,Vlasenicu,Foču,Višegrad,Janju,Bijeljinu,Tuzlu,Srebrenicu,Prijedor,Kozarac,itd...,drzao Sarajevo u opsadi,granatirao redove za vodu i hljeb o ovim i mnogim drugim gradobima,Alija je firmirao SAO u BiH,Alija je naredio Fikretu Abdicu da formira autonomiju,Alija je otvarao logore po BiH gdje je naredio ubistva 1000-a civila Bosnjaka i Hrvata,Alija je napadao zasticene zone UN-a Srebrenicu,Gorazde,Bihac...ali Alija je napadao i Zagreb,granatirao Dubrovnik,razorio Vukovar,naredio da se pobiju ranjenici na Ovčari,...Alija je pravio dogivore sa Bobanom i Karadzicem i sa Tudjmanom i Milosevicem po Karadjordjevu,...Alija je naredio Dikovicu sanaciju terena na Kosovu i zakopavanje leseva Albanaca civila po Batajnici... DAJTE JOS,...A da da...Alija je poslao Malog Aleka da se čeliči i kurči oko opkoljenog Sarajeva sa puskom u ruci... VI STE TESKI BOLESNICI,LAŽOVI I SMUTLJIVCI! Onjavite bar jedan moj komentar,a poslao sam ih prilican broj! Ali i ne morate,meni taman da ga makar administrator procita i baci u korpu za smeće! Pozdravite mi Vučka J. Vućićevića i nek laze malo vise!!! Koliko ga Mali Alek plaća,malo laže!!!

Branko

pre 5 godina

" MUSLIMANI NEMA NISTA OD LJUBAVI SA AMERIMA, SAMO TOPOVSKO MESO, haaa haaa haaaa " !!!???

Anarchy99

pre 5 godina

To sto vi nazivate terorizmom ja nazivam gerilom ... vezite se slecemo .. a mozda i necemo .. ;) .. do sledece prilike ..

stanko

pre 5 godina

Jadna je država koja se plaši Arkana, Šešelja i sličnih

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija