• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

22.11.2018

16:25

ŠIPTARI PIJANI OD MRŽNJE! Prištinski mediji slave nove DRAKONSKE MERE protiv Srbije uz skandalozne parole!

Politika

ŠIPTARI PIJANI OD MRŽNJE! Prištinski mediji slave nove DRAKONSKE MERE protiv Srbije uz skandalozne parole!

Podeli vest

"Pozdrav s ljubavlju od 'takozvanog' Kosova, STOP 100%". Naslovnica prištinskog lista Zeri sa ovim naslovom, kojim se praktično ismeva Srbija i diže histerija nakon sumanute odluke prištinskih vlasti da uvedu drakonske carinske stope na srpske proizvode, osvanula je danas na kioscima na Kosovu i Metohiji

 

I drugi prištinski mediji su na istoj liniji dizanja tenzija i ponižavanja, pa tako danas izveštavaju o "Srbiji bačenoj na noge", "sankcijama" i "jezivoj reakciji Srbije".

- Zbog neodgovornog političkog udara na državu Kosovo, Srbija i Bosna i Hercegovina rizikuju da izgube tržište od 500 miliona evra. Najmlađa evropska država, koju ove dve susedne zemlje nisu priznale, odlučila je juče da se granični porezi na njihovu robu povećavaju na 100 odsto - piše u dnu naslovne strane današnjeg "Zerija".

Ove dve rečenice nedvosmisleno potvrđuju ono što kosovske vlasti nisu ni pokušale da sakriju: trgovinski nameti su ne samo odgovor, već i odmazda zbog Interpola.

Na crnoj pozadini vrište crvena slova: "'takozvano'", "Kosovo" i "s ljubavlju". Tu je i crveni STOP 100% znak, kao i dva štita sa kosovskom zastavom.

"Kosovo bacilo Srbiju na kolena" glavni je naslov na prvoj strani prištinskog lista "Bota Sot".

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA SRBA SA KIM: Paljenje srpske robe najgora vrsta nacizma na delu!

Pod naslovom "Kosovo povećava sankcije protiv Srbije, EU i Beograd reaguju jezivo", dnevnik "Koha Ditore" na svojoj prednjoj strani objavio je da je Kosovo imalo ekonomske sankcije protiv Srbije "kao odgovor na svoju poslednju kampanju da blokira članstvo Kosova u Interpolu i dim njenog međunarodnog subjektiviteta".

(FOTO) OPET ZVECKAJU ORUŽJEM! Naoružane trupe Tačija i Haradinaja nadiru ka Kosovskoj Mitrovici!

Dnevni list "Epoka e Re" objavio je intervju sa bivšim šefom kosovske delegacije za dijalog sa Srbijom, Editom Tahiri, koja je rekla da Kosovo treba "privremeno da zaustavi dijalog sa Srbijom".

OBUZDAJTE LUDILO IZ PRIŠTINE DOK NE BUDE KASNO! Dačić upozorio Zapad da je vreme da reaguju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
minja

pre 5 godina

Uzeše nam Kosovo pa umesto mi da se ovako ponasamo ponasaju se oni

john

pre 5 godina

sta ko gde,potpuno su izgubili kompas,,a znaju da im nisu tu amerikanci za 24 sata bi bili u albaniji..upalili kutiju robe a 100-tine tona odneli lopovi po kucama da sutra prodaju komijama,,

Voja

pre 5 godina

Mrze sve srpsko, mrze nas što postojimo i to će uvek biti tako

kiza

pre 5 godina

Napokon je dosao trenutak da se uz saglasnost tzv. medjunarodne zajednice oslobodima shiptarskih varvara i njihovih plemenskih obicaja. Samo ovog puta ne treba stati na spoljne granice Srbije nego unistiti i Albaniju kao laznu drzavu koju je stvorilo tzv britansko kraljevstvo.

hag

pre 5 godina

Dobro su i rekli. Kad je "takozvano" kako mogu uvesti te mjere???

Marko

pre 5 godina

Nego sta smo mogli drugo ocekivati ako smo mi ludi sto kupujemo ustasku robu vise nego svoju oni nasu nece sigurno

Captainsrki

pre 5 godina

To su bolesni mozgovi zreli za ludnicu!!!

Milica

pre 5 godina

Bezobrazluk i divljastvo je ovo sta rade Albanci

Maja

pre 5 godina

Demonstracija i otelotvorenje monstrum tvorevine je refleksija Amerike i delova Eu koje ovakvog monstruma usmeravaju na obicne ljude , one koji svoj zivot zive obicnim zivotom daleko od politike monstruma iz Pristine. E to je svet i demokratija koju nam donose.

Strahinja

pre 5 godina

Takozvanom Kosovu bi trebalo uvesti vize, pa ce se onda cesati gde ih ne svrbi. Dosta je bilo njihove bahatosti.

Rada

pre 5 godina

Ovi Siptari su bas umislili da su neki bitan faktor, pascu oni na kolena! Sve su ovo zasluge ZAPADA!

Ljubica

pre 5 godina

Bezobrazluk i divljastvo je ovo sta rade Albanci!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija