• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2018

07:42

ŠIPTARSKI SPECIJALCI BRUTALNO TUKLI UHAPŠENE SRBE! Rakić: Udarali su ih PUŠKAMA I NOGAMA, a zatim odveli u nepoznatom pravcu!

Politika

ŠIPTARSKI SPECIJALCI BRUTALNO TUKLI UHAPŠENE SRBE! Rakić: Udarali su ih PUŠKAMA I NOGAMA, a zatim odveli u nepoznatom pravcu!

Podeli vest

Gradonačelnik Kosovske Mitrovice izjavio da su jutros u tom gradu uhapšeni kosovski policajac Dragiša Marković i Saša Ćurčić brutalno pretučeni

On je potvrdio da su pripadnici Rosu upali rano jutros u severni deo Kosovske Mitrovice i uhapsili dve osobe. Rakić je rekao da su pripadnici Rosu upali u stanove Dragiše Markovića i Saše Ćuričića i da su ih brutalno tukli puškama i nogama i da su oni odvedeni u nepoznatom pravcu.

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! TROJICA SRBA UHAPŠENO, ČULA SE RAFALNA PALJBA!

On je pozvao Kfor da dođe u severni deo Kosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu. 

Na Trgu kod spomenika caru Lazaru okuplja se veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost. 

GORAN RAKIĆ ZA INFORMER: Da se pripadnici ROSU nisu povukli, IZBIO BI RAT!

- Sramna je medijska kampanja pojedinih medija u Srbiji koji su juče napali predsednika Vučića jer je rekao da se snage Rosu spremaju da upadnu u severni deo Kosovske Mitrovice - istakao je Rakić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maria

pre 5 godina

Krajnje je vreme da EU reaguje!Dela su bitna!Sto pre treba resiti novonastalu situaciju!

Lea

pre 5 godina

Monstruozno...Srbijo reaguj...nas narod je u pitanju...Sigurna sam da ce predsednik i Vlada Srbije sto preduzeti neophodne korake...

SS

pre 5 godina

Gde su naši specijalci.Angažujte Legiju da okalja svoje grehe,to mu je poznato.

Ana

pre 5 godina

Sve se u zivotu vraca i placa i ovakvi Siptarsko ponasanje ce jednom doci na naplatu

Laki

pre 5 godina

Sramota, kako se ponasaju. Klasicni teroristi!!!!

marica

pre 5 godina

Bezobzirno i sramno ponasanje tzv.Kosovske policije prema uhapsenim Srbima.

Mina

pre 5 godina

albani treba da odgovaraju za ovakav vid hapsenja.

zoran

pre 5 godina

Još će da izbije rat jer se hapse osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića. A u Mitrovici i ptice znaju ko ga je i zašto ubio!

una

pre 5 godina

Slusaju tudja naredjenja a sami ce ispastati za ovo sto rade. Brutalno i bezobzirno

zoki

pre 5 godina

Bezobzirno i sramno ponasanje tzv.Kosovske policije

Stefan

pre 5 godina

"Nećemo dozoliti upade ROSU na sever pokrajne" ko to onomad izjavi(218 puta) ? uraditi katasterski popis imovine srba, izvrsiti finansisku nadoknadu za to sa kosovom, i isisati i zbrinuti taj narod sa tim parama u polupraznu Srbiju. To je politika brige za svoj narod...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija