• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.11.2018

12:36 >> 11:26

(VIDEO/FOTO) TEROR NA KIM! Srbi u Mitrovici na nogama, predsednik Vučić razgovarao sa Čepurinom i Mančangom, KFOR SE PRAVI LUD!

Politika

(VIDEO/FOTO) TEROR NA KIM! Srbi u Mitrovici na nogama, predsednik Vučić razgovarao sa Čepurinom i Mančangom, KFOR SE PRAVI LUD!

Podeli vest

Šiptarski specijalci iz jedinice ROSU jutros su, oko 4 sata, sa više od 40 vozila zauzeli strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti uz neviđenu brutalnost, udarajući ih puškama i nogama. Potom su ih odveli u pritvor u južnom delu Mitrovice

16:24 Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da se četvorica Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici nalaze u pritvornom centru u Prištini i da je angažovan tim advokata koji će ih braniti.

Simić je za televiziju O2 rekao da će tim anagažovanih adovkata hitno otići u Prištinu i zahtevati da vide uhapšene Srbe.

- Po nezvaničnim informacijama neki su teško pretučeni... Ali to su nezavnične informacije i najbolje je da sačekamo da vidimo šta će nam reći advokati - kazao je Simić.

16:07Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin poručio je vlastima u Prištini da ne treba da precenjuju svoje snage. Komentarišući na Tviteru odluku Prištine opovećanju poreza na robu iz Srbije i BiH, Čepurin je napisao:

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 



- Priča o uvođenju 'poreza-sankcija' Prištine potvrduje reči Napoleona koje je on ponavljao tokom povlačenja iz Rusije 1812. godine: 'Od velikog do smešnog samo je jedan korak.' Smisao ove izreke je: Ne treba precenjivati svoje snage ".

15:33 -  Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici ima rezerve lekova i kiseonika za oko sedam dana, kaže direktor tog centra Milan Ivanović i napominje da će, ukoliko se nastavi blokada Prištine, doći do nestašice određenih lekova i kiseonika. 

On je za Tanjug rekao da u toj bolnici za sada uspevaju da adekvatno zbrinu pacijente i da se operacije i porođaji obavljaju bez problema, ali da je neophodno da se što pre stabilizuje situacija sa isporukom srpskih proizvoda na Kosovo i Metohiju.

Foto: Tanjug

 

- Priština udara na najosetljiviju populaciju. Njihova dozvola za isporuku lekova, kiseonika, sanitetskog materijala data je pre skoro dve nedelje, ali je povučena u sklopu poslednjih akcija Prištine - naveo je Ivanović.

Kako je rekao, poslednja isporuka lekova i kiseonika iz centralne Srbije u Kosovsku Mitrovicu stigla je pre oko mesec dana.

14:18 -  Na administrativnom prelazu Merdare u četvrtak nije prošao nijedan kamion, a na ostalim prelazima prošlo je oko sedam ili devet kamiona, iako je uobičajeno između 70 i 100 kamiona robe, što potvrđuje da je vanredna situacija, rekao je predsednik PKS Marko Čadež. 

Foto: Tanjug

 

Odgovarajući na pitanje novinara koliko je odluka prištinskih vlasti da carinu na srpsku robu poveća na 100 odsto pogubna za srpsku ekonomiju, Čadež kaže da prebacivanje političke agende na ekonomski teren šteti ne samo našoj ekonomiji nego i ekonomiji na Kosovu i u regionu.

12.49 - Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, zakazao je danas za 19 časova sastanak sa svim ministrima u Vladi Srbije.

12.45 - Predsednik Vučić razgovarao je telefonom sa Evropskim komesarom za pregovore o proširenju Johanesom Hanom, preneo mu situaciju i zaključio da će Srbija ostati suzdržana i mudra, mada situacija nikada nije bila teža i noćašnja zbivanja na Kosovu ugrožavaju mir i bezbednost u regionu.

(FOTO) OBUČAVALI IH AMERI I FRANCUZI, A OPASNIJI SU OD ROSU! Ova ZLOGLASNA albanska specijalna jedinica je jutros HAPSILA SRBE!

12.38 - SPECIJALNI TUŽILAC LAŽNE DRŽAVE KOSOVA NALOŽIO DA SE ČETVORICA UHAPŠENIH SRBA IZVEDU PRED OSNOVNI SUD U PRIŠTINI!

Četvorica Srba, koji su jutros uhapšeni u Severnoj Mitrovici, danas će biti izvedeni pred Osnovni sud u Prištini.

Foto: printscreen youtube

To je za portal Kaliko.com potvrdio specijalni tužilac Sile Hokha, po čijem nalogu će uhapšeni Srbi i biti izvedeni pred sud u Prištini.

- Sve u vezi sa ovim slučajem će biti organizovano u Prištini jer je sud izdao nalog u Prištini - rekao je Hokha.

12.35 - Nešto se kuva u Prištini?

Kako portal Pink.rs javlja, Nešto pre 12 sati amabasadori Kvinte ušli su u zgradu samozvane vlade Kosova na razgovor sa Ramušom Haradinajem. 

Nije poznata još tema razgovora, a ono što saznaje Pink.rs jeste da su u zgradu ušli šef kancelarije EU Natalija Apostolova, italijanski amabasador Pijero Kristoforo Sardi, britanski Ruairi O'Koneli i predstavnici američke amabasade. 

12.30 - Premijerka i ministri otkazali najavljene aktivnosti

Zbog aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiji premijerka Srbije i nekoliko ministara u Vladi Srbije i gradonačelnik Beograda otkazali su svoje za danas najavljene aktivnosti. 

Predsednica vlade Ana Brnabić otkazala je za danas najavljene posete Nišu i Svilajncu gde je trebalo da prisustvuje otvaranju "Alfa tehniks" fabrike i od jutros je u Predsedništvu Srbije, gde su u toku sastanci predsednika Aleksandra Vučića sa šefovima snaga bezbednosti i komandantima svih vojnih i policijskih jedinica.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk

Ministarka u Vladi zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović otkazala je svoje učešće na konferenciji povodom završetka projekta Ekonomsko osnaživanje žena u ruralnim područjima Šumadije i Kolubare.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar finasija Siniša Mali otkazali su konferenciju za novinare povodom potpisivanja finansijskog ugovora za razvoj rečne transportne infrastrukture između Vlade Srbije i Evropske investicione banke.

Svoje aktivnosti otkazala je ministarka pravde Nela Kuburović koja je danas u Valjevu trebala da obiđe Tehničku školu zajedno sa državnim sekretarom u Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otkazao je današnji događaj organizovan povodom nagrade "Svetski maratonski oskar".

12.15 - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastali su se danas sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić su zahvalili ambasadoru Čepurinu što Rusija razume šta se tačno dešava na Kosovu i Metohiji i koliko su ugroženi mir i stabilnost u celom regionu.

(FOTO/VIDEO) SRBI SE DIŽU NA CELOJ KiM! Desetine hiljada ljudi na ulicama na najvećem protestu PROTIV ŠIPTARSKOG NASILJA!

11.05 - Predsednik Vučić počeo je sastanak sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDŽIĆ

10.30 - Iz Srpske liste najavljuju da će se protest zakazan za danas u 12 sati u Zdravstvenom centru, ipak održati u 11.30 u mestu Rudare u opštini Zvečan. Na ovom mestu, koje se inače nalazi pokraj magistralnog puta Leposavić – Priština, više puta nakon 2011. su postavljane barikade.

10.24 - Ramuš Haradinaj na Fejsbuku licemerno prokomentarisao hapšenja na severu Kosova: Upad ROSU u skladu sa zakonom, nema veze sa politikom.

On je naveo je da je ta policijska akcija u potpunosti u skladu sa zakonom, prema nalogu sopecijalnog tužilaštva i nije, dodaje, povezana sa bilo kakvim političkim dešavanjima.

- Želim da uverim sve građane da država Kosovo i njene snage nisu i nikada neće biti protiv bilo koje etničke ili političke grupe - napisao je Haradinaj iako sva dela prištinskih vlasti govore drugačije.

 

 

10.22 - Počeo sastanak Kriznog štaba 4 opštine severa Kosova. Na sastanak Kriznog štaba stigli su i predstavnici KFOR-a.

ŠIPTARSKI SPECIJALCI UPALI U PROSTORIJE PRIVREMENOG ORGANA OPŠTINE PEĆ U GORAŽDEVCU, HOĆE DA HAPSE MILOŠA DIMITRIJEVIĆA!

10.12 - Graso: Znamo za hapšenja,Kfor ne planira da interveniše

KFOR je obavešten o hapšenju četiri osobe u Severnoj Mitrovici i prati situaciju, koja je trenutno mirna, izjavio je za Tanjug portparol komandanta KFOR-a Vićenco Graso.

- KFOR ne planira da interveniše, jer je ovo bila policijska operacija i bila je povezana sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića. Znamo šta se dogodilo i pratimo situaciju. Bezbednosna situacija je mirna - kazao je Graso.

(EKSKLUZIVNI VIDEO) JEZIVO! ŠIPTARSKE HORDE ZLA napale Srbe kao nacisti u Kragujevcu 1941!

On je naveo da je hapšenje izvedeno u okviru istrage o ubistvu lidera građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

10.06 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić zamolili su danas ambasadora Kine Li Mančanga da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji, a Mančang je uzvratio da će već u toku dana o tome obavestiti predsednika Kine.

Predsednik Vučić i premijerka obavestili su ambasadora Kine o najnovijem razvoju situacije, posle jutrošnjeg upada jedinica ROSU u Severnu Mitrovicu. 

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić su zamolili ambasadora Lija da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikad nije bila u težoj situaciji, uprkos svojim stalnim pozivima na mir i stabilnost, uz ozbiljan i odgovoran pristup rešavanju svih problema. 

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDŽIĆ

"Upad jedinica ROSU u Severnu Mitrovicu pokazao je da su snage KFOR, odnosno NATO, namerno obmanjivale sveukupnu javnost i danas je svima jasno po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama su predstavnici NATO lagali", rekao je predsednik Vučić. 

Predsednica Vlade Brnabić rekla je, po pitanju uvođenja taksi na srpsku robu, za koje očekuje reakciju Evropske unije, jer je reč o kršenju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kao i CEFTA sporazuma, da je to pitanje i za Ujedinjene nacije, jer je UNMIK jedan od potpisnika, i da u tom smislu očekuje podršku Kine u najvažnijoj svetskoj organizaciji. 

Ambasador Li je rekao da Kina odlično razume šta se dešava na Kosovu i Metohiji i da je to već poznati scenario napada na integritet Srbije.

Kineski ambasador je istakao da će predsednik Si u toku dana biti o svemu obavešten i da Srbija može da računa na podršku Kine. 

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDŽIĆ

10.05 - Pretresana kuća Milana Radojčića

Specijalna policijska jedinica KBS jutros je pretresala dom zamenika gradonačelnika Kosovske Mitrovice, Milana Radojčića, piše prištinska GazetaExpres, ali portparol kosovske policije Daut Hodža odbio je to i da potvrdi. 

List piše da je pretres izvršen po nalogu tužilaštva, a u okviru akcije u kojoj su jutros uhapšena četiri Srbina, trojica u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, u januaru ove godine, a jedan - prema kosovskoj policiji, jer je ometao akciju.

Hodža je, navodi list, odbio da potvrdi da li je Radojčićeva kuća bila meta policije. 

10.02 - Kosovska policija traga za još jednom osobom

Posle hapšenja četvorice Srba u severnom delu Kosovske Mitrovice, kosovska policija traga za još jednom osobom u vezi sa istragom ubistva Olivera Ivanovića, javio je RTS.

Za 10 sati inače najavljena je sednica kriznog štaba četiri opštine na severu KiM, u kancelariji predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

10.00 - RTK2: Specijano tužilaštvo tražilo hapšenje dve osobe

Iz Specijalnog tužilaštva Kosova potvrdili su da su zahtevali hapšenje dve osobe - bivseg pripadnika policije Kosova Dragiše Markovića, kao i Saše Churčića, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Kako se navodi, hapšenje je traženo jer su osumnjiceni da su imali veze sa ubistvom Olivera Ivanovica.

Foto: A. Grbović

Pripadnici specijalne kosovske policije ROSU ušli su rano jutros na sever Kosova i uhapsili četiri osobe.

09.49 -  Američka agencija AP prenela je da je u severnom delu Kosovske Mitrovice rano jutros uhapšeni Srbi povezanih sa ubistvom Olivera Ivanovića. 

Pozivajući se na saopštenje kosovske policije, AP navodi da se uhapšeni, kako se navodi, smatraju osumnjičenima u vezi sa ubistvom Ivanovića. 


Dodaje se da je uhapšen jedan Srbin zbog opiranja policiji.

Agencija navodi da je na glavnom trgu u severnoj Kosovskoj Mitrovici bilo okupljanja građana. 

09.40 - Predsednik Aleksandar Vučić u 10 sati će se sastati sa ambasadorom Kine Li Mančangom, a u 11.00 sa ruskim ambasadorom Aleksandromn Čepurinom. 

Sastancima sa ambasadorima prisustvovaće i premijerka Ana Brnabić, saopšteno je iz Predsedništva.

09.30 - Goran Rakić: Za 10 sati zakazan je Krizni štab, ta 12 mirni protesti na kojima će biti traženo da naši građani budu pušteni na slobodu

09.15 - Četvorica Srba uhapšenih jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice prebačena su u policijsku stanicu u južnom delu grada, javio je RTS

09.08 - Radomir Perić, komšija uhapšenog policajca Nedeljka Spasojevića, kaže da su specijalci ROSU u njihovo dvorište upali oko pet sati jutros i da su svi bili naoružani dugim cevima

Foto: A. Grbović

09.06 - Hašim Tači juče je, uoči upada ROSU na sever Kosovske Mitrovice, sa svojim savetnicima Bljerimom Šaljom i Ardianom Arifajem posetio je Ambasadu Velike Britanije u Prištini.

08.56 - ISPOVEST SUPRUGE UHAPŠENOG SRBINA: Dragiši su puške uperili u glavu, ćerka se tresla od straha!

08.48 - Na zvuk koji poziva Srbe da se okupe na ulicama oni se trenutno odazivaju, a za 12 sati zakazan je protest.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić je  pozvao građane na uzdržanost nakon brutalnog upada do zuba naoružanoih pripadnika ROSU.

Simić je naveo da su u akciji ROSU privedeni Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rošić i Saša Ćurčić. Kako kažu članovi njihovih porodica, oni su privedeni uz nevideni teror.

08.36 - Završena je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova. Predsednik Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica

 

08.10 - Kako Informer saznaje, sinoć se u diplomatskim krugovina odvijala prava drama koja je dovela do jutrošnjeg upada ROSU na Sever Kosova i hapšenja Srba

Foto: Anel Grbović

07.42 ŠIPTARSKI SPECIJALCI BRUTALNO TUKLI UHAPŠENE SRBE! Rakić: Udarali su ih PUŠKAMA I NOGAMA, a zatim odveli u nepoznatom pravcu!

07.22 - Predsednik Srpske liste i gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić kazao je da bi na severu KIM izbio rat da se pripadnici ROSU nisu povukle u južnu Mitrovicu

06.43 - Šiptarski specijalci iz jedinice ROSU sa više od 40 vozila zauzeli su u toku noći strateške punktove u severnoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti.

 

 

Kosovski mediji takode pišu da je četvoro Srba privedeno i to zbog ubistva Olivera Ivanovića, ali se pritom ne pozivjau na izvore. Oni dodaju da je u južnom dele grada njihova policija u pripravnosti.

 

 

Portparol kosovske policije Daut Hodžaj izjavio je danas da su jedinice kosovske policije uhapsile u severnoj Kosovskoj Mitrovici četiri osobe i da je to ucinjeno kako je rekao u okviru istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! ČETVORICA SRBA UHAPŠENA, ČULA SE RAFALNA PALJBA!

Hodžaj je za RTS rekao da su po nalogu nadležnog suda jedinice kosovke policije izvršile raciju na četiri lokacije.

U toku je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosova.

VUČIĆ SE OD JUTROS VANREDNO SASTAJE SA ŠEFOVIMA VOJSKE, POLICIJE I DRUGIH BEZBEDNOSNIH SLUŽBI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bozidar Lukic

pre 5 godina

Neka Vam je Bog dragi u pomoci!Braco Srpska izdrzite!Pozdrav iz Beograda!

minja

pre 5 godina

Svako nasele u Kosovskoj mitrovici treba sprečiti.

Vesna

pre 5 godina

Koliko lukavosti i prljavštine od strane Šiptara... " Hapse zbog ubistva Olivera Ivanovića"... Koja laž i sramni prljavi izgovor! Sramotno i zastrašujuće! Moramo zaštititi naše ljude na Kosovu i Metohiji hitno...

Ivan

pre 5 godina

Nema razloga za brigu uzvratice im nas predsednik saopstenjima.

Dule

pre 5 godina

Hahahaha. I ostro ce da osudi njihove postupke. Ima svi da drhte od njeovog ukora!

sasa

pre 5 godina

Ivane javi se kao dobrovoljac pa na Kosovo, da dokažes kako se brana Srbi, pa posle komentarisi.

Beca

pre 5 godina

Strasno! Samo traze nacin da izprovociraju Beograd i destabilizuju situaciju u regionu.

Simonida

pre 5 godina

Siptari misle da ce proci nekaznjeno za sva zlodela, okrenuce vam americki tata ledja.

KiM

pre 5 godina

Vučić je rekao da će zaštititi Srbe na Kosovu pa šta se čeka???

Glavic vucicevic

pre 5 godina

Zar nisu Albanci? Aham opet znaci su siptari...

Nemanja

pre 5 godina

Izgovor zbog ubistva Ivanovica, to je cista laz iza koje se kriju.

Roki

pre 5 godina

Super drama,vrh....obozavam da citam ove novine....akcija,akcija...vreme je.

GajbexG

pre 5 godina

Opet nas hapse i biju, opet bi da nas ubijaju i da nas slome ali necemo im to dozvoliti!

zlaja

pre 5 godina

Velika sramota za EU i međunarodnu zajednicu, Kfor kao i da ne postoji.

Jovana

pre 5 godina

Vazno je da reakcija srpskog naroda na KiM bude ostra ali i mirna i bez incidenata, jer postoji dosta onih koji samo cekaju jedan incident pa da kazu ''eto Srbi i Siptari su isti''

oko

pre 5 godina

Pod takvim izgovorom mogli bi sve Srbe da pohapse. A njihovi saveznici - kvor, gle cuda veruju....

SS

pre 5 godina

Sastanci,sastanci,sastanci,i na kraju samo trošak.A prase se ne tovi u oči Boića.

slađa

pre 5 godina

Hašenja na KiM uvek idu uz pretnje i prebijanja. Osim Rusije i Kine, obavestiti i međunarodne institucije o takvom postupanju. ovo nije prvi put. Da li uhapšeni imaju ili nemaju veze sa ubistvom Olivera Ivanovića ne opravdava brutalnost i kršenje sporazuma.

Marko

pre 5 godina

Sve je ovo veoma loše po mir, ali svi izbegavaju jedan zaključak a to je da je kroz poslednje aktivnosti Vlada Kosova pokazala da ima državu i da ta država može biti vrlo neprijatna. Što se tiče hapšenja za ubistvo Olivera Ivanovića mislim da oni znaju ko su bar saučesnici ako ne i izvršioci ali nisu hteli da dižu tenziju, a sada upravo hoće da pokažu da je i Sever Kosova njihova država. A vi ih i dalje zovite tzv. drzava Kosovo. Što se carine tiče roba neće poskupeti jer će je nabaviti iz Makedonije, Albanije, Crne Gore po staroj ceni, a izvisiće privrednici iz Srbije. Što da kupuju iz Srbije kada nas mrze?

Nevena

pre 5 godina

Šiptari su drski i bezobrazni, treba ih neko spustiti na zemlju.

miki0

pre 5 godina

Vučić je rekao da će zaštititi Srbe na Kosovu..Ispunice svoje obecanje!

Ko

pre 5 godina

Ocigledno da odavno ovde drzava ne postoji, nek dodju Rusi ako su nam braca i ako hoce da pomognu, nek udje njihova vojska ako je nasa ne sposobna i oni imaju mandat, ali su pobegli i oni, pa bar mi da pokazemo nesto da li imamo snagu drzave ili ne, ovako smo decedesetih proteatovali da necemo rat pa su nam pobili pola stanovnistva, ali mi ostro protestujemo.

zivota

pre 5 godina

Zasto se ne organizuje nekoliko miliona srba i jednostavno odemo na kosovo .i nista neradimo samo se tamo setamo i zauzmemo nasu drzavu od okupatora

Jovana

pre 5 godina

Kfor figurira i zmuri ,Albanci napadaju i terorisu a mi istastamo i stradamo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija