• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.11.2018

11:53

RAMINA ŠAMARČINA HARADINAJU! Albanija protiv odluka Prištine da poveća porez na srpsku robu!

Politika

RAMINA ŠAMARČINA HARADINAJU! Albanija protiv odluka Prištine da poveća porez na srpsku robu!

Podeli vest

Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni za Prištinu ni za Beograd

Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na uvoz robe iz centralne Srbije za 100 odsto na robu iz centalne Srbije i BiH, prenela je prištinska Koha.

Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni za Prištinu ni za Beograd i da bi je trebalo odložiti.

EVO ODAKLE JE KOMANDA DOŠLA! Zagonetni sastanak Tačija i britanskog ambasadora uoči upada ROSU na sever KiM!

Ministar savetuje Prištinu da ne preduzima takve mere sa bilo kojom državom, pošto nametanje visokih tarifa, prema njemu, ide na štetu građana.

Takva odluka bi svakako koristila razvoju kosovske privede i značila bi otvorena vrata za širenje kosovskog tržišta, ali da sada nije trenutak.

SAZNAJEMO! Nemci i Francuzi pokušali da zaustave Šiptare, AMERIKA I ENGLESKA IM DALE ZELENO SVETLO DA NAPRAVE HAOS NA KOSOVU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Rama se poneo korektno. Ovo je samo u skladu sa zdravim razumom.

vinka

pre 5 godina

Čovek razmišlja zdravim razumom bez mržnje i zla.

Darko

pre 5 godina

Pa čovek razumno i racionalno razmišlja! Ovaj više nije pri zdravoj pameti!

taichy

pre 5 godina

Nisu oni ovo uradili da bi njima bilo bolje, nije im ni vazno sto je stetno kako za Beograd , tako i za Pristinu, vec da bi provocirali srpsku vladu i narod, ocekujuci da ce Srbija reagovati burno i krenuti u kontra napad! Ovo je otvorena mrznja prema srpskom narodu!

Cane

pre 5 godina

Naravno, čovek razmišlja glavom a ne hvata na galamu i mišiće kao ovaj Haradinaj, malo se on zaigrao!

Nadam se

pre 5 godina

Nadam se da neko od ovih što su već poslali komentare zna da razmišlja dugoročnije, jer dotični Rama je skot kao i kosovski nazovi lideri. On ne razmišlja normalno, nego skuplja poene. Zatrebaće mu.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija