• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

25.11.2018

16:06

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Ovako je ROSU pokušala da uhapsi Milana Radojičića - BILI SU SPREMNI DA GA UBIJU!

Politika

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Ovako je ROSU pokušala da uhapsi Milana Radojičića - BILI SU SPREMNI DA GA UBIJU!

Podeli vest

Naoružani do zuba dugim cevima, zaštićeni pancirima, pripadnici ROSU pokušali su da uhapse Milana Radojičića, potpredsednika Srpske liste na Kosovu i Metohiji u akciji koja je izvedena pre nekoliko dana. Informer objavljuje ekskluzivan snimak na kojem se vidi upad pripadnika ROSU i pokušaj hapšenja jednog od uticajnih političkih predstavnika Srba sa Kosmeta


Informerovi izvori kažu da su pripadnici ROSU imali naredbu da pucaju ukoliko zateknu Radojičića u porodičnom stanu u centru grada.

- Naredba je bila "pucaj u glavu ako se bude opirao". Srećom, nisu ga zatekli u stanu. Radojičićeva deca i supruga su prestravljeni jer su se specijalci ROSU veoma brutalno ponašali u stanu - kaže za Informer izvor iz bezbednosnih struktura koji je odlično upoznat sa situacijom na severu KIM.

Na snimku se jasno vidi kako 52 pripadnika ove ozloglašene jedinice ulazi u ulaz od zgrade u kojoj stanuje porodica Radojičić. 

Jedan od njih, u jednom trenutku, rukom pokazuje na kameru koja je postavljena ispred ulaza.

- Pogledajte samo koje oružje su koristili i uniforme koje su nosili i sve će vam biti jasno. Pedesetdva naoružana pripadnika ROSU idu na jednog čoveka i demonstriraju silu pred njegovom decom i suprugom - kaže naš sagovornik.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bogoljub

pre 5 godina

Idu ko ovce, 2 kašikare i leteli bi šipci u vazduh bez krila.

draganbr

pre 5 godina

ovaj prvi u koloni sto pokazuje na kameru nije sipak vec amer koji ih predvodi-vidi se po pokretima i nosenju oruzja a ostatak je krdo volova

Rade

pre 5 godina

Ma ne demonstriraju oni silu, nego su plašljivi kao zečevi. Što bi moja pokojna baka rekla ,, Puljivi ,,... Sve je to nepismeno, i ne školovano, smrdljivi ološ ! ! ! !

Dragy

pre 5 godina

Uvek su buli takvi! Pojedinačno nikakvi, u grupi hrabri, prehrabri!! Dok sam služio vojsku, pojedinačno su se krili, ali kada se skupe njih 5-6, odmah postanu agresivni i buntovni

Loko

pre 5 godina

Klovnovi, ko da su na ekskurziji! Zasto drzava cuti... ne znam... a sve vise sumnjam.

Duda

pre 5 godina

Koliko njih je poslo na coveka sa porodicom.Uzas.Demonstriranje sile,moci,zastrasivanje.Ogorcena sam

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Bravo " heroji " na isti nacin ce te uskoro hapsiti vase sefa Ramusa Zloharadinaija.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija