• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2018

14:34

ŠIPTARI UDARILI NA TRAMPA! SAD traže od Haradinaja i Tačija da ukinu sumanute takse protiv Srbije, a oni se kurče!

Politika

ŠIPTARI UDARILI NA TRAMPA! SAD traže od Haradinaja i Tačija da ukinu sumanute takse protiv Srbije, a oni se kurče!

Podeli vest

Američki državni sekretar Majk Pompeo pozvao je kosovske vlasti da ukinu takse za robu iz Srbije i BiH, saopštio je danas Stejt department. Na drugoj strani, premijer i predsednik takozvane države Kosovo tvrde da će takse ukinuti tek kad Srbija prizna tu lažnu tvorevinu

 

Pompeo je u razgovoru s takozvanim "kosovskim predsednikom" Hašimom Tačijem u ponedeljak pozvao da takozvano "Kosovo" iskoristi jedinstvenu priliku da postigne "istorijski dogovor" o normalizaciji odnosa sa Srbijom u okviru dijaloga pod okriljem Evropske unije.

"On je pozvao kosovske vlasti da ukinu takse na uvoznu robu iz Srbije i BiH i da sarađuju sa Srbijom da se izbegnu provokacije i da se smanje tenzije", navodi se u saopštenju.

VUČIĆ SA CRNDAKOM! Pozdravili izjavu Pompea kojom poziva Prištinu da ukinu takse na robu iz Srbije i BiH

Američki državni sekretar je rekao da je normalizacija odnosa tzv. "Kosova" i Srbije jedini put za "dalje integracije obe zemlje u zapadnu zajednicu država" i dodao da su SAD spremne da pomognu i podrže obe stane da postignu trajno rešenje.

Haradinaj i Tači su, uprkos tome, nastavili da tvrde kako Priština nema nameru da ukine takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije,dok zvanični Beograd ne prizna lažnu državu Kosovo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 5 godina

Posto vlada predsednika Trumpa trazi od Pristine da se ukinu taxe a oni se kurce i odbijaju Beograd ne treba da postuje kriminalnu odluku Pristine protiv koje su SAD i da ako je potrebno i sa vojskom dostavi robu Srbma na sever KiM onako kako je trazila SAD kako je gospodin Pompe izjavio.

Slobodan

pre 5 godina

NisTe ni svesni ko su Albanci! StO vise znam o nasoj istoriji ,sve vise mislim da je lazirana! U poredjunju sa Milimanima-Iz BiH ,hrvatima ,albancima,shvatam da mi srbi ne zaslizujemo drzavu! Siptari bi se za KiM borili do poslednjeg,znajte to! U Srbiji je bitan rijaliti,zato nam zene postadose kurve,zato svaki dan neki ojadjedi muz ,sa pravom odstreli zenu! E toga na KiM nema!

Vanja

pre 5 godina

Koliko neko bedan mora biti da napise nesto ovako. Sa pravom da odstreli zenu....uzas . Pa za tebe su Siptari stvarno nivo

Milan

pre 5 godina

Mnogo su se oni osilli pa zato se ovako ponašaju,ali spustiće ih na zemlju.

maja

pre 5 godina

nece dobro da prodju ako ne pristanu na ukidanje takse

maja

pre 5 godina

srbija samo zeli mir i stabilnost i normalizacijju situacije

aca

pre 5 godina

Šiptari su se previše osilili i to bi im se moglo puno koštati!

Blizanac

pre 5 godina

Srbija je mala ali napredna zemlja i mnogima je zbog toga trn u oku. Pronacicemo nacin da se izborimo za nas cilj protiv vecih sila.

Lazar

pre 5 godina

Ukinucete samo vam jos niko nije javio, a nezavisnost srpske teritorije nikada necete dobiti.

Mila

pre 5 godina

Pa i nisu baš striktno zatražili, više onako provukli kao preporuku.

Nale

pre 5 godina

Prvo im dali odresene ruke da rade sa srpskim narodom sta hoce a sada ih kao mole da prekinu sa tim. Licemeri.

Daliborka

pre 5 godina

Albanci se ponasaju bahato jer im je to dozvoljeno, a kada bi Amerika bila ostrija njihove sluge bi morale da uklone takse.

Ljube

pre 5 godina

Te izjave Pompea o ostalih zvaničnika su samo farsa za medije a iza zatvorenih vrata upravo oni su ti koji šiptare savetuju šta da rade. Da nije tako malo sutra bi se Tači i Haradinaj ponašali tako bahato. Bar da su malo prefinjeniji nego to i političke naivčine vide.

Maksim

pre 5 godina

Amerika je ozbiljna u svojim interesima i zakonski postupa u svemu, zato ne treba da nas čudi, što je na čelu sa predsednikom Trampom stala na stranu Srbije i ocenila njene pozitivne interese!!!

Pjer

pre 5 godina

Niko se ne suprotstavlja zvaničnoj Americi,bez posledica ,pa neće moći ni Albanci,sem ako nije u pitanju farsa !??

Rajko

pre 5 godina

U Pristini je totalno ludilo. Albanci vise ne znaju ni sta rade ni sta pricaju.Nadam se da ce predsednik SAD Tramp adekvatno reagovati na ponasanje Albanaca.

Nale

pre 5 godina

Licemerju nikad kraja.Dali siptarima odresene ruke da upravljaju nepostojecom drzavom ali nsu znal da je to neumerena i maloumna nacija.Sada ih ne cuju.

Nemanja

pre 5 godina

Mnogo su Siptari digli nos, nisu svesni kako mogu da se spuste ne na zemlju vec ispod nje.

Danijela

pre 5 godina

Mogu samo da se kurce, kad im neko bude kresao ta mala muda*ca videce oni.

Stojan

pre 5 godina

Da nisu mozda pomislili da mogu bilo sta uraditi sto se ne svidja Amerima. Pa Siptari su njihove sluge a kao takvi moraju da slusaju, ako ne gotovo im je. Jos ne shvataju kako Americki "prijatelji" zavrse.

Zora

pre 5 godina

Konačno SAD da reauguje! Pokažite im da moraju da povuku takse!

Filip

pre 5 godina

Moraće da spuste loptu i da sarađuju sa nama!

Kosta

pre 5 godina

Neka budu poslušni bar jednom! Izdaje ih svaka podrška!

mimi

pre 5 godina

pozvao kosovske vlasti da ukinu takse na uvoznu robu iz Srbije i BiH i da sarađuju sa Srbijom da se izbegnu provokacije i da se smanje tenzije

deda Raša

pre 5 godina

To je obicno Trampovo foliranje. Zeli da se na taj nacin opravda pred svetom. Ako je tako zaista mislio, nije to trebao reci Taciju i Haradinaju nego svojim, americkim nalogodavcima. Pa sve se radi po njihovoj direktivi.

Jovica

pre 5 godina

Ne verujem da postoji bilo kakav konflikt Prištine sa Belom Kućom. Ovo je ono, ja te kudim, a ti udaraj što jače. Svaki nastup Prištine je u scenariju SAD-a.

Nina

pre 5 godina

Haradinaj i Tači su, uprkos tome, nastavili da tvrde kako Priština nema nameru da ukine takse od 100 odsto na proizvode iz centralne Srbije,dok zvanični Beograd ne prizna lažnu državu Kosovo.

DIL

pre 5 godina

kad ce da plate rentu za imovinu srpsku koju arče i zemlju koju gaze? Srbi ne bi radili nista kd bi ovi platili svesto su koristili sto koriste i sto ce korisitzi. Naprave ugovor o zakupu pa plate pa imaju subeverenitet. Plati pa klati a ne KLATI

Dobi

pre 5 godina

Da li je moguce da niko ne kapira da sve privilegije siptari dobijaju od Hilari Klinton koja je miljenica americke kanalizacije tj. Duboke drzave i njenih bilmeza sa kojima pravi lezbijske i pedofilske orgije na satanistickim ritualima, siptari su verovatno njima dostavljali i srpske organe, otud tolika ljubav izmedju ostalog.Kriminal, korupcija i ekonomski interesi su u pitanju, oni su u fantasticnom dilu sa njima.

Acika

pre 5 godina

Tata I mama Pristine zvanicno trazi da ukinu protivpravne mere.

nevena

pre 5 godina

Siptare ce ludilo da odvede u propast, veoma su blizu toga

Mima

pre 5 godina

Siptari ce za svoja zlodela odgovarati, kad tad.

zoja

pre 5 godina

Pa čekaj bre malo...ako je uvođenje taksi od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH jasno kršenje CEFTA sporazuma i Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju između EU i Kosova zašto se onda samoproglašenom Kosovu ne izglasa jasna sankcija, kazna od strane EU!!? Sve nešto lebdi u vazduhu a niko ne preduzima ni jedan konkretan potez!

zoran

pre 5 godina

Jel' to što se kurče ima neke veze sa Kurtzom?

nikola

pre 5 godina

Ne verujem im nista.Ovo je farsa.Nama neka ne dele savete,a njhovim podanicima ce doci glave.

kiza

pre 5 godina

Narko banda sa KiM zajedno sa narko bandom iz Albanije su se malo vise osilile. Krenite vise na Srbiju pa da vidite na kojim granicama ce Srbi stati. Samo napred

Marija

pre 5 godina

Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. Nece njihovo bahacenje jos dugo trajati samo da im SAD i EU stanu na crtu.

koki

pre 5 godina

Tako treba. Pokazite siptarima da je dosta ludila. Da ugrozavaju sve, da izazivaju nemire i unose strah, da se pregovori ovako nece i ne mogu nastaviti.. Takva sila i treba da im pokaze.

sonja

pre 5 godina

Nebi Pristina nista radila da nema podrsku od neke velike sile.

robi

pre 5 godina

Treba im uvesti sankcije. Taj jezik bi sigurno razumeli.

Saradžogla

pre 5 godina

Ја сам први предвидео ДА ЋЕ СРПСКА ВОЈСКА СПАШАВАТИ АМЕРЕ ИЗ БОНДСТИЛА! ... Албанска нарко мафија је платила улазак албанаца у УН и Интерпол а то им није испуњено! Ко зна шта је некада било може рећи да су албанци русе истерали тако да су се бежећи једва спасили.Онда су им дошли кинези и исто су се провели.АЛБАНЦИ НИКОГА НЕ ПОШТУЈУ И ЖЕСТОКО РЕАГУЈУ АКО НИЈЕ ПО ЊИХОВОМ! Америма су били пријатељи Ал Каида и од њих су касније страховито пострадали. То их чека и од албанске нарко мафије!

RINGISPIL

pre 5 godina

Uh da sam mesec dana ministar vojni letele bi kokice i leblebije na sve strane.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Ako su SAD zatražile to to je pozitivan čin ali bi svakako trebalo sačekati da vidimo šta je to u stvarnosti.

Miroslav

pre 5 godina

Kad ih uhvate Ameri za usi ima Siptari da opletu Moravac od muke i da se urazume.

Dejan

pre 5 godina

Не знам колико је Трамп расположен за шиптарске глупе играрије да би напакостили Србима!

tara

pre 5 godina

Sta to treba da znaci da im niko nista ne moze, ili je to samo prikrivanje saucesnika.

igor

pre 5 godina

Takse su pritisak na Srbiju da prizna Kosovo i to je jedan jedina istina.

Dehan

pre 5 godina

Siptari ne znaju sta vise da rade ali nece proci dobro ako ne ukinu takse

igor

pre 5 godina

Takse su pritisak na Srbiju da prizna Kosovo i to je jedan jedina istina.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija