• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

01.12.2018

19:40

UDAR NA SRBIJU: Lešinari sa svih strana, okomili se na našu zemlju! VUČIĆ: Ne plašimo se, SRBI UVEK POBEĐUJU!

Politika

UDAR NA SRBIJU: Lešinari sa svih strana, okomili se na našu zemlju! VUČIĆ: Ne plašimo se, SRBI UVEK POBEĐUJU!

Podeli vest

U Sarajevu oslobođen Naser Orić iako je dokazano da je lično klao Srbe. U Podgorici Milo Đukanović hapsi Srbe i poništava istoriju. U Prištini Šiptari zvanično najavljuju napad na sever Kosova

Za Srbiju i Srbe počinju, po svemu sudeći, jako teški dani. U samo jednom danu juče su se na našu državu i narod okomili lešinari sa svih strana! Organizovani iz zapadnih centara moći, srpski neprijatelji iz Bosne, Crne Gore i sa Kosova otpočeli su novu antisrpsku ofanzivu.

U Sarajevu je, najpre, na ponovljenom suđenju pravosnažno oslobođen ratni zločinac Naser Orić iako postoje nepobitni dokazi da je on lično, svojeručno, klao Srbe i vadio im oči! U Podgorici je Milo Đukanović pohapsio lidere Srba i proglasio za ništavnu odluku kojom se Crna Gora 1918. godine prisajedinila Srbiji ne bi li tako pokušao da poništi istoriju! U Prištini, na sve to, šiptarski ekstremisti su i zvanično najavili napad na sever Kosova i proterivanje Srba!

Srbi pobeđuju

Foto: Tanjug

Čekam da u Makedoniji pokrenu priču da je Srbija počinila genocid... Nema straha, Srbi na kraju uvek pobeđuju!
Aleksandar Vučić

Da je reč o dobro isplaniranom i koordinisanom udaru na Srbiju, svedoči i to što je samo dan ranije, u četvrtak, Evropski parlament usvojio amandman slovenačkog poslanika Igora Šoltesa kojim se od naše zemlje zahteva da bezuslovno prizna nepostojeći genocid u Srebrenici!

Koordinisana akcija

Apelaciono veće Suda BiH, uprkos nepobitnim dokazima i svedočenjima očevidaca zločina, oslobodilo je Nasera Orića i njegovog saučesnika Senada Muhića svake odgovornosti za zversko ubistvo srpskog sudije Slobodana Ilića i civila Milutina Miloševića i Mitra Savića u srebreničkim selima Zalazje, Lolići i Kunjerac.

Jeremić hvali Haradinaja

Foto: Informer

Posle skandaloznog autorskog teksta Ramuša Haradinaja u "Vašington postu", u kom Srbiju optužuje za etničko čišćenje na KiM, u odbranu ovog šiptarskog ratnog zločinca stao je lider Narodne stranke Vuk Jeremić!?!
"Koliko god da je kriminalac i ubica, Ramuš Haradinaj se nikad ne bi usudio da laže u autorskom članku za 'Vašington post'. Vučić je ipak ponudio da prizna Kosovo. Izdajnička bitanga", napisao je Jeremić na Tviteru.

- Napadi velikosrpskih snaga iz Srbije na mene i moj narod traju od 1992. Mi smo još uvek najisturenija tačka BiH prema Srbiji i nama je jasno da ćemo uvek biti prvi na udaru. Mi se nećemo nikad predati. Borićemo se dok smo živi, mi i naša pokolenja, jer mi druge domovine nemamo... - zapretio je Orić odmah posle suđenja. Njega su pristalice u sudnici pozdravile uzvikivanjem: "Alahu ekber."

Istovremeno, u Podgorici je uhapšen i u zatvor Spuž sproveden Nebojša Medojević, jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta, zbog odbijanja da svedoči u jednom sudskom procesu?! Pritvor je određen i njegovom kolegi Milanu Kneževiću, koji se do zaključenja ovog izdanja nalazio u crnogorskoj Skupštini očekujući hapšenje. Pre toga, vladajuća većina u parlamentu izglasala je rezoluciju prema kojoj je Srbija 1918. godine okupirala Crnu Goru!?!

- Ovo je sad već totalna diktatura. Sve se dešava posle završene sednice Skupštine na kojoj je većina iz Đukanovićevog DPS-a usvojila rezoluciju kojom se poništava Podgorička skupština i ujedinjenje sa Srbijom - rekao je portparol Demokratskog fronta Nikola Jovanović.

Konačno, 'završni udarac' stigao je juče sa Kosova, gde je usvojena deklaracija o spajanju južne i severne Mitrovice, što je direktna najava Albanaca da će napasti i pokušati da okupiraju sever Kosova!

Govoreći o neprijateljskom obruču koji se steže oko naše zemlje i naroda, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje svima da će se uvek truditi da sačuva mir, ali da nikada i nikome neće dozvoliti da unizi i uništi Srbiju.

Đilas preti ratom: Srbija će eksplodirati!

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas zapretio je novim nasiljem na ulicama porukom da će nezadovoljstvo u državi "negde morati da eksplodira"?!
- Kad izbacite dijalog iz parlamenta, onda ulazite kao društvo u problem. To je mesto gde se priča. Ako to zaustavite, ako zatvorite sve medije, oni će eksplodirati negde. Kome to treba? Dajte malo pameti u glavu - najavio je Đilas.

- Za mene je glavna vest to što neki hoće da nam otmu severni deo Mitrovice i najave Kadrija Veseljija da će formirati 'vojsku Kosova' do polovine decembra. To nas polako ali sigurno vodi ka potpunoj katastrofi. Ovo govorim zabrinut, ali ne uplašen... - poručio je Vučić sa Kipra, gde boravi u zvaničnoj poseti.

Nećete nas uplašiti

Povodom oslobađajuće presude Oriću i dešavanja u Crnoj Gori, predsednik kaže da je Srbija očigledno "svima kriva za sve".

- Samo još čekam da u Makedoniji pokrenu inicijativu da je Srbija i tamo počinila neki genocid i taman onda sve da vidimo i razumemo... Srbi danas moraju da se ujedine u odbrani prava na postojanje, u ljubavi prema svojoj zemlji, narodu i očuvanju jezika, kulture. Zato pozivam građane Srbije da budemo ujedinjeni u borbi da sačuvamo naše, odbranimo naš ponos i dostojanstvo. Nije nama dostojanstvo oduzeo ni sarajevski sud ni podgorička Skupština, to možemo da uradimo samo mi. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločine... - poručio je predsednik.

Aleksandar Vučić je istakao da je ponosan na narod u Srbiji.

11

DANA SE NAVRŠILO OTKAKO JE PRIŠTINA UVELA TAKSE OD 100 ODSTO NA ROBU IZ SRBIJE

- Oni neka udaraju po Srbiji. Pleća Srbije su dovoljno široka da to izdrže. Mi po njima nećemo. Nikome ne pretimo, ni od koga ništa nećemo, ništa tuđe nam ne treba. Hoćemo da budemo svoji na svome, da budemo na našim ognjištima, da radimo i da živimo, a svojim radom ćemo se truditi da budemo uspešniji. To pravo niko ne može da nam oduzme. To što vidite našu brigu i zabrinutost nemojte slučajno da pomislite da ste videli strah i da možete da pregazite i ponizite Srbiju. Nikada vam nećemo dozvoliti, Srbija i naš narod na kraju pobeđuju - poručio je Vučić.

 

ENVER HODŽAJ POTVRDIO: Šiptari, Makedonci, Crnogorci, Bošnjaci i Hrvati ZAJEDNO PROTIV SRBIJE!

 

HARADINAJEV ZAMENIK U PRLJAVOJ KAMPANJI: U Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovara o "paktu protiv Srbije"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milos

pre 5 godina

Dokazano da je klao Srbe,a pusten na slobodu,ovo je neverovatno.

Jole

pre 5 godina

Psi koji laju, ne ujedaju. Srbija ih se ne plasi.

Nk

pre 5 godina

Srbi su uvek izlazili kao pobednici tako ce i ovog puta

Marija

pre 5 godina

Srbija uvek izlazi kao pobednik i ovog puta bice jos jaca i snaznija i sugurno joj nista ne mogu ti iz okruzenja.

mita

pre 5 godina

Srski narod je hrabar i dostojanstven.Mnogi kroz istoriju su hteli da nas unište ali nisu uspeli,neće ni ubuduće!

Marija

pre 5 godina

Samo neka krenu cekacemo ih neka se nesekiraju

matilda

pre 5 godina

Tako je, nek puknu dusmani , mi smo Srbi i ne damo se!!

Tradicija

pre 5 godina

Prvo su srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa se moralo i ovo: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMAwww.blic.rs/riznica/jeste-li-culi-za-djojlene-pre-gotovo-200-godina-srbija-je-iz-budzeta-placala-mlade/j4j89zd....U Osmanskom carstvu postojanje muškog harema je bilo potpuno legitimno, kao i držanje ženskog harema, što su u punoj meri koristili sultani i ostali velikodostojnici. Tako su i u Beogradu u 19. veku postojali muški haremi u kojima su mladići služili za novac koji im je isplaćivan iz budžeta tadašnje Srbije.....ZAŠTO SE O TOME ĆUTI?

ALO

pre 5 godina

OVO JE JOŠ GORE OD VOJSKE KOSOVA! Hrvatski su arheolozi kod Šibenika našli najstarije dokaze života na Balkanu od čak pre 15 000g ma kakva Vučedolska i Vinčanska kultura od 6000g odlaze u zaborav: www.vecernji.hr/techsci/u-konjevratima-prona-eni-dokazi-da-je-bilo-zivota-prije-15-tisuca-godina-1286074?page=10

Makica

pre 5 godina

Srbija se ne plasi ovih pretnji, Srbija je jaka drzava.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Kako ne shvatate, ne valja biti kuca na sred druma, imamo prebogatu prirodu i kljucni geografski polozaj, svi nas zele samo da nas pokore, ovo ce biti Pirova pobeda!

Mile

pre 5 godina

Mogu da probaju, ali nece im uspeti, Srbija je pobedila naciste, turke i ostale zlotvore, siptari nam ne mogu nista

Jelena

pre 5 godina

Nemiri i nestabilnost u regionu nece nikom doneti do ro.

Sale

pre 5 godina

Hoće! Onoj crnogorskoj žirafi. Pliva i snalazi se u mutnom ka' som.

Dmitar

pre 5 godina

To su tri ludaka koji se sada boje i sami sebe pa im je za sve kriv Vučić. Samo napred Vučiću doći će vreme kad će oni na ćelu sa zlotvorom Milom na čelu moliti da ih primiš i sa njima razgovaraš jpš će pristati da prime Pravoslavnu veru i SPC.

Nada

pre 5 godina

Potpuno sam sigurna da cemo pobediti ovo udruzeno zlo i da cemo se izboriti za nase interese!

Dile

pre 5 godina

Mogu da udaraju i ustaše i balije ali se nismo nadali Milogpraca a taj udarac je stvarno mučki i mnogo boli ali sigurno će Srbija izdržati.

kosovce

pre 5 godina

Lesinari svih zemalja UJEDINITE SE, uskoro vam stize kraj. Mislite da Bog ovo ne vidi, samo polako. Kojom merom merite duplom ce vam biti vraceno. Blago nama Srbima kad nas komsije toliko mrze, kad nas toliko osudjuju jer ce nas Gospod spasti. Samo nastavite lesinari da cicite, sikcete poput zmije sarke al imate jedan problem, zilav smo mi i kostunjav narod. Nas od vas cuva vasa mrznja.

zaza

pre 5 godina

Gore nabrojane bi mogla i maca da porucka. Ne znam , sta nasi cekaju. Da ne pisem vise....Kad kod Indijanaca ubiju poglavicu, ostali se razbeze!

Mimi

pre 5 godina

Srbija je jaka zemlja, sa hrabrim vodjom. Nista od ovoga nece nas poraziti, sta vise daju nam snagu!

Miloš

pre 5 godina

Samo neka probaju, ima u Srbiji ljudi koji će da brane svoju zemlju i da se žestoko obračunaju sa svima koji pokušaju da je ugroze

Maja

pre 5 godina

Bog čuva Srbe!Srbi ničije ne žele ali svoje ne daju pod nikakvim uslovima i cenama.

Herc

pre 5 godina

Od ovakvih kriminalaca nista drugo do provokacija, sukoba, haosa I nestabilnosti ne mozemo ni ocekivati

Slave

pre 5 godina

Stara matrica, predsednika Srbije je zapad pustio niz vodu...

Lepa

pre 5 godina

Ispravni smo i nemamo cega da se bojimo!Vreme ce pokazati i pravda ce biti zadovoljena sigurno!

Biljka

pre 5 godina

Pobedjuju? Vi, srbi, mora da ste sa druge planete. Gdje bre, zivite i sta gledate. Da vam jos nije Rusije bili bi manji od makova zrna. Iz tudje gu.ice se moze svasta, pa i misliti kako si najjaci. Malo Morgen.

hag

pre 5 godina

Niko se nije okomio na srbiju. Srbiji se vraća zlo koje je činila drugima.....hoće li četnička srbija to moći da podnese,vidjet ce se,ali cisto sumnjam!

Hana

pre 5 godina

Sta je bre ovo?! Niste ni svesni koliko je Srbija jaka.

Milesa

pre 5 godina

Srbi idite na more u Crnoj Gori i punite ovima dzepove,da bi vas jos vise pljuvali.

Danko

pre 5 godina

Sve dok su Srbi ujedinjeni ,lepešenari nam ne mogu ništa.

Marko

pre 5 godina

Hodzaj bi mogao zajedno sa Haradinajem, Tacijem i Veseljijem iza resetaka da provede jedno vreme a ne da siri neprijateljsku nastrojenost po regionu. Svojim provokacija pokusavaju da zastrase Srbiju, no na tvrd orah su naisli.

Maja

pre 5 godina

Tuzne li su druzine svih ovih nedovrsenih i emocionalno nezrelih , istorijski neprepoznatih drzava koje bi Srbiji ista prebacile. Iste nebi postojale da Srbije nije bilo kroz istoriju.

predragm

pre 5 godina

AV nas zavadi sa Hrvatima, Crnogorcima, Muslimanima i sada sa siptarima. Tako nas je i Sloba isturio da branimo njegov rezim. E sada smo pametniji kada zaratimo morace narodu da podeli oruzje a tada odlazi i AV u 6 oktobru. Srbiji je uvek slobodu donosio neko spolja pocev od engleza (bolje rat nego pakt) do natoa koji je srusio Slobu.

Darko

pre 5 godina

Ovo se lako rešava. Pozovete braću Ruše, pa i Kineze da naprave svoje baze. Posle toga obustaviti pregovore o ulasku u eu. Jednostavno i brzo rešenje

aleksa

pre 5 godina

Naravno da se ne bojimo! Nikad se nismo ni plašili!

maki

pre 5 godina

Srbija ne zeli nicije, ali ne da svoje. Uvek je bilo pokusaja da se mesaju u nasu politiku i donosenje odluka. Nekada smo to dozvoljavali, sada ocigledno ne. Zelimo da sacuvamo svoj suverenitet, svoj teritorijalni integritet, nezavisnost, samostalnost u donosenju odluka. To nekima sa zapada smeta, pa koriste produzene ruke, koje nas okruzuju, ne bi li nam pomrsili konce.

milemalivuk

pre 5 godina

Da nema zla dobro nebi imalo nikakav znacaj. To su luzeri koji su tu samo da bi pravili ravnotezu izmedju dobra I zla. Pobjeda nebi bila toliko cijenjena I ulazila u istoriju(htjeli to dusmani priznati ili ne) da je lako doci do nje. Mi Srbi smo uvijek na najtezi nacin dolazili do nje I zato I zauzimamo mjesto u istoriji kao pobjednicki narod, Istorija je najbolji sud koji niko nemoze promijeniti niti osporiti a zna se gdje su Srbi uvijek kroz istoriju bili. Glavu gore braco Srbi do konacne pobjede!!!

Miloš

pre 5 godina

Srbi su hravar narod, nikad se ničega plašili nisu! Pobeđivali smo uvek, pobedićemo i sada!

Mitar Odović

pre 5 godina

Izdržali smo mi i gore situacije , izdržaćemo i ovo.

slavoljub

pre 5 godina

Ja ne razumem sve ove sto zele sukobe i one sto ih podrzavaju.Pa zar ce da zive milion godina.Ili par decenija.Zivot je jedan trosimo ga na lepe stvari jer jednom kada se ode vise povratka nema.

Milovan 2

pre 5 godina

Režiseri svih ovih napada na Srbiju su Amerika i EU naš jedini spas je pomoć Rusije i Kine Nekoliko ruskih baza i Srbija je odbranjena od evropskih hijena. Na dve stolice se očigledno ne može sedeti.

Kristina

pre 5 godina

Lesinari uvek oblecu oko plena , to im je u krvi , ali ne treba se plasiti prljavih letova i podlih letaca.

Katarina

pre 5 godina

Srbi su pobedili i mnogo jače i moćnije svetske igrače. Ovi pilićari mogu samo da laju.

Mališa

pre 5 godina

Srbija svojom odgovornom i mirnom politikim je nosilac stabilnosti u regionu. Okolni kriminalni političari svojom destruktivnom politikom nam ne žele ništa dobro.

Daki

pre 5 godina

Samo neka provociraju ne doticu nas uopste.Jaci smo mego ikad .

Emilija

pre 5 godina

To što im smetamo znači da smo na pravom putu.

hag

pre 5 godina

PoBednici kao na Kosovskom boju??? buhuhahahha :)))

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija