• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts.rs

02.12.2018

08:12

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Pakt protiv Srbije akt neprijateljstva i opasnost za region!

Politika

(VIDEO) STEFANOVIĆ: Pakt protiv Srbije akt neprijateljstva i opasnost za region!

Podeli vest

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, ministar Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako će se te zemlje odrediti. "Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda", rekao je Stefanović

 

Dan nakon izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je sa čelnicima Hrvatske, Makedonije i Crne Gore razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, srpski zvaničnici jednoglasno ocenjuju da je takva izjava akt neprijateljstva.

Potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović rekao je da ta izjava predstavlja neprijateljski akt protiv Srbije i njenih građana i poziv na dodatnu nestabilnost u regionu.

- Oni prepoznaju da Srbija jača, da Srbija nije lak plen i da nije zemlja koja će se samo sklanjati, povijati i puštati da sve ono ono što je protiv interesa naše zemlje - rekao je  Stefanović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a. 

Prema njegovim rečima, te reči dolaze danas kad je Srbija i ekonomski i poltički snažnija i ima veću ulogu u svetu i može policijski i vojno značajnije da zaštiti svoju teritoriju i svoj narod. 

S obzirom na to da je Hodžaj o paktu protiv Srbije razgovarao u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, treba videti kako će se te zemlje odrediti, rekao je Stefanović. 

- Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda - istakao je ministar.   


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Opasnost za region , a region ni prstom ne mrda da opasnost spreci .

Pakao

pre 5 godina

Još od onog događaja sa rudarima i bananama koje su im donosili ... uspevaju da privuku pažnju i podršku prvo onih koji su i sami bili spremni na separatizam i na rat, a onda i celog sveta. Kako im to uspeva? I kako nama baš ništa ne uspeva osim žrtvovanja?

Dusa

pre 5 godina

Albancima je cilj da proteraju Srbe sa KiM.. Divljaju, prave haos i nemire a za to sve imaju podrsku zapada..

Bojan85

pre 5 godina

Srbija je danas na pravom putu, razvija se u svakoj oblasti drustvenog zivota, ali izgleda da se susednim zemljama jaka i stabilna Srbija ne svidja.

Bilja

pre 5 godina

Pristina opet zvecka oruzjem, a medjunarodna zajednica opet cuti, dok oni cute i tisina govori.

Aldo

pre 5 godina

Da se ne pravimo ludi, Stefanoviću. Valjda, ti je jasno da Amerika sprema Balkan za rat protiv Srbije. Sve je to u okviru pritisaka za priznanje Kosova.

Nk

pre 5 godina

Ljubomorni na uspeh Srbije i krivo im sto se Srbija razvija i ekonomski jaca u svakom pogledu

Ana

pre 5 godina

Ti sto se udruzuju protiv Srbije nikad nam i nisu bili prijatelji tako da se ovo moglo ocekivati.

Dusan

pre 5 godina

Nasli se isti pa bi da prete Srbiji, mada se mi tih pretnji ne plasimo i tako ujedini opet nam ne mogu nista.

Katarina

pre 5 godina

Ratni huškači i zlotvori neće doneti nikome dobro, a sukobi su na ivici eskalacije. Izgleda kao da međunarodno zajednici ovo odgovara, da se naši bratski narodi kolju i da oni vladaju i manipulišu njima kako hoće.

Dsnko

pre 5 godina

Zar toliko smeta našim susedima što smo postali stabilna i jaka zemlja da žele da ruše su srabilnost?! Srbija je miroljubiva zemlja i zeli mir u regionu.

Petar

pre 5 godina

Изаћиће Србија још јача и ложнија из овога, нису нас ааломили ни Ауструугарска ни Немачка у 2 светском рату , па неће ни ово.

stefan

pre 5 godina

Svakog dana sa novim provokacijama jos vise nas udaljuju od nastavka pregovora

Mila

pre 5 godina

Samo nek se oni udruzuju sa Siptarima oni su vrlo "pouzdani" kad tad zabice im noz u ledja, uostalom njihov plan Velike Albanije obuhvata I delove Makedonije I CG!

dragi

pre 5 godina

Mnogi su pravili paktove protiv nas, ali su svi na kraju biti poraženi, tako će i ovi proći

Dejana

pre 5 godina

Smeta ima jaka i stabilna Srbija,Srbija koja napreduje.

Ana

pre 5 godina

Srbija se zalaze za mir, za razliku od Pristine,koja bi zelala da izazove novi rat na Balkanu.

Smrad

pre 5 godina

Osim šta su pobili ili raselili preko milion ljudi stvarno ne znam šta su to Srbi loše učinili susedima

ceca

pre 5 godina

strašno šta su sve spremni da urade protiv našeg srpskog naroda

Ilija

pre 5 godina

Sada tek mozemo da budemo sigurni u to koliko vredimo, cim nas ovoliko mrze i ljubomorni su sa strane.

ena

pre 5 godina

Albanci nastavljaju sa svojom neodgovornom i destruktivnom politikom.

Mališa

pre 5 godina

Ludilo prištinskih političara se nastavlja. Albanci nastavljaju sa svojom destruktivnom politikom prema nealbanskom stanovništu.

Makica

pre 5 godina

Smeta im sto je Srbija jaka i sto se razvija.

Nadica

pre 5 godina

Srbija nije lak plen, jaka je i razvijena, a to im je trn u oku.

Viki

pre 5 godina

Sta je Srbija i njen narod uradila da bi doslo do pakta koji zelite?

rale

pre 5 godina

toliko su mali i nebitni nasi neprijatelji da im netreba pridavati znacaja.ne zasluzuju ni vreme ni prostora da se o njima diskutuje i pise.ne zasluzuju ni fotografije da im se objavljuju,jer iritiraju na povracanje

Kosovka devojka

pre 5 godina

Tako je...komsije nam drage oglasite se I iznesite svoje stavove, a ne da vam zlocinci stavljaju reci usta...imate svoje glave da njima mislite

Darko

pre 5 godina

Oni zele da uniste Srbiju ali nece moci tako lako boricemo se za svoj narod i prsva

Kosta

pre 5 godina

Ovo je nečuveno. Pokušali su da izazovu rat sa Srbijom, pošto mi nismo poklekli sada izazivaju ostale zemlje. Očigledno im je cilj narušavanje mira u Evropi!

Željko

pre 5 godina

Kada su videli koliko evropskih i ostalih zemalja podržava Srbiju uplašili su se da nisi dovoljno jaki. Zato i pozivaju Makedoniju i BIH na rat protiv Srbije. Još jedan njihov neuspeh.

Tresimesi1

pre 5 godina

Kako polupismeni ili ti delimično nepismeni političari "samoproklamovane države" mogu da izazovu kolaps među odnosima,to ne može niko.Žalost i tuga.

Ana

pre 5 godina

Srbija cvrsti stoji na svojim nogama i ne dozvoljava da je iko ucenjuje i gazi!

Darko

pre 5 godina

Oni su sami po sebi opasnost za svet a kamoli da spaju neki pakt!

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Da li ja zivim u praistoriji, ili mislim da je vreme paktova takve vrste odavno proslo? Ne secam se nekih takvih saveza jos od Hladnog rata, nekako mi Hrvatska i Albanija u paketu ne idu zajedno. Ako Hrvatska sklopi neku vrstu saveza sa Albanijom, znaci da nas Hrvati bas mrze, i vise nego sto mi mislimo!

Mija

pre 5 godina

Vlada Srbije ce zastiti svoj narod,od bahatih Albanaca,i susednih zemalja,koje zele da zajedno sa ovim zlotvorima,naruse mir na KIM.Sramotno je sto se tolerisu ovakve pretnje.Njihovo ponasanje,ce nastetiti celom regionu,to se mora spreciti.

Blizanac

pre 5 godina

Srbija je iz dana u dan sve uspesnija i slabijima je trn u oku!

Zeljko

pre 5 godina

Srbija ce da nastavi da se bori za svoj narod

Mimica

pre 5 godina

Mirnim putem i ujedinjeni boricemo se za svoju drzavu, za svoj narod..

Mimica

pre 5 godina

Udruzeni narod Srbije nikad jaci nije bio. Misle da mogu da naruse odnose i rasture jedinstvo nase zemlje?!

Iva

pre 5 godina

Njihov pokušaj da unište Srbiju nikada neće uspeti.

Mile

pre 5 godina

Srbija je glavni faktor stabilnosti na balkanu, ovo je pokusaj da se destabilizuje ceo balkan, Stefanovic je upravu ovde

Ognjen

pre 5 godina

" Djavolji pakt " nece uspeti da destabilizuje Srbije .

mara

pre 5 godina

Podrska Srbiji je veoma jaka, uplasili su se, radi toga kuju pakt neprijateljstva koji je velika opasnost za ceo region.

Jelena

pre 5 godina

Ko da imamo dijamante i naftu pa hoće da nas razore

niki

pre 5 godina

Poljuljali bi celu Evropu, samo neka probaju ako smeju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija