• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

07.12.2018

22:30

(VIDEO) GORAN VESIĆ: Zaustavili smo bahaćenje Dragana Đilasa! Navikao da krade OD NOVCA DO PARKING MESTA!

Politika

(VIDEO) GORAN VESIĆ: Zaustavili smo bahaćenje Dragana Đilasa! Navikao da krade OD NOVCA DO PARKING MESTA!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika je naglasio da je Dragan Đilas imao ugovor za korišćenje jednog parking mesta od 2008. godine, te da je na osnovu tog ugovora bez ikakvih problema mogao da korsiti bilo koje mesto u garaži, ali da on to nije ispoštovao.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, sa novinarskim ekipama obišao je garažu JKP “Parking servisa” u Požarevačkoj ulici. On je prisutnima pokazao garažu koju je koristio bivši gradonačelnik Beograda, Drgan Đilas, i to protivzakonito.

- Pogledajte kako je napravio od javne garaže koja pripada građanima kako je napravio svoju privatnu garažu. U ovoj garaži je gospodin Dragan Đilas 2008. godine imao ugovor za korišćenje jednog parking mesta, i mogao je da koristi bilo koje jedno parking mesto bez ikakvih problema na osnovu tog ugovora. Mi smo juče slikali, pošto smo dužni da pokažemo ta tri automobila koja su bila parkirana na ovom izlazu - rekao je Vesić prisutnima.

Zamenik gradonačelnika se zapitao šta bi se desilo da je neko iz aktuelne vlasti tako nešto uradio.

- Zamislite bivšeg gradonačelnika, ili bilo kog drugog da otme tako deo javne garaže. Da je to neko od nas uradio, u Beogradu, na Vračaru mislim da bi visili na Terazijama - naglasio je Vesić.

Kako kaže, garaža je “javni prostor, ovo pripada gradu a ne njemu privatno”. 

- To čak nije mogao da iznajmi ni da je hteo, jer se iznajmljuju parking mesta, ni protivpožarni put ne može da se iznajmi i da još koristi za svoje potrebe - naglasio je Vesić.

- Ovo sada ostaje otvoreno i ovo sada vraćamo građanima - dodao je.

(EKSKLUZIVNI FOTO) ĐILAS LIČNO IZVLAČI "BEMBARU" IZ GARAŽE KOJU JE NEZAKONITO OTEO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Verovatno postoje sankcije za tako nešto?tu država treba da pokaže, da zakoni treba da se poštuju!!!pogotovo što se radi o bivšem gradonacelniku.Naplatiti retroaktivno parkinge,rad na uklanjanju vrata itd.

Marija

pre 5 godina

Ugovor od 2008 a koja je godina danas po vama gospodo na vlasti Sta ste radili do sada, zasto niste ovaoko los ugovor stopirali. Ovo je i vas propust.Ako kudite Djilasa ISO TO RADITE I SEBI jer do danas niste uredili ovako lake poslove.

slađa

pre 5 godina

Šta se čekalo do sada, Vesiću? Tihi, radni i skromi ljudi, profesori, intelektualci, umetnici, službenici, radnici trebalo je mnogo ranije da zavrede pažnju. Đilas je bio suvlasnik Pinka, a pričao protiv rijaliti programa i vlasti SNS. Ti želiš dobro Srbiji, a vodiš se sumnjivim istorijskim periodima i ideologijama. I sve to u vreme borbe koja se vodi na međunarodnom planu za Srbiju na KiM. Boško Obradović je u SzS, a plaća batinaše. Građanima je najsigurnije da se drže Vlade Srbije i svoje države Srbije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija