• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

13.12.2018

23:09

ĐILAS ODUŠEVLJEN UVREDAMA I PRETNJAMA, NARUČIO NOVE NAPADE: Ti im, Sergej, najbolje je*eš majku!

Politika

ĐILAS ODUŠEVLJEN UVREDAMA I PRETNJAMA, NARUČIO NOVE NAPADE: Ti im, Sergej, najbolje je*eš majku!

Podeli vest

Tajkun traži od Trifunovića da još jače napadne Ivanu Vučićević i sve druge koji se usude da javno podrže državnu politiku

Žuti tajkun Dragan Đilas oduševljen je prostačkim uvredama i pretnjama koje je glumac Sergej Trifunović uputio direktorki i glavnoj urednici 'Studija B' Ivani Vučićević!

Đilas, kako saznajemo, traži od Trifunovića da nastavi sa istim takvim i još žešćim napadima!

'Konkretna pohvala'

Divljak

Dragan ne krije da je oduševljen načinom na koji se, kako kaže, Sergej 'na*ebava majke' Vučiću
Izvor Informera

Lider Saveza za Srbiju je preko posrednika poručio Trifunoviću da je uradio najveći i najvažniji posao za opoziciju.

- Dragan je Sergeju doslovno poručio: 'Ti im, Sergej, najbolje je*eš majku! Uradio si na rušenju režima više nego svi lideri opozicije zajedno! ' Razume se, Đilas je ovu svoju pohvalu glumcu potkrepio i konkretnijim argumentima u obliku pozamašne devizne sume... - prenosi sagovornik Informera, lider jedne male stranke članice Saveza za Srbiju. On se, kaže, odlučio da sve ovo ispriča Informeru jer lično ne pristaje da učestvuje u kampanji u kojoj se koriste najstrašnije uvrede.

- Đilas i Sergej strogo paze da se ne sretnu nigde na javnom mestu, ali su u stalnoj komunikaciji. Dragan ne krije da je oduševljen načinom na koji se, kako kaže, Sergej 'na*ebava majke' Vučiću i svima oko njega. U nekoliko navrata sam se pobunio protiv takvog prostakluka, ali sam ućutkan i na kraju skrajnut, ne daju mi više nigde da se pojavim... - prepričava naš izvor.

Vučić iskren: Svaka čast Ivani!

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je juče da opozicija sve vreme vrši strahovitu agresiju na politiku i nepristojno napada novinare, a onda ide u licemerne šetnje protiv nasilja.
- O tome da neko ženu naziva lažljivom fuksom, govori o elementarnom nevaspitanju, nepristojnosti, o tome da neko što je trebalo da stekne u kući, u školi, to nije stekao. Takva nepristojna i divljačka Srbija ne može da pobeđuje.Ž

Ivana Vučićević je održala lekciju i meni i svima drugima koji smo se trudili da nešto odgovaramo. Ona je pokazala da ženska hrabrost prevazilazi mušku i odgovorila kako je svaki čovek pomislio, ali bi malo ko rekao javno. Posebno su mi jadni oni koji su posle toga krenuli u dodatne napade na nju. Kapa dole za to kako je štitila i svoju kuću, novinarku i sebe - uveren je Vučić.

Kao što je poznato, Trifunović je najbrutalnije i najprizemnije izvređao novinarku Studija B Barbaru Životić i urednicu Ivanu Vučićević. Nakon što je predsednicu parlamenta Maju Gojković nazvao "fuksom", istim rečnikom obratio se i Vučićevićevoj. Nije mu ostala dužna, pa mu je hrabro poručila da će mu lupiti "vaspitnu šamarčinu" kada ga bude videla! Međutim, njegovi napadi nisu prestali ni juče, pa je nastavio da je vređa.

- Plavojka zaposlena na Studio B, za koju znamo da je majka i lažljiva fuksa, digla je igricu: "propali narkoman". E tu se zbunih? Čim je neko narkoman, jasno je da je propao. Ali šta znači "propali narkoman"? Neko ko je prestao da se drogira? I dalje sam zbunjen... - napisao je Trifunović, a njegove prostačke napade nije osudio lider SZS, niti iko iz tog pokreta.

Đilas: Lagao sam da Vučić
odseda u najskupljem hotelu!

Foto: Branko Pantelić

Tajkun Dragan Đilas ponovo je uhvaćen u masnoj laži! On je na svom Tviteru objavio da je predsednik Vučić tokom radne posete Abu Dabiju spavao u najskupljem hotelu, gde noćenje navodno košta 10.000 evra!? Međutim, reč je o najobičnijoj izmišljotini.
- Predsednik Vučić nije odseo ni u jednom hotelu i državu Srbiju taj njegov boravak nije koštao nijedan jedini dinar. Svojim tvrdnjama, Đilas je dokazao da je jedna najobičnija lažovčina! - izjavila je juče Vladanka Malović, članica Predsedništva SNS. I sam tajkun je na kraju morao da prizna da je masno slagao:
"Informacija koju sam objavio o tome gde je ovoga puta u Abu Dabiju odseo Aleksandar Vučić je netačna i javno mu se ovim putem izvinjavam", napisao je Đilas na Tviteru.

 

Neprihvatljive uvrede

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je Đilasova ćutnja jasan dokaz da podržava sve što Trifunović radi.

- Da se Đilas eksplicitno protivi takvim stavovima, sigurno bi ih javno i jasno osudio i ne bi se libio da to saopšti. Kada neko pretera kao Sergej, onda i svako ćutanje može da se shvati kao vrsta prećutnog odobravanja. Onaj ko ćuti, taj odobrava. Nije on adekvatno osudio ni kada je Željko Veselinović pozivao na silovanje Ane Brnabić, ni kada su napadnute novinarke Pinka, ni kada su napali Maju Gojković u Skupštini... - ističe Vuk Stanković i dodaje da onaj ko ne razume da mu Trifunović nanosi štetu, nema neke realne šanse u politici.

Koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević kaže da je svaki put šokira na šta su sve pojedinci spremni.

- Svaki oblik nasilja nad ženama je nedopustiv. Neprihvatljiv je rečnik uvreda, pretnje... Oduvek sam se pitala šta se nalazi u glavama onih koji su spremni na takve uvrede ili pretnje? Da li je time neko od njih postao lepši, jači, pametniji, hrabriji? Ljudi iz javnog života imaju veći stepen odgovornosti za izgovorenu reč i moraju da vode računa šta rade i govore - poručuje Stanojevićeva.

 

 

ĐILASOVI MANIJACI NE MIRUJU! Sergejev prijatelj Đorđe Višekruna poziva na silovanje novinarke Studija B!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ROBIN HUD

pre 5 godina

Sergej Trifunovic je jedna obicna PI.KA !!! Ili mozda bolje receno PI.DA !!! ovo prvo je zenski polni organ a drugo karakterna osobina koja itekako krasi Sergeja zvanog MALI MIS !!! Kurcis se na zenama misu mali, volio bih da te vidim kako bi to meni rekao pedercino !!!

Zuga

pre 5 godina

Necete objaviti ali vi kao izdavacka kuca sram vas bilo nemojte vise ovaj narod trovati i zavadati. Lagati na tone kao vi to je gore od rata.

Sara

pre 5 godina

Da li ovaj "gdin" Djilas ima neku zenu u porodici?! Kako bi se osecao da sa najgnusnijim uvredama neko njegove najblize tako "cascava"? I plus da to neko podrzava i nasladjuje se istim.

Branko

pre 5 godina

" LOPOVI, KRIMINALCI, NARKOMANI, BUDALE = LJUDSKI TALOG " !!!!????

Rade

pre 5 godina

Hoće li neko već jednom da pohapsi ova govna, dok ne bude kasno ????????????????????????????????????????????????????

ČITATELJKA

pre 5 godina

Ima bivšu suprugu koju je često tukao a njenog oca je - kada je njen otac imao sedamdeset godina - premlatio i zbog tog premlaćivanja je prijavljen u policiju, pa je u policiji sve to evidentirano. Onda je njegova supruga podnela zahtev za razvod i ubrzo je taj brak razveden. Nedugo posle toga se Đilas ponovo oženio, ali u medijima nije objavljeno da li i nju tuče - možda je tuče, ali ona to ne sme da prijavi policiji. Ako bi Đilas ponovo bio gradonačelnik Beograda ili ako bi postao presednik Srbije, on bi tukao sve koji su protiv njegove vlasti i u tome bi mu pomagali oni koji su za njega glasali - zato što su oni koji su za Đilasa isti kao što je Đilas.

xaxa

pre 5 godina

Nemoj vas da pohapsimo, bolje tisina, nemoj da mislis da ste najjaci u drzavi, navijaci vas drze u saci, tako da shh

Laki

pre 5 godina

Ovo je dvismisleno nezna se na koga je mislio, verovatno na Đilasa!

Yugosloven

pre 5 godina

Ako ce mo pravo Djilas je u pravu to Sergej radi savrseno i zato tolika ostrascenost suprotne strane.A ko je suprotna strana da pitam ?

NOVI SRPSKI SVETSKI POREDAK

pre 5 godina

Moracemo da krenemo u napad na zapad!

john

pre 5 godina

ispitati odakle mu lova njega prvog u zatvor jer on placa sad ove male govnare

Djekson

pre 5 godina

Opozicija Lepsa strana Srbije Jer ima i onih koji tako nesto Podrzavaju i obozavaju

Marcco

pre 5 godina

Pa nije ni čudo kad stalno pišete o njemu. Ne bi se znalo ni da postoji da ne prenosite ovakve gluposti

ZVEROG

pre 5 godina

Sergej? Glumac? Kakav bre glumac? Spotovi za čips? Ma batali... To mogu i ja... Inače,dobro ga pogledajte... Malo drugačije da uredi bradicu, PLJUNUTI EDI RAMA!

Sandra

pre 5 godina

Koje ste vi novine,majko mila...neko je nesto rekao...novinarska vest,gospodo,da bi imala tezinu,mora da se naznaci,kada je sta receno ,ime i prezime coveka koji je vest vama preneo...ovo sto vi radite je neprofesionalizam,sve u svrhu zaludjivanja ovog osiromasenog i napacenog naroda.

avraaa

pre 5 godina

Srbija ima pametnija posla nego da se bavi nebulozama ovih pacenika.

SNEŽA

pre 5 godina

Kao majku, kao ćerku, kao ženu, kao intelektualku, zaista me vređaju izjave u kojima se majke i sve žene spominju na ovakav način.

SNEŽA

pre 5 godina

Kao majku, kao ćerku, kao ženu, kao intelektualku, zaista me vređaju izjave u kojima se majke i sve žene spominju na ovakav način.

Velimir

pre 5 godina

Kad ce doci vise kraj kvislinzima srpskog naroda.

Lea

pre 5 godina

Ma dajte.. smucila su mi se vise ova dvojica...toliko su ljigavi i odvratni da nema dalje...samo mi nije jasno zasto Trifunovica vec jednom ne uhapse i propisno nauce lepom ponasanju i kako se postuju zene

selektor

pre 5 godina

Bolesnici, ništa drugo sem uvreda iz usta nesrećne opozicije i ne može da izadje.

Boki

pre 5 godina

Kakav bezobrazluk,bruka i sramota dokle misle da se tako ponasaju nece nista sa time postici.

Zlatibor

pre 5 godina

Dok se pametni takmiče u dobrom,Ludaci se takmiče u lošem!

DR Gane

pre 5 godina

Ovog debila, narkosa je izgleda rodio tata jer mu je mama bila f.ksa !!!!

Janko

pre 5 godina

A ti najbolje bijes tasta pred decom. Dva olosa.

Boki

pre 5 godina

Ko zna koja u nizu skandaloznih izjava opozicionih lidera.

Kristina

pre 5 godina

Unesto stida , on se ponosi ovakvim stvarima , strasno je sta se radi i ko sve ima prava da vredja i kandiduje se za pozicije vlasti!

1999

pre 5 godina

Mi stvarno nemamo srece od ovih djilasa,prvo je djilas hrvatima dao baranju i yapdni srem,sad ovaj djilas ...

Marijana 00

pre 5 godina

Tajkun traži od Trifunovića da još jače napadne Ivanu Vučićević i sve druge koji se usude da javno podrže državnu politiku

Crmi

pre 5 godina

Ovo su dva najveća umobolnika, narkomana, bolesnika ! Dosta više njihovog vređanja poštenog naroda, ovo treba pod hitno iza rešetaka, pa neka se tamo prirodnim putem odvikavaju od narkotika !

Xxcx

pre 5 godina

Nalete će na nekog muža, verenika, brata i.......

darko

pre 5 godina

Nije ni čudo što ih viđamo samo sa jeftinim ženama kod kojih je sve na prodaju!!!!!!

Aleksa

pre 5 godina

Odusevljen, i on oce da ga neko podrzi!!? Neka hvala, gradjanima Srbije ne treba nasilje. Opozicija svakom danom sve vise pokazuje kakva je.

Zašto

pre 5 godina

Zašto ne opšti sa svojom majkom, nego vija tuđe?

Ratko

pre 5 godina

Đilas i ekipa sa takvim ponašanjem mogu da se priključe Haradinaju.

Ana

pre 5 godina

Зашто не уђу у ријалити? Тамо им је место.

rale

pre 5 godina

pokusavam da komentarisem izjave i postupke opozicije,nemogu da nadzem reci sa kojima bih ih uporedio.imam svoje dostojanstvo i jednostavno se nemogu spustiti na taj nivo koji ima opozicija,pa cak to i nije nivo,to je mnogo ispod nivoa,cak bih i urednika informera savetovao da ovakve gadosti ne objavljuje,jer im se daje publicitet.oni su svesni da njihove novine takve gluposti nece objaviti,ali su sigurni da ce u patriotskim novinama naci prostora,i dobiti publicitet.zato ih treba ignorisati i njih i njihove izjave.prepustimo srpskom narodu,neka ih na nekim sledecim izborima,posalju tamo gde im je mesto,a to je na nekoj od deponija van srbije,jer cak nisu zasluzili da se nadzu na nekoj od deponija u srbiji

Olja

pre 5 godina

Ako neko moze ovakve Sergejeve uvrede da podrzi, onda sta reci ..

mirna

pre 5 godina

Sada ovo prevazilazi sve moguce mere,da li ce neko da stane u odbranu ovih zena,da li ce ovo ZUTO GOV.. da se sankcionise,kazni ?U svakoj njihovoj izjavi se vidi da oba ne gospodina nemaju kucnog vaspitanja ,nemaju porodicu a ni decu ...zalosna im majka.

vuk

pre 5 godina

Ovo je cist bezobrazluk i sramota, pa kako moze neko da podrzava ovakvog coveka?

vojkan

pre 5 godina

Šta drugo očekivati od Đilasa...a posle se žali kako ga narod ne voli

Darinka

pre 5 godina

Olosi i prostaci u opoziciji,sram ih bilo. Treba ih sankcionisati za primer ostalima.

miki

pre 5 godina

Djilas I Sergej su bahati i bezobrazni i trebalo bi ihh sve na gomili tuziti za sve uvrede koje su naneli zenama u poslednje vreme. Vas nije zena rodila? Sram vas bilo sve zajedno!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija