• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.12.2018

10:18

(VIDEO) LAZANSKI NA PINKU: Gospodo iz EU i Amerike, ODNEGOVALI STE MONSTRUMA NA KOSOVU sad se bakćite s njim!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI NA PINKU: Gospodo iz EU i Amerike, ODNEGOVALI STE MONSTRUMA NA KOSOVU sad se bakćite s njim!

Podeli vest

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski ocenjuje da je lažno Kosovo formirano kao monstrum država koja se otela kontroli svojih stvoritelja. Kaže da se EU i SAD moraju baviti Kosovom takvim kakvog su ga napravili, ali da, nažalost, i mi moramo da imamo posla sa istim

 

Govoreći o današnjoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, Miroslav Lazanski, vojno-politički komentator kaže da je jako važno što je ona zakazana, te da su se Rusija i Kina pokazale kao pravi prijatelji, insistirajući da bude otvorena za javnost.

Važno je, kaže, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas upozna članice sa kršenjem Rezolucije 1244 koju je sam SB UN doneo.

- Prema ovoj Rezoluciji, jedina oružana sila na teritoriji Kosova i Metohije može biti samo KFOR. Nadam se da će ova sednica imati isti tok kao ona čuvena u vezi kubanske raketne krize, kada su Rusi rekli da nemaju rakete na Kubi, a Amerikanci im doneli fotografije. Na današnjoj sednici pitanje može biti samo: da li prema Rezoluciji 1244 na KiM mogu biti samo oružane snage KFOR? Odgovor je "da". Onda se nameće pitanje šta je sa vojskom Kosova - kaže Lazanski za "Novo jutro".

Dodaje da stvari treba isterati na čistac i sasuti u lice činjenicu da je međunarodno pravo prekršeno, kao i Rezolucija koju je SB UN sam doneo.

- Treba nastupiti advokatski - kaže Lazanski. Ističe da će Amerika, Francuska i Velika Britanija biti protiv osude kršenja Rezolucije 1244, ali Srbija ima pravo da pokaže svetu da velike sile ne poštuju međunarodno pravo.

Foto: pink.rs

Ocenjuje da na Kosovu neće biti nikakvog velikog rata, ali da će Srbija znati kako da zaštiti svoj narod na severu, u slučaju da je napadnut. Ističe da Albanci, ne samo što nemaju svoju spoljnu politiku, nego nemaju apsolutno ništa svoje.

- Albanci su kopirali i američke uniforme, strojevi korak, način na koji ulaze... Oni nemaju ništa svoje i sve moraju da kopiraju - kaže Lazanski.

Ocenjuje da sve što dolazi iz Prištine ima za cilj da se obeshrabri nada za nastavak dijaloga, a da se krivica za to pripiše Srbima.

- Oni su odbili čak i ponudu EU da se odrednica "UNMIK" u CEFTA sporazumu zameni odrednicom "Kosovo*" (Kosovo sa zvezdicom). Oni čak i ovo ne prihvataju. Ovo je fenomenalno! Gospodo iz EU i Amerike, odnegovali ste monstruma, pa se sada bakćite sa njim, samo je problem što i mi moramo da imamo posla sa njim - kaže Lazanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mira

pre 5 godina

Svesni su doticni sta su uradili ali sada hoce da se izvuku.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Tacno tako,ali koji je cilj radjanja ovog monstruma? Monstrum treba da otme Kosovo, mislim da je cena prevelika i za njih i za nas.

Ana

pre 5 godina

Pa kako Vam posle toliko vremena i dogadjanja, nije jasno zasto je formirana drzava broj 2 u Evropi, za isti narod ( broj 1 je njihova maticna drzava Albanija!)??? -- Sta mislite zasto su amerikanci odmah po prestanku bombardovanja Jugoslavije 1990, i po ulasku tzv. Mirovnih trupa, odmah sebe kao "mirovnjake" izdvojili od ostalih u poseban logor, koji je rezultirao u izgradnju njihove vojne baze "Bond Stil"!? (Samo parking za vozila tog njihovog prvobitnog logora, je odmah bio veci nego ceo smestajni logor za sve ostale mirovne trupe - sa sve njihovim parkingom!) -- Pa sad, posto je ta americka baza, jedna od njihovih najvecih u svetu, sta mislite je li to da bi cuvali i brinuli se za Albance, ili zarad americko/NATO interesa?? (Od kojih je najveci, okupacija Rusije). I tako dobise Albanci od njih nase Kosovo, kao svoju drzavu br 2...po sistemu: "Ja tebi Kosovo, ti meni Kosovo...Ali zaboravise onu narodnu: "drzi bure vodu, dok majstori odu".

rafa

pre 5 godina

Na kraju će sami amerikanci imati problema sa njima

Milica

pre 5 godina

Kajace se i EU i cela Evropa. Jos oni ne znaju ko su Albanci, samo da ne bude kasno.

Franko

pre 5 godina

Monstrum je odnegovan 1912 1918 I 1995 godine 1999 je monstrumu fasisti udaren samar Ali mu Taj samar izgleda nije bio DOVOLJAN

Hert

pre 5 godina

Kajace se i EU i cela Evropa. Jos oni ne znaju ko su Albanci, samo da ne bude kasno.

ere

pre 5 godina

To im je navika, naprave monstruma koji se otme kontroli pa se drugi bore sa njihovom tvorevinom, al ovog puta će morati i sami da rešavaju problem....

vesna

pre 5 godina

To sto ima na Kosovu ima samo jos u americkim filmovima strave i uzasa.

marija

pre 5 godina

U pravu je Lazanski što se tiče monstruma.Pa gospodo kako ste ga odnegovali tako ga sad i uništite ili će on vas!

Veselin

pre 5 godina

Najveći broj islamista iz Evrope potiče upravo sa Kosova. Samo nek nastavi Amerika da ih podržava, obiće im se to o glavu kad tad.

Kosovka devojka

pre 5 godina

Covek je upravu od reci do reci...Albanci su se osilili pod zastitom SAD...samo je pitanje vremena kada ce I njima da okrenu ledja...

Strela

pre 5 godina

Dovoljno je da samo puste Srbiju da samo reši..i dobiće sigurno tlo, bazu bez kriznog okruženja, a Srbija svoj mir i izlaz na more..

Danijela

pre 5 godina

Svima će im Kosovo doći glave, ali će biti kasno za kajanje.

lea

pre 5 godina

Stvorili su i Bin Ladena pa ga smaknuli,tako će biti i sa Haradinajem...neće ga još dugo trpeti.

Ani

pre 5 godina

Jadni albanski vojnici a i jadna im nazovi drzava ,beda ,ostaje beda! NEPISMENI U 21 VEKU ,IMA LI GORE?

mia

pre 5 godina

Niko im nije kriv ,sada neka se muče sa njim jer su ga i napravili kao i Bin Ladena i ostale teroriste.

Nadica

pre 5 godina

Koliko su se uzeveli u ulogu bahatosti da ce se suprotstaviti i Americi.

Jole

pre 5 godina

Njma taj monstrum treba zato su ga i odnegovali.A taj monstrum je opasnost za ceo region.

Nevena

pre 5 godina

Monstrumi sa Kosova su sada na čelu vojske Kosova, divljaci koji su vršili nasilje nad našim narodom, sad će da čuvaju Srbe na Kosovu, sačuvaj me bože.

Tresimesi1

pre 5 godina

Kompletna veštačka tvorevina zvana Kosovo kao i vojska sve je to krenulo davne 1974 god, a Ameri su se samo u to uklopili, jer im to odgovara i sad nas ponižavaju.Kada im se sve to obije o glavu nek sami rešavaju problem.

Verka

pre 5 godina

Odnegovali su MONSTRUMA,Sve se vraca i sve se placa.tako je bilo i sa Bin Ladinom.ZIVI BILI BRACO,SRBI PA VIDELI.

Jelena

pre 5 godina

Hrani psa da te ujede,tako ce im biti na kraju.

Miki Vrbas

pre 5 godina

baba vanga, ne idu ti prognoze, sve manje tačne, moraš neki reliksir uzeti, pre nego što izvališ nešto

Katarina

pre 5 godina

Upravo tako, kao kada je dr Frankenštajn stvorio svog monstruma... isto... i tu je na kraju monstrum i ubio Dr Frankenštajna

aca

pre 5 godina

Valjda ce se smilovti i spustiti ga malo na zemlju.

mara

pre 5 godina

Jos oni nisu svesni ko su zaista Albanci, ali imace vremena da se kaju.

Sloba

pre 5 godina

Upravo tako! Evropi će se agresivna i lažna država Kosovo obiti o glavu! Ameri će se izvući ali Evropa će da zažali teško!

Dare

pre 5 godina

Njima još nije jasno kakvi su šiptar! Mi smo sa njima dugo, od kada su dovedeni. Nikad ljudi nisu bili! Uvek puni mržnje

Ljubo

pre 5 godina

Zasto uvek ,krivimo druge o Siptarima ,a ne priznamo svoju krivicu i greh ,o nasem sramotnom izdajstvu pravoslavlja ,manastira ,vere ,nasih predaka ,krsta i Slave krsne ,nasih rodoljuba koji se prodadose i predase dusmanima .Pa mi smo kommunisti bili ,uzivali ,dicili se pred drugima ,ponizavali Rumune ,Bugare ,Albance ,ma sve druge oko nas .I gde smo danas ,koga slavimo ,i dan danas nam je Beograd najprljaviji grad po tom pitanju .Drugi su samo nasu glupost i naivnost iskoristili ,jedni se prosirili ,drugi nas mlatili i trovali ,treci ko zna sta su nam radili ....

VNS

pre 5 godina

Eeeee ovo su reči našeg najpoznatijeg člana žirija za izbor najlepših devojaka....

svetikurac

pre 5 godina

SRBIJA JE MONSTRUM I PROBLEM A NE KOSOVO TO SU ZAPADNJE ZEMLJE SVESNE I NEMA NIKAKVE SUMNJE.

Milovana

pre 5 godina

Možemo samo da se nadamo da će EU reagovati kako je napisao u sporazumu. Ako se njima dozvoli da prekrše sporazum, što bi ga mi poštovali onda ??

Laza

pre 5 godina

Nisu oni njih stvorili da imaju problema kod sebe u blizini, nego da probaju da destabilizuju EU.

Ana

pre 5 godina

Monstruozni su svi potezi Albanaca, narocito prema Srbima

acanapoli

pre 5 godina

Amerika je svaku drzavu koju je napravila na kraju i vojno napala... svi znaju da je Kosovo glavna ruta heriona iz Avganistana,tako da Cia to dobro cuva... postala je baza logistike za narkotike koji idu dalje ka Zapadnoj Evropi.Svi su svesni cinjenice da su Albanci zlo za sve,ali uz pritisak Amerike moraju da cute.. Bondstil baza ima strateski znacaj prema Rusiji,ali prvenstveno je baze za dolazak heroina iz Avganistana.. i uz blagoslov ide dalje!!!!!

kisa

pre 5 godina

Jos oni ne znaju ko su Albanci, samo da ne bude kasno.

Milos

pre 5 godina

SAD trupe napale su Srbiju i KiM ubrzo nakon čuvenog po manupulaciji poznatog slucaja u Racku i izveli teroristicke napade koji su promenili potpuno stanje i pretvorili ga u ekstremisticko jezgro u Evropi. Jedina posledica ovog besmislenog napada, je procvat proizvodnje i distribucije heroina, ubistava i sverca oruzja.

doći će

pre 5 godina

Poruka za Amere: "Doći će maca na vratanca".

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija