• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2018

22:29

(VIDEO) JEREMIĆ: Mnogi se plaše Đilasa! ON JE OSVETOLJUBIV, BRUTALAN, AUTOKRATIČAN...

Politika

(VIDEO) JEREMIĆ: Mnogi se plaše Đilasa! ON JE OSVETOLJUBIV, BRUTALAN, AUTOKRATIČAN...

Podeli vest

Đilas i Jeremić danas su partneri u Savezu za Srbiju, ali nisu oduvek duvali u istu tikvu. Naprotiv - postojalo je vreme kada je Vuk o Draganu govorio ono što stvarno misli. Sve najgore!

Da podsetimo one koji znaju, ili da otkrijemo onima koji nisu znali ... Vuk Jeremić je tokom previranja u Demokratskoj stranci u martu 2013. godine, dok je na njenom čelu bio Dragan Đilas, gostovao u emisiji "Utisak nedelje" Olje Bećković.

I tada, jasno i glasno rekao da je Đilas "osvetoljubiv, brutalan, autokratičan" i dodao da se članovi stranke "plaše osvete Dragana Đilasa"!

Na ovo gostovanje je na svom tviter profilu podsetio bivši demokrata i jedan od bivših čelnika DJB Branko Klanšček, uz napomenu "obavezno pogledati".

Foto: Twitter printscreen

A treba obavezno pogledati i zbog činjenice da je još tada Vuk Jeremić, koji je u to vreme obavljao funkciju Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, javno priznao da "nema egzistencijalnih problema i da se zbog toga lično ne plaši Đilasa", ali i "prorekao" da je Demokratska stranka na "istorijskom minimumu". Samo se u tome debelo prevario. Nije to bio minimum. Danas, više od pet godina kasnije, DS je - statistička greška.

Ali isto tako danas su Đilas i Jeremić ponovo "najbolji drugari". Jedino je tajna sa koliko nula se piše njihovo obnovljeno drugarstvo. I iz čijeg džepa se plaća.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lela

pre 5 godina

Samo se vi pljujte i sramotite! Narod voli komediju!

Kosta

pre 5 godina

Svi su oni jedna velika statisticka greska. Pljujes pa posle lizes ono sto si pljuvao kada ti je tako odgovaralo. Dosta je licemerja i lazi.

Alisa

pre 5 godina

Isti su Jeremic i Djilas, partneri koji samo gledaju kako da pridobiju licnu korist, pa tako i izmedju sebe.

Dejan

pre 5 godina

Ovo opet Jeremić i Đilas smišljaju neke priče da skrenu temu sa svojih afera.

Nada

pre 5 godina

Veoma je ocigledno da se ne podnose i da su im bitni samo licni interesi,zbog kojih sklapaju besmislene saveze.

Tresimesi1

pre 5 godina

Prava istina o čoveku čija politika više nema pristalica i koji ne zaslužuje da aevijori na političkom nebu Srbije.

slađa

pre 5 godina

Drugarstvo Jeremića i Đilasa se piše sa onoliko nula sa koliko se inače u Srbiji pišu politička drugarstva pa čak i kumstva. Jedino izdaja zemlje, naroda i njenih nacionalnih interesa ne mogu više nikada imati tu vrstu "luksuza". Jako nepovoljne stvari i odluke su se u prošlosti donosile, osim Ustava koji je podžao i patrijarh Pavle, tako da narod u Srbiji treba da bude svestan te jedine vodilje u ovim smutnim vremenima. Veličina čoveka se ne meri sa 1,90 m Dragana Đilasa, već verom u ispravnost odluka koje se ne kose sa zdravim razumom i zakonom. Sadašnja Srbija možda izdrži i pruži otpor do sledeće jeseni kako se ne bi sprovodilo nešto što ne priznaje više od pola sveta, kako se pokazalo i kroz glasanje u Interpolu. Boriće se za bolji život i standard građana. Iz čistog patriotizma i svim srcem. Ali, teško je podneti svu nenormalnost poretka koji se nameće zahtevima EU kroz poglavlje 35, siledžijsko nametanje dijaloga sa teroristima, i jadna obrazloženja na ponašanje prištinskih vlasti kao i neprekidnu ofanzivu čak i domaćih medija da Srbija prihvati surogat realnost zakuvanu ko zna kada u briselskoj kuhinji sa uigranim patnerima na našoj i njihovoj strani. Ova Srbija to neće prihvatiti, ma koliko se duboko i strašno zalagala za mir. Žalosno, ali najveći kamen spoticanja i sadašnjoj vlasti i sadašnjoj opoziciji je sadašnja Srbija. Svakoj strani iz drugačijih razloga. O Albancima na KiM da ne govorim. I što je najbolje u svemu, imate vremena do ponedeljka da razmislite i dogovorite se da li ste spremni da birate neku drugačiju državu, svaka strana prema onome što joj je interes, cilj i politika. Ova Srbija neće prodati svoj narod i obraz i neće ostati upamćena kao ona koja je zagovarala i zastupala bilo šta nepošteno, nemoralno, sebično i anticivilizacijski. Pozdrav

Ćdare

pre 5 godina

To su oni licemerni i ljigavi ne zna se ko je gori Djilas ili Jeremić.

Brane

pre 5 godina

Takvi su oni iz opozicije pricaju sve najgore jedni o drugima iza ledja,a kad im to dosadi onda udaraju po nasem narodu.

Jasna

pre 5 godina

Kakva njihova zajednicka opozicija..pa oni se mrze..a tek koliko su sujetni to je strasno.

Neca

pre 5 godina

Još ni do izbora nismo stigli, oni se već raspali

Mija

pre 5 godina

Cuj Osvetoljubiv i brutalan,a ti si jeremicu kao bolji?Ni malo se ne razlikujes od svog kolege Djilasa.Svi ste vi Opozicionari isti.Klasicne krvopije,koje su godinama pile krv gradjanima Srbije.Sada je tome doslo kraj.Jedino mozete da se vredjate preko medija,to vam je jedino preostalo.

Blizanac

pre 5 godina

Ne zna se ko je gori,Vuk ili Djilas! Daleko im lepa kuca!

sofija

pre 5 godina

Opste poznata stvar je da se oni medjusobno ne postuju nimalo i da sve rade iz licnog interesa.

Tea

pre 5 godina

Svi oni jedni o drugima misle najgore...sta li tek misle narodu I drzavi

Tijana

pre 5 godina

Isti su , sa istim greskama i tesko je presuditi ko je original , a ko kopija.

Miki

pre 5 godina

Pa šta ste drugo mislili? Nisu oni zajedno jer se vole nego iz interesa. Da se vole DS nikad ne bi se raspao.

mimi

pre 5 godina

ko je bre taj jeremic ,niko ga vise ne zarezuje ni za dve pare

zdjurdjevic

pre 5 godina

A šta je "magarac" Martinović govorio o Vučiću?

Boki

pre 5 godina

Sta me briga sta o kome misli,a oni su drugari pa neka ovaj rekao o njemu i sebi sta ce ovaj reci ne tice mi se...

Deki

pre 5 godina

Neće zajedno dočekati sledeće izbore. Svako hoće da sam vlada i samo ih to interesuje.

Sloba

pre 5 godina

Hvala ti sto si nam rekao kakav je, nismo znali... samo djilas to kaze i za tebe...

Rodoljub

pre 5 godina

Citirajte šta su Vučić i Dačić recimo pričali jedan o drugome.Baš bi bilo lepo videti šta su mislili jedni o drugima članovi vladajuće koalicije...Ovi ljudi su ipak u opoziciji...

Milorad Atlija

pre 5 godina

Da sam Ja na mjestu. Vući a preko noći prije zore bio bi iza rešetaka. Dokazi - hm.... Pozdrav 0793067747 3984 Fiesch CH

Vukasin

pre 5 godina

Velika lova je njih sastavila ! Nemoguće je da su zajedno zbog "ideala" ! Samo neka opasna cifra ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17