• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2018

15:16

EKSKLUZIVNO! Američki vojni avion "MC-12 Liberti" kruži iznad severa KiM - OSMATRA POLOŽAJE VS U RAŠKI I NA KOPAONIKU?!?

Politika

EKSKLUZIVNO! Američki vojni avion "MC-12 Liberti" kruži iznad severa KiM - OSMATRA POLOŽAJE VS U RAŠKI I NA KOPAONIKU?!?

Podeli vest

Danas u 10.30h na aerodrom u Prištini sleteo je "MC-12 Liberti", avion oružanih snaga SAD, namenjen za izviđanja, snimanja, prisluškivanja, ekskluzivno saznaje Informer


Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora iz srpskih službi bezbednosti, taj avion je sa prištinskog aerodroma poleteo u 13.15 sati, a desetak minuta kasnije započeo je kruženje iznad severa Kosova i Metohije.

Prema proceni naših izvora, osim snimanja situacije na severu KiM, koji je većinski nastanjen srpskim stanovništvom, ovaj specijalni avion oružanih snaga SAD ima za cilj i osmatranje položaja Vojske Srbije u Raški i na Kopaoniku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tale

pre 5 godina

Molim punioce goriva da mu sipaju šećer u rezervoar.Hvala unapred.

misa

pre 5 godina

Sada bi bio red, da nam Rusi daju tehniku za elektronsko ometanje, ako nam već nisu dali.

zoran

pre 5 godina

Ovo mi sve "miriše" da se spremaju da krenu na sever uskoro.

neso

pre 5 godina

Ako smo drzava cim je povredio nas vazdusni prostor trebalo je ga oboriti pa drugi put bi razmislili dali da ponovo posalju avion da spijunira,kad se pokazu zubi drukcije ce se ponasati

bogoljub

pre 5 godina

Šta da osmatra kad su oficiri NATO u vojsci Srbije.

Marcco

pre 5 godina

A bogami ima i opremu za markiranje i lasersko navođenje raketa i bombi.

GrofMonte

pre 5 godina

Treba da se zna ko je gospodar na ovim prostorima

ivan izbeglica

pre 5 godina

Sledi bombardovanje Srbije.Kuku nas...N diraj macku..

Rade

pre 5 godina

Oni nam rade o glavi kao i Englezi i ništa nesme da im se veruje!!!Zamislite juče na HTV 1 nacionalni dnevnik udarni termin 10 minuta o protestima u BG,a kad pobedimo bilo gde u sportu ili neka invensticija npr CTF ništa ama baš ništa.Znači da ovi ljigavci od nazovi opozicije treba oterati u p... lepu materinu.

Rabin

pre 5 godina

I ? Šta će da se poduzme,PVO ili Mig29 da ga skinu pa nova "pobeda" nad NATO-m?

milan

pre 5 godina

Pa oni vezbaju zajedno sa nasim snagama. Nema sta da osmatraju.

Rade

pre 5 godina

Nadam se da cu doziveti dan kada ce Amerika doziveti bar deo onoga sto je ucinila svetu makod drugog rata. Lako se siliti nad nemocnima. Tako nesto ne mogu uraditi Rusiji, Kini, a Srbiji mogu. A zasto ne bi. Kosovo je njihova teritorija. Zaista strasno.

Mirko

pre 5 godina

Ako naruši naš preostali vazdušni prostor oboriti ga, šta drugo?! A valjda naši imaju zaštitu telekomunikacija u celoj Srbiji? I dobre maskirne komplete, uz to. Bliži nam se dan D! Pa kom obojci a kom opanci!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija