• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernje nvosti

02.01.2019

21:54

MOMIR BULATOVIĆ O STVARIMA KOJE BI MILO ĐUKANOVIĆ VOLEO DA ZABORAVI: Dao bi on grdne pare da se toga rastosilja, ALI NE MOŽE!

Politika

MOMIR BULATOVIĆ O STVARIMA KOJE BI MILO ĐUKANOVIĆ VOLEO DA ZABORAVI: Dao bi on grdne pare da se toga rastosilja, ALI NE MOŽE!

Podeli vest

Momir Bulatović, bivši predsednik Crne Gore i premijer SRJ osvrnuo se na odnos sa aktuelnim šefom crnogorske države Milom Đukanovićem, a zanimiljivo je da je sa nekadašnjim političkim protivnikom danas komšija

Mi smo dva različita sveta. Pozdravimo se, prosto, to je normalno. Ja na neki način razumem teret koji ima Milo Đukanović. Slažem se sa onim što je Matija Bećković rekao - dao bi on grdne pare da može toga da se ratosilja.

To je, inače, potpuna podvojenost jedne ličnosti, to ne može dugo da traje. Kada bi Milo Đukanović imao neku realnu alternativu, a mislim da mu se ona može ponuditi, on bi preokrenuo taj svoj ćurak i vratio Crnu Goru kući. Mislim da bi to bilo spas i za njega, i za celu Crnu Goru – kazao je Bulatović.

Foto: Public

 

Milo Đukanović je kao predsednik vlade bio izuzetno uspešan zato što je imao dobre odnose sa Srbijom, tvrdi Bulatović.

– U ekonomskom smislu, u ondašnjoj SRJ naša privreda je bila na nivou statističke greške. I kad ja nešto zamolim Slobodana Miloševića, on pozove Mirka Marjanovića i tada Milo Đukanović postane uspešan privrednik. Jednom se desilo da smo zakasnili na neki sastanak i ja sam rekao Miloševiću: -

- Stvarno je JAT kasnio, da li možeš da nam daš pare da kupimo avion?” I mi smo kupili avion, a platila ga je “Elektroprivreda Srbije”. Znači, bio je uspešan i dobar privrednik zato što je, šta god mu je falilo, dobijao iz Srbije.

E, sad on to zaboravlja. Razvija neke druge veze koje nisu baš zakonite, tu postoji ogromna količina novca koja se valja u ilegalnim sferama, i upravo zato ga Zapad koji sve to kontroliše i koji sve to zna pušta – ispričao je Bulatović.

Na pitanje da li je Đukanovićeva omiljena pesma i dalje “Znam za jedan grad, zove se Beograd” odgovara:

– Ne znam, nismo pevali zajedno, ali znam da je voleo da dođe u Beograd i mislim da mu sada teško pada što ga ne posećuje. Godinama smo nas dvojica znali da se ovde lepo provodimo. Ja imam tu privilegiju da to mogu da nastavim, a on je nema-zaključio je Momir Bulatović.

(FOTO) MILO ZAPENIO OD BESA: Usred Nikšića na spomeniku komitama urezana četiri "S"

(VIDEO) MILO PLJUVAO SRPSKE ŽRTVE! Pominjao Njegoša i okupaciju Crne Gore! Održao SRAMOTAN GOVOR, a OVE REČI je bilo mučno slušati




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Gospodin Momir Bulatović je ostao jedan od retkih političara koji razumno i jednostavno govori o svemu. Uz to je i erudita.

sumadinac neprskani

pre 5 godina

slusajuci - pardon citajuci moma kako pise o milovoj nostalgiji za beogradom i starim dobrim vremenima kada ih je srbija izdrzavala i svako crevce punila , prosto mi dodje milo sto bar mila nemamo vise na grbaci . a i momo bi morao malo da uspori sa tom nostalgijom jer nam treba taman koliko i milo .

miroslav moric

pre 5 godina

pevaj borbene kume bulatovicu izdao si crnu goru.to se nikad neoprasta.

Kosova

pre 5 godina

Ovo samo Covek kod Cetnika fasista moze da procita kada se setimo srpskih zverski cinova prema hrvatima PA kad Srb uvide da ratovati I ne umije onda Sa hrvatima srbin poce da cini zverstva po BiH Nad bösnjacima a kada deytonski mir nastade srbin se Malo odmorni pregrupisa trupe PA 1999 krenu I siptara da istrebi Iznenadjenje Sam da ova budala iz CRNE gore moze da kaze da je sloba sloboda bio dobar privrednik Jer ako se ne varam Taj krvnik je doveo prvo SFRJ PA posle I SRJ A NA KRAJU I SRBIJU U NEVIDJENO BEDU

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija