• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

03.01.2019

18:31

(VIDEO) SPREMA SE NEŠTO VELIKO! ŠIPTARI ĆE PUĆI, Rusi preuzimaju BONDSTIL, a predaće im ga takozvana vojska Kosova!

Politika

(VIDEO) SPREMA SE NEŠTO VELIKO! ŠIPTARI ĆE PUĆI, Rusi preuzimaju BONDSTIL, a predaće im ga takozvana vojska Kosova!

Podeli vest

Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i teoretičar, rekao je da Srbija očekuje da Tramp, u dogledno vreme, povuče vojsku iz Bondstila, te da će tu bazu preuzeti Rusi

Lučić je izneo svoj stav da Srbija između dve stolice mora da se opredeli za rusku i obrazložio ga: 

- Ako dođu S-400 sistemi, onda niko ne sme da nas tuče, da nas bije. Ja očekujem, u dogledno vreme, da Tramp povuče vojsku iz Bondstila, a ova "vojska Kosova" treba da bude čuvar Bondstila dok tu bazu ne preuzmu Rusi - rekao je Lučić u emisiji "A šta vi mislite" autoru i voditelju Ratku Dmitroviću na televiziji Ras.

On je dodao da bi teoretski protivnik tom scenario mogla biti Angela Merkel ili njen naslednik, ali da Putin može uticati na njih da shvate da su Kosovo i Metohija Srbija.

Komentarišući situaciju u Crnoj Gori, Lučić kaže da "kad počnu da ih kolju Albanci, svi Crnogorci će se setiti da su Srbi"! On kaže da su Englezi, pre svega Rotšild, odigrali glavnu ulogu u otcepljenju Crne Gore od Srbije. 

Lučić je podsetio na svoju procenu da ima samo 800.000 Albanaca na Kosovu, te da 120.000 njih godišnje odlazi u zapadne zemlje, a da će na Kosovu ostati samo Albanci koji se bave trgovinom drogom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Ovaj covek nije bas pri sebi, ali od tog ludila jako dobro zaradjuje.

Laza

pre 5 godina

Sagovornik ima nadimak 'Marica' ... a vi mu samo dajte vreme i prostor u medijima ..

Nesa

pre 5 godina

S400 kupimo i sankcije. Rusi u Bondatilu, smeano, sta ce tamo i da odu ameri...

Ivo

pre 5 godina

A sto reci o ovom pajacu... Srbin.Dovoljno. sve je jasno.

Krembil

pre 5 godina

Juhu, evo ja mu verujem i sve sam razumeo što je hteo da kaže. A vi?

predragm

pre 5 godina

Polovicno pogodio Dejan. Amerikanci se povlace i Bondsvil ce preuzeti siptari komplet sa svim naoruzanjem koje se tamo nalazi. Jedini problem za Srbiju kako da se dopremi S400 kada su okolo sve Nato zemlje ?

goran

pre 5 godina

niko nije napisao koliko siptara oboli od kancera razne vrste i koliko umre.niko nije napisao da se ti siptari ne lece u albaniju niti u pristinu vec dolaze u BEOGRAD na lecenje .NATO idijoti su i nasu Srbiju otrovali ali kosovo su unistili kolicinom radioaktevne municije. po siptare nece dobro da ispadne.zivi bili pa videli. hriscanski je moliti se za neprijatelja ali ovog puta siptarima sve najgore.za nato idijote i evropsku uniju da ne govorim .daleko im lepa kuca

Pitanje

pre 5 godina

Ko ono bijese cetvrta najgluplja nacija na svijetu??? Ovo gore je pravi primjer.

Marcco

pre 5 godina

Baviće se i tih 120 000 Albanaca u inostranstvu drogom. Očigledno je da im već decenijama neko omogućava da se time bave a u ime "viših" ciljeva.... američkih interesa uvođenja "demokratije i ljudskih prava". Na ovaj način je "demokratija" uvedena u pola Južne Amerike. Ovde je još lakše jer se krug zatvori u Evropi a ne u Severnoj Americi.

Sinisa

pre 5 godina

To su puste zelje sviju nas al budimo realni ovo se nece desiti il bar ne u ovom nasem zivotu.E sad nicija nije vecno pa nece ni od USA nadzivismo i Turke Austrijance Svabe itd.Al Kosovo za ovoga zivota vratiti necemo.E sad dal ce naredne generacije nesto da promijne???Al nacionalizam nevodi nicemu i mi Srbi smo se u ovom veku kladili na pogresnog konja.Treba da osnaznimo Drzavu a za Kosovo ce mo morati cekati bolji trenutak...

Kolumnista

pre 5 godina

Lučić voli malo da preteruje.Sad su se Amerikanci odjednom odlučili da popuste i predaju bondstil rusima.Nesto neverujem.Do podele možda dodje,pod pokroviteljstvom Amerike i uz saglasnost Rusije i to je to.Mislim, da Tramp toliko mrzi Hilari Klinton(jer zbog nje ga mrze pola amerikanaca), da hoće namerno preko Bila da je uvredi,ponizi i pokaže svoju moć.Ako bude došlo do kompromisa izmedju nas i albanaca,Tramp će dobiti nobelovu nagradu.To je dobro ne samo za njegov ego nego bi i privoleo barem trećinu od one polovine što ga mrzi.Jer on je i biznismen a ima i naslednike pa nebi da rizikuje za budućnost.MOLIM VAS:"poziva Vučića i Tačija u belu kuću........E Vucicevicu,što bi voleo da imam jednu kolumnu u tvojim novinama.Vidi nesto?

DADSA

pre 5 godina

Abracadabra srpski publicista totalno NEPISMEN 100% HAJVAN

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija