• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.01.2019

19:19

ADVOKAT POTVRDIO: Ljuštaku i Mustafa sutra redovnom linijom lete u Hag!

Politika

ADVOKAT POTVRDIO: Ljuštaku i Mustafa sutra redovnom linijom lete u Hag!

Podeli vest

Bivši komandanti tzv. OVK, Sami Ljuštaku i Rustem Mustafa, sutra će otputovati u Hag, gde će biti saslušani u Specijalnom sudu za ratne zločine "OVK"


Advokat Arijanit Koci potvrdio je za sajt prištinske "Koha" da će oni redovnom linijom otputovati u Hag.

- Sutra ću zajedno sa svojim klijentima, Samijem Ljuštakom i Rustemom Mustafom otputovati u Hag. Odletećemo redovnom linijom, a ne privatnom kako je ranije objavljeno - rekao je Koci.

Prištinski advokat Tom Gaši, čija kancelarija brani nekadašnjeg šefa glavnog štaba "OVK" Sulejmana Seljimija, izjavio je ranije za RTS da će u prvoj grupi, koja bi trebalo 14. januara da da izjave pred Specijalnim sudom, odnosno u kancelariji specijalnog tužioca, biti Rustem Mustafa, zvani Remi, i Sami Ljuštaku.

ŠIPTARI, NE MOŽE TE SUDITI SRBIMA! FILA RASKRINKAO PRIŠTINU: Srbima je već suđeno za Kosovo i Metohiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija