• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2019

11:29

(VIDEO) BOLESNIK BI DA SRPSKI NAROD ŠALJE U LOGORE! Slobodan Georgiev potpuno poludeo, KORISTIO BI NACISTIČKE METODE zato što Srbi vole Putina i Rusiju!

Politika

(VIDEO) BOLESNIK BI DA SRPSKI NAROD ŠALJE U LOGORE! Slobodan Georgiev potpuno poludeo, KORISTIO BI NACISTIČKE METODE zato što Srbi vole Putina i Rusiju!

Podeli vest

Takozvani nezavisni novinar Slobodan Georgiev, poznatog po brutalnom vređanju sprskog patrijarha Irineja i tvrdnji da je Srbija fašistička tvorevina, danas je prevazišao sebe i pokazao svoju pravu, nacističku prirodu!

"Nezavisni novinar" koji je jedan od najglasnijih zagovornika  protesta Dragana Đilasa i Boška Obradovića, danas je, naime, na svoj tviter nalog postavio snimak na kojem se vide brojni autobusi, pristigli iz cele Srbije, koji su dovezli ljude koji žele da vide predsednika Rusije Vladimira Putina i podrže srpsko-rusko prijateljstvo.

Sama ta činjenica za bolesnika je dovoljan razlog da sve te ljude pošalje u logore!

On je to, verovali ili ne, izgovorio glasnoi jasno prolazeći pred kolone autobusa!

- Sve ćemo mi vas u logore! - kaže tokom snimka Georgiev! 

Da li je za ovu boleštinu potreban bilo kakav drugi komentar?

Pogledajte:

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran Ra

pre 5 godina

Ma nije to ljubomora, cak ni patoloska. To je jos teza bolest.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Pored ovakvih Srba, ne treba nam gori dusmani!

Ljube

pre 5 godina

Posle im kriv AV što na izborima ne mogu svi zajedno da skupe 10% glasova pa izmišljaju krađu i zastrašivanje ... Pa da li ljudima treba bolje poruke i preporuke o kakvim se ljudima radi od ovakvih snimaka i izjava?

HEro

pre 5 godina

Nije ovaj Srbin ... to ih Tito ucio da jesu .. ali nisu ..

mm

pre 5 godina

Severnomakedonac, yu ideoligije, mrzi Srbe, to je "gradjanin."

Zoki

pre 5 godina

Dali postoji pravosude i sta oni rade, toga nema nigde u EU da takvi ne snose odgovornost

miroslav

pre 5 godina

Daje Tito ziv goli otok mu negine a ovako demokratija dase us..es.

Istina

pre 5 godina

Tako je to kad se skupe bugarin, crnogorac i hamdijin unuk. Samo je Boško bolesnik koji bi vlast pošto poto, pa makar sa ovim mrljavcima. Ovaj video na sva zvona da se zna kako oni gledaju na ovaj narod: sve u logore...Mamicu im.

Zile

pre 5 godina

Nevaspitan, ostrascen, neostvaren . Kao novinar los. . I nije cudo da ovakve individue sole pamet narodu. A u odsustvu reakcije postaje ubedjen da je neko vazno m . koje neko uzima za ozbiljno.

Milko

pre 5 godina

Srbija i Rusija su bratske zemlje, živeli Putin i Vučić!

Nesa

pre 5 godina

Totalno neosnovana mrznja prema narodu. Idi covece negde s kim ces biti srecniji. Ovde je vecina ipak normalna i slobodoumna. A logore ne spominji…..mnogo lose zvuci i moze ti se desiti da debelo platis za izreceno.

Marko

pre 5 godina

Ne treba tu nikakav komentar na ovu degutantnu izjavu ovog novinara, nego prijava zbog krsenje zakone i poziv na silu. Sloboda govora je garantovana za svih gradjani, ali to ne podrazumeva da imate pravo da pozivate na ubistvo, samoubistvo, na silu, na batine protive ostalih. Kada bi se sproveli zakoni malo manje bi se takvi staljinisti pojavili i davali svoje licne frustracije od izjave.

Laki

pre 5 godina

a ko ste to vi tuto. djilas, jeremić, bosko obradovic i ti. pa vi ste najgore zlo koje se pojavilo u ovom narodu. vide me onih 2-3 hiljade ljudi koji šetaju sa vama, da još nisu shvatili ko ste i sta ste to "vi " koji ćete da šaljete u logore., tuto jadan si.

Mate

pre 5 godina

Šta je ovo došlo, da neko Srbe stavlja u logore, a nema Hrvata u blizini.. Pa nemojte tako, bračo. Šteta tradicije. I da ne zaboravim, veliki pozdrav za Putina! Nadam se da će prestati da maltretira Ukrajinu, ali za sve ostalo.. Samo jako i žeštoko- care!

petronije

pre 5 godina

Kad bi se ti pitao verovatno bi bilo tako , medjutim se ne pitas bednice.

natobotosek

pre 5 godina

Pustite NATO BOTOVE neka ih neka pričaju, valja znati koga sve treba zauvek rešiti kad za to dođe vreme.

Kuku

pre 5 godina

Da..to je taj jezik građanske Srbije. Na žalost.

Ljubo

pre 5 godina

I uopste nije pogresio,zasto (?) ,pa zato sto smo toliko naivni da cemo ponovo mi Srbi pravoslavci ,svojom naivnoscu dozvoliti po ko zna koji put izdajnicima ,placenicima ,fasistima ,dozvoliti da nas unistavaju i genocid ne kaznjen izvrsavaju .Pa pogledajte ko sve zivi u Beogradu samo ,sta rade,cime pokusavaju nase unistenje ,...i vlast cuti .

Grobar

pre 5 godina

Da je sreca pa da imamo vise ovakvih novinara ,iskrenih i postenih umesto vas iz redakcije informera koji ste sve samo ne novinari..

Trerajte to iz Srbije

pre 5 godina

Zasto drzava Srbija ne protera ovo makedonsko, pardon severno makedonsko, ili bugarsko g*vno tamo odakle je doslo??? Dokle cemo vise trpeti da nas vredjaju u rodjenoj zemlji

branko1

pre 5 godina

Nije problem u ovoj budali,Veselinoviću,Trifunovićima .........,da ne spominjem Đilasa,Obradovića,Jeremića,Čanka.......Problem je što Srbi nisu vise onakvi kao što su bili, I što su postali pi**e,pa može svako da ih zaje**va kako I koliko hoće,bez posledica.Videćemo samo koliko dugo to može da traje.Videćemo........

CVeki

pre 5 godina

Posle ovakvog "komentara" verujem da će se i oni koji pripadaju tzv,opoziciji zapitati kuda idu i zašto, za neljudima i slušaju nacistička lupetanja ovog šljama.Žao mi je što dišem isti vazduh sa tobom OTPADU !!!

vendi

pre 5 godina

Srbiji nisu potrebni neprijatelji pored ovakvih ljudi.

Žeki

pre 5 godina

Nije mi jasna ovakva vrsta "demokratije"?! Kako je moguce da razni idioti, poput ovoga, Trifunovica, one ruzne kozmeticarke...dug je spisak, izgovaraju prijetnje, psovke, pozive na linc i razne bljuvotine!? Kako je moguce, da niko, ni na kakav nacin, nije sankcionisan??? A verbalni delikt je, kaznjiv, ako nesto ruzno kazemo protiv "prijatelja" Amera???

Miki

pre 5 godina

Georgijevu, Ser Geju i ostalim građanoidnim subotarskim botovima i vođama protesta "1 od 5 milionera" nema spasa. Uskoro će (nakon što prođu izbori) svi na aparate, a posle toga ih pozatvarati ne u logore, već humano, u specijalizovane ustanove zatvorenog tipa, da nam ne smrde po ulicama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija