• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.01.2019

11:46 >> 11:49

ŠOK! NESTAO TAČI! U Prištini niko ne zna gde je PREDSEDNIK LAŽNE DRŽAVE! Sumnja se da čak nije na Kosovu!

Politika

ŠOK! NESTAO TAČI! U Prištini niko ne zna gde je PREDSEDNIK LAŽNE DRŽAVE! Sumnja se da čak nije na Kosovu!

Podeli vest

Nepojavljivanje predsednika privremenih prištinskih institucija, Hašima Tačija, za kojeg se kaže da nije na Kosovu, ali da niko ne zna gde se u ovom trenutku nalazi, povod je za prištinske medije da konstatuju da bi aktivnosti, kako kažu, "šefa države" trebalo da budu transparentne

Tači nije na Kosovu, ali niko ne zna tačno gde se nalazi. Nezvanično se navodi da je šef države na sastancima u u Briselu, ali tako nešto nije potvrđeno iz kabineta predsednika. Aktivnosti šefa državi bi trebalo da budu javne, piše Zeri onlajn.

Portal konstatuje da Tači nije biio prisutan ni na poslednja dva sastanka, u ponedeljak i juče, prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom.

Pored toga, piše Zeri, Tači nije prisustvovao ni jučerašnjoj komemoraciji povodom 20. godišnjice masakra u Račku.

(FOTO) NATO NA KOSOVU OSKRNAVIO BILBORDE SA PUTINOVIM LIKOM: Neviđeno divljaštvo vojnika KFORA!

S druge strane, napominje se, deo kreatora prištinske politike tvrdi da postoje sastanci o kojima Tači informiše samo institucije i da je njegova lokacija poznata u svakom trenutku.

Članovi prištinskog tima za nastavak dijaloga sa Beogradom nisu želeli da komentarišu nepojavljivanje Tačija na njihovim sastancima.

- To nije pitanje za nas - rekli su za Zeri.

Za poslanika opozicionog Pokreta Samoopredeljenje, Arbriri Nagavci, je ova situacija "potuno nejasna".

- Ne postoji zvanično saopštenje o tome gde se on nalazi, njegova lokacija je u ovom trenutku veoma nejasna u trenutku događaja u Specijalnom sudu u Hagu, pripreme za nastavak dijaloga pregovaračkog tima... - rekla je ona.

Prema njenim rečima, prenosi Zeri, takva misteriozna situacija baca sumnju na ono što, kako kaže, "šef države trenutno radi".

ZANEMEO! LJUŠTAKU U HAGU NI REČ DA PROGOVORI: I Tači se rasplakao zbog zločinca i kolege iz OVK!

- Nema najave da li je na odmoru ili na nekom privatnom putu. Njegov nestanak u ovom trenutku je mnogo sumnjiv, kao i projekti koje Tači nastavlja da srovodi - rekla je Nagavci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
arsa

pre 5 godina

Kako ne znaju gde je.Pa valjda je jasno da je u Beogradu gde kao pravi srpski gradjanin dočekuje našeg vođu PUTINA

Daliborka

pre 5 godina

Pobegao od Hana ili otisao po Trampa ili u Hag.

Milena

pre 5 godina

Došao Han da mu očita bukvicu pa pokušava da ga eskivira.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Taci je nestao u akciji, iznervirao se sto mora da povuce takse, pa je Haradinaju uvalio vruc krompir da se bori sa Hanom.

Boško J

pre 5 godina

Nisam siguran da ga ne pokušavaju da sakriju negde u inostranstvu kako ne bi otišao u Hag.

Milan Antić

pre 5 godina

Verovatno je otišao negde na skijanje kao što je i rekao da će da uradi

tomas9d

pre 5 godina

Prpa bato, a Putin čak u Beogradu, šta li bi bilo da se prošeta do Mitrovice.

Jale

pre 5 godina

Eee Pa Znate Dje je. U Beogradu na docek Putina Hahahaha

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija