• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2019

19:58

(FOTO) OPOZICIJA HOĆE NEZAVISNU VOJVODINU! Separatističke zastave na Đilasovom protestu u Novom Sadu!

Politika

(FOTO) OPOZICIJA HOĆE NEZAVISNU VOJVODINU! Separatističke zastave na Đilasovom protestu u Novom Sadu!

Podeli vest

Na protestu opozicije u Novom Sadu zavijorile su se separatističke zastave tzv. nezavisne Vojvodine čime su Dragan Đilas i ostali lideri Saveza za Srbiju pokazali kakve su njihove prave namere sa Srbijom

Okupljenim građanima su se obratili glumac Milorad Kapor, student prava Milan Vujić i jedan od organizatora beogradskih protesta, Đilasov potrčko, Branislav Trifunović.

SAZNAJEMO! Vučić razmišlja da raspiše vanredne parlamentarne izbore za 31. mart!

Međutim, ono što je šokiralo brojne prolaznike i stanovnike širom Srbije su zastave tzv. nezavisne Republike Vojvodine čiji su dizajn osmislili separatisti koji žele da rasture Srbiju.

Foto: informer.rs

OVI SU KOMPLETNI IDIOTI! Đilas naredio svima u Savezu: RUSIJU MORAMO DA PREDSTAVIMO KAO NEBITNU ZEMLJU! A onda se "upecao" Janko Veselinović!

Pored zastava nezavisne Vojvodine, okupljeni su nosili i transparente na kojima piše "Vojvodina Vojvođanima" i "Ovo nije Rusija".

(VIDEO) BOŠKIĆ, ZAR TI TOLIKO SMETA NAROD KOJI JE DOŠAO DA POZDRAVI PUTINA?! Krajnje BEZOBRAZAN I NEBULOZAN potez lidera Dveri!

Uz zastave Vojvodine, prisutni su mahali i zastavama Katalonije čime su dali podršku separatizmu u Španiji koja je jedna od najvećih saveznica Srbije u borbi za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta na Kosovu i Metohiji.

Foto: informer.rs

(FOTO/VIDEO) PREBROJ OVO, JEREMIĆU! Da li je na tvojim i Đilasovim protestima nekad bilo ovoliko ljudi?

Tako je cela Srbija imala prilike da se uveri u namere onih koji hoće da preuzmu vlast preko ulice, a ne preko izbora, a to je potpuno razbijanje Srbije i stvaranje nezavisne Vojvodine.

JEREMIĆEVI JURIŠNICI ZARATILI S BANETOM TRIFUNOVIĆEM! NATO Vuk hoće da preuzme propale proteste i bude GLAVNA ZVEZDA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mija

pre 5 godina

Osudjujem Opoziciono ponasanje.Mislim da treba da se stide svog ponasanja.Stvarno treba da ih bude sramota.

markopetrovic

pre 5 godina

Opozicija zeli na svaki nacin da rasparca Srbiju i da zavede diktaturu i bezvlasce

ninocka

pre 5 godina

Evo rešila opozicija da izjavi šta želi,znači u tom grmu leži zec sad hoćete Vojvodinu???

laž kao politika

pre 5 godina

Nazovi opozicija ne bira sredstva da isprovocira hapšenje svojih članova ne bi li privukli pažnju svetske javnosti, ne bi li se predstavili kao " žrtve. " Umesto hapšenja treba OBELODANITI ko ih, kako, gde i kada finansira. Treba ih poraziti ISTINOM!

Vika

pre 5 godina

Opozicija ne zna sta hoce,svaki dan izmislja po nesto jer nemaju drugi posao.

Pravda

pre 5 godina

Sasvim je jasno da je djilasova politika anti-srpska, finansirana iz istog izvora kao i kosovski Albanci.

Sasa

pre 5 godina

Ovakvih sloboda nema nigde,u drzavi koja vodi racuna o sebi ovakvom sljamu bi polomili noge.Djilasu deda ti je rasturo Srbiju i delio tudje sad bi i ti,nije vam dosta.Govna.

Jeca

pre 5 godina

Ovi su sve ludji i ludji!Navikli da parcaju Srbiju,e pa narod to nece dozvoliti!

Uros

pre 5 godina

Đilas opet pokazuje da je veliki manipulator i da samo koristi ljude da ostvari svoje ciljeve.

Stefan

pre 5 godina

Banditi jedni!! Ništa im zarad interesa nije sveto, ni sopstvena država!

Milorad

pre 5 godina

Boze kako je ova opozicija ekstremna i luda!

bilja

pre 5 godina

Ovi ljudi nisu Vojvodina .Ne zelim da me stavljaju u isti kos sa tom bagrom

Bojana

pre 5 godina

Pa ovima iz Saveza bi to najviše odgovaralo, po onoj staroj "zavadi pa vladaj"....nikako im ne odgovara jaka i jedinstvena Srbija!

Nevena

pre 5 godina

Opozicija samo želi da raskomada i ovako malu Srbiju!

RADMILA

pre 5 godina

OPOZICIJA JE SKUP SIPTARA,HRVATA ALBANACAI INEKOLIKO DOMACIH PLACENIKA.ISTO JE I U BANJA LUCI ,NJIH TRIDESETAK ,DOKAZANO NECE U CRKVU NI ZA ZIVU GLAVU,AL PALE SVECE RAZNIH BOJA ,SATANISTA.IGOVORE MI SMO MEKA SRCA ZA DJECU A SRBI NISU .SVE ORGANIZOVANO.DOKAZALI LICNIM IZJAVAMA.

Sava

pre 5 godina

Kakvu opoziciju imamo drugi neprijatelji nam ni ne trebaju!

SS

pre 5 godina

Krenulo je i po Vojvodini i nikom ništa.Posle će gospoda da pregovaraju u Briselu.

Dragana

pre 5 godina

Vojvodina je sastavni deo Srbije . Tsko i treba da ostane.

Saradžogla

pre 4 godine

Kuj vam brani da STVARNO budete nezavisni?Sigurno ne mi srbi iz Šumadije,Stiga,Mačve ... Neće vam dozvoliti lobi bosanskih srba koji uveliko ,,drma'' majkom Srbijom.Ja sam za to da napravimo veselje mi srbi iz Srbije i vi iz Vojvodine i posle rastanka živimo kao dobre komšije.Vi imate svoju Skupštinu a Novemu Sadu i svoje poslanike u Beogradu.Kada vidimo odakle su ostali poslanici i ministri mi srbi iz Srbije smo prosto ,,građani trećeg reda''?Ko god navrati davaj mu stan?A nama ŠEST PUTA VEĆI POREZ KADA LEGALIZUJEŠ KUĆU IZGRAĐENU SOPSTVENIM NOVCEM I RUKAMA?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17