• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.01.2019

11:45

FILIPOVSKI: Nadležne institucije da reaguju povodom nasilja nad ženama

Politika

FILIPOVSKI: Nadležne institucije da reaguju povodom nasilja nad ženama

Podeli vest

Narodna poslanica Dubravka Filipovski najoštrije je osudila uvrede koje je na račun novinarke Srpskog telegrafa izneo Sergej Trifunović i pozvala nadležne institucije i nevladine organizacije da reaguju

 

- Najstrašnije uvrede na račun porodice Aleksandra Vučića, njegove ćerke, ali i svih žena Srbije koje su članice SNS-a i koje podržavaju politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića postale su svakodnevna aktivnost Đilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza ljudske sramote i beščašća - navela je Filipovski u saopštenju dopstavljenom medijima i poručila da se tome mora stati na put.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Danko

pre 5 godina

Mora se početi sa sankcionisanjam nasilja na društvenim mrežama.

Sofija

pre 5 godina

Trifunovic i treba da odgovara za svoje pogane reci upucene jednoj dami

Mina

pre 5 godina

Za svaku je osudu ovaj manir opozicije gde se zene vredjaju

Dario

pre 5 godina

Dosta je vise javnog osudjivanja. Treba doticnog tuziti, pa da lepo plati odstetu, pa ce mozda da se urazumi. Javne licnosti sa takvim stavovima i recnikom samo daju los primer novim narastajima koji u tome vide pozitivno ponasanje... nazalost.

Jasna

pre 5 godina

Dok se ne podnese neka privatna tužba oni se nće oglasiti.

Nikolija

pre 5 godina

Ovom vredjanju zena da se podhitno stane na put! Srbija je pristojna zemlja.

Ana

pre 5 godina

Ostro osudjujem Sergeja! Ko je njega rodio?Nema sestre, majku, baku... Sve smo mi zene!

NB

pre 5 godina

Svaki javni napad na novinarke, posebno od ljudi koji nose ili bi mogli da nose političke fiunkcije i moć, može biti veoma opasno.

Sasa

pre 5 godina

Zene moraju da budu zasticene,jer zene su stub svakog drustva.

Marijana

pre 5 godina

Političarima kao što je Trifunović treba zabraniti javne nastupe.Prvo mora da se nauči lepom ponašanju pa onda da govori. On više obraza nema.

mimi

pre 5 godina

nadlezne institucije da raguju nad nasiljem nad zenama,ja sam za ,ali da se tu izuzme sergej trifunovic,jer njega nemozemo da racunamo u normalne ljude

vuk

pre 5 godina

20 godina robije i tucanja kamena na suncu bez vode mislim da bi bilo dovoljno!

laza

pre 5 godina

Žene su sve više izložene nasilju,sprečimo ga svi zajedno.

Nk

pre 5 godina

Nadlezne institucije treba sto pre odreagovati na ove gnusne uvrede

mimi

pre 5 godina

Nadležne institucije da reaguju povodom nasilja nad ženama

Stana

pre 5 godina

I treba nadlezne institucije da reaguju pod hitno jer to vredjanje prevazilazi sve moguce mere.

Rada

pre 5 godina

Ovakvo ponasanje SZS koje prerasta u nasilje mora prestati

Jovana

pre 5 godina

Ne znam sta nadlezne institucije vise cekaju,sve zene u Srbiji ,zbog vredjanja i nasilja od strane opozicije osecaju se omalovazeno,u strahu su i gnusaju se svega izrecenog od clanova Saveza za Srbiju i njihovih simpatizera.

bekos

pre 5 godina

A što ne onjavite njen odličan govor na engleskom jeziku u Savetu Evrope, da pokažete vašim čitaocima ko nas tamo prefstavlja. Bruka i sramota, ali to vi ne vidite, jer vam to ne odgovara, vi ste režimske novine.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija