• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2019

09:49 >> 10:16

(FOTO) TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU! POVREĐEN ZORAN BABIĆ, DIREKTOR KORIDORA SRBIJE - JEDNA OSOBA POGINULA!

Politika

(FOTO) TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU! POVREĐEN ZORAN BABIĆ, DIREKTOR KORIDORA SRBIJE - JEDNA OSOBA POGINULA!

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros na deonici autoputa Niš - Leskovac, kod naplatne rampe Doljevac, kada su se iz za sada nepoznatog razloga sudarila tri vozila, saznaje Informer.rs.

Kako saznajemo, u lančanom sudaru jedna ženska osoba je poginula, a pet je povređeno.

Foto: informer.rs

Kako Informer.rs saznaje, među povređenim osobama je i direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Babić je, prema nezvaničnim informacijama, zadobio teške telesne povrede, tačnije prelom leve butne kosti, ali je van životne opasnosti. 

Foto: Informer DN

kasnije će iz Kliničkog centra Niš gde se sada nalazi, najverovatnije biti prebačen u Beograd, rečeno je Tanjugu u KC Niš.

Foto: informer.rs

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare1980

pre 5 godina

Pa koliko vidim Babicev Audi se zakucao u automobile na naplatnoj rampi. Strasno direktor Koridora pa ovakva bahatost i jedan zivot ugasen.

Saradžogla

pre 5 godina

Vozim pola veka bez ogrebotine i vlasnik sam tri dobra opela i imam pravo da napišem savet ... Znajte da anđeo čuvar leti samo do 120 km na sat!

Soviet

pre 5 godina

Babić je ovde kriv ili njegov vozač a ne bi me iznenadilo da ga ima. Bahatost + visoka brzina + magla = udes NA NAPLATNOJ RAMPI!!! I jedan život ode. Vidi se da se Babićeva Skoda Superb zakucala u dva automobila koji su bili na naplatnoj rampi. Strašno.

Pera

pre 5 godina

Ministar se zakucao u 2 vozila na rampi u punoj brzini, mozda je spavao za volanom kako kaze..

goran

pre 5 godina

Bahatost vozaca hteo da proleti kroz naplatnu rampu sa tagom pa se zakucao...

Jale

pre 5 godina

Vas izgleda niko ne cita kad ne objavljujete komentare.Sramota.Vidi se iz aviona sta se dogodilo!

Krki

pre 5 godina

Jasno je po slikama da je Babićev auto izazvao tragediju. Pogibe žena na naplatnoj rampi zbog tuđe bahatosti.

Banjo

pre 5 godina

Sra ima da se utvrdjuje. Vidi se da se njegov auto zakucao u ova dva ispred. Verovatno na rampi za enc. Na kraju ce biti kriva ova zena sto je poginula. Sto nije ni vozila. Kao i onaj radnik sto je umro od astme na gradilistu pa posto nije prijavljen prijavili ga kao da je ribolovac umro.

xox

pre 5 godina

Jasno je da je kriv vozac Babicevog auta. Da je normalno i polako prilazio rampi ne bi se zario u vozilo ispred sebe.

Penzioner

pre 5 godina

Iz nepoznatih razloga...????? Pa iz aviona se vidi da je Babicev vozac "LETEO" KROZ NAPLATNU RAMPU !!!! Sto ne saopsti policija, na koliko mu je "stao" brzinomer u trenutku udara u vozilo ispred ????? Umislila budala da je "bogom dan" !!!!!

milan

pre 5 godina

ZNA SE ZASTO JE DOSLO DO UDESA. JEDNA OSOBA NIJE POGINULA NEGO JE UBIJENA. PARTISKA KNJIZICA I DRZAVNA FUNKCIJA STITE KRIVCA.

Rade

pre 5 godina

Bahati vozac, bahatog Babica, koji je funcioner bahate stranke koja ima bahatog predsednika.... I jos jedna smrt... I jos jedna recka na dusi bahatih...

Ljubiša

pre 5 godina

Ako je on bio zadnji u nizu kako se sa fotografija lepo vidi, zašto se prikriva očigledna činjenica da je Babićev vozač izazvao nesreću kad je zbog velike brzine uleteo u vozila na naplatnoj rampi? Da li je i njemu merena prosečna brzina između kontrolnih tačaka? Momentalna smena Babića i eleminisanje iz političkog života i krivična za vozača jer je bahatom, nasilničkom vožnjom ubio nedužnu ženu.

Milan

pre 5 godina

Zašto ne napišete da je vozac vozila Vlade Srbije izazvao sudar i ubio neduznu ženu u kolima ispred?

Bb

pre 5 godina

Neverovatno da nema ni jednog komentara. Dobro je da je direktor koridora preziveo da nastavi da gradi puteve. Samo je nejasno kojom brzinom je pokusao da prodje naplatnu rampu. A put klizav

bruka

pre 5 godina

Vest treba da bude da je zena poginula kao rezultat sudara koji je doticni izazvao, a ne to sto je on sam povredjen. Sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija