• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2019

22:43

DVERI SU NACISTI, NISMO U KOALICIJI?! Brutalne prozivke i napad DS na Boškićevu kombi stranku - OPOZICIJA U KANALU, KRENULI JEDNI NA DRUGE!

Politika

DVERI SU NACISTI, NISMO U KOALICIJI?! Brutalne prozivke i napad DS na Boškićevu kombi stranku - OPOZICIJA U KANALU, KRENULI JEDNI NA DRUGE!

Podeli vest

Netrpeljivost između opozicionih stranaka večeras je doživela svoj vrhunac kada je poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić napisala na društvenoj mreži Tviter da su Dveri nacional-socijalisti, odnosno nacisti, a potom izrekla i laž da njena stranka nije sa njima u koaliciji Savez za Srbiju

Čomić je odgovorila na tvit zvanične stranice Dveri, istakavši da pristalice te političke organizacije gaje ideje nacional-socijalizma i da njihova uverenja nemaju veze sa demokratijom.

Foto: printscreen Twitter

Ubrzo ju je jedan od korisnika ove društvene mreže podsetio da su DS i Dveri koalicioni partneri, na šta mu je Čomić odgovorila da "DS nije i ne može biti u kolaciji sa pristalicama nacional-socijalizma", iako je jasno da su obe ove stranke u Savezu za Srbiju.

Foto: printscreen Twitter

Nacional-socijalizam (nacizam) je pokret u Nemačkoj koji je iniciran 1920. godine činom organizacije Nacionalsocijalističke nemačke radničke stranke (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei).

Pokret je kulminirao stvaranjem Trećeg Rajha, totalitarne države koju je od 1933. do 1945. vodio diktator Adolf Hitler.

 

(FOTO) ĐILASOVCI KAO NACISTI, POSTAVILI VEŠALA NA TERAZIJAMA! Lideri opozicije hoće da UBIJAJU LJUDE! Građani U POTPUNOM ŠOKU!

 

(VIDEO) ĐILASOVCI NAPALI MARKSISTE NA PROTESTU! Lider opozicije im prošli put psovao majku, a sada krenuo i u FIZIČKI OBRAČUN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milivije

pre 5 godina

Neka se svađaju ali neka prvo skinu nacistička vešala sa Terazija.

Koka

pre 5 godina

Deklarisali se sa Obradovi'em,pa sad bi da se prave nevini,e ne može tako.

dvojka

pre 5 godina

DS tj Comicka po obicaju ne govori istinu. Oni su koalicioni partneri. Pa zar nije i Lutovac to javno rekao? Jeste ali se Comicka ogradjuje. Dveri su inace zlo za celu nasu Srbiju. ALi ja rekoh. SZS ima da se raspadne pre izbora ili najkasnije posle izbora. 18 lidera, 18 lopuza, 18 onih koji bi bili glavni. E, to ne moze. Onada po tom treba da imamo 28 ministarstva i njihovoj vladi. Cirksu se nastavlja. SNS pobedjuje.

Davor

pre 5 godina

Mislio sam da sam od opozicije video sve, ovo je bruka i sramota šta rade!

jovana

pre 5 godina

ovo iz opozicije su sou...jedni druge napadaju i uskacu,sami sebi,u stomak

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ponekad olako dajete ocene...Lako sudite,mirni budite....Svaka vlast od Boga je data...BOG DAJE, ALI I UZIMA...Svaka VLAST je kao ustajala voda...Sto vise stoji....VISE SMRDI... Tako je oduvek bilo...! Zato se ne igrajte sa vlasti...Nije to za postena coveka...!

Maja

pre 5 godina

Svi ste vi isti...nacisti...dva oka u glavi vam jedno drugom ne misle dobro, a kamo li narodu I drzavi

Marica

pre 5 godina

Svi ste vi isti..samo na svoje dzepove mislite.....nacisti...dva oka u glavi vam jedno drugom ne misle dobro, a kamo li narodu I drzavi

nikica

pre 5 godina

Tek ce doci do medjusobnih napada kada budu doziveli debakl na izborima...

Laki

pre 5 godina

dobro jutro gordana. dugo vam je trebalo da shvatite da su dveri ljoticevca. zar je trebalo da na terazijama postave vešala da bi ste shvatili da su nacisti. bosko, nosi se bre u tvoj cacak da te ne bi terali govnj..com motkom izrode i neotesani stvore. tebi se smeši doživotna robija jer spada u taj profil ljudi zbog kojih se i uvodi doživotna robija.

Ronaldinjo

pre 5 godina

Za opoziciju je važno da zaista raspišu izbore.

Radovan

pre 5 godina

Čudi me da nisu još pre udarili jedni na druge...

Iki

pre 5 godina

Почели да ваде очи једни другима!

Milenko

pre 5 godina

Njima je Hitler uzor,treba da ih bude sramota sto sebe nazivaju velikim patriotama i Srbima.

Danijel

pre 5 godina

Pohlepni su i Zuti i Dveri, mora do sukoba doci

maki

pre 5 godina

Samo je bilo pitanje vremena kada ce doci do pucanja vestacke tvorevine pod nazivom Savez za Srbiju. Vratimo se na pocetak. Idejni tvorac Saveza za Srbiju je Boris Tadic. U nedostatku licne stranke i zbog prevelike zelje da se vrati, a iznad svega zbog mrznje prema Vucicu, skupljao je sve uzaludne. Nije vazna ideja, levicare, desnicare, sa centra, vazno je bilo da mrze Vucica. E, kada tako krenes, neces daleko da stignes

Novi Sad

pre 5 godina

Gospođo Čomić, pošto su Dveri nacisti, to znači da je i DS jer su u koaliciji.

Marko

pre 5 godina

Jos jedan dokaz razdora i nejedinstva u SzS-u.

peki

pre 5 godina

Nema od njih nista oni nisu ni krenuli u izbore a vec su se posvadjali.

Voja

pre 5 godina

Opozicija nikako da shvati da je njihovo vreme prošlo.

123

pre 5 godina

U pitanju je lični interes, zato nema dogovora.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija