• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.02.2019

22:56 >> 22:59

SRBI EKSPRESNO ODGOVORILI NA PRETNJE RATOM BAHTRIJA! Rakić: Ko dirne severnu Mitrovicu DOBIĆE ADEKVATAN ODGOVOR!

Politika

SRBI EKSPRESNO ODGOVORILI NA PRETNJE RATOM BAHTRIJA! Rakić: Ko dirne severnu Mitrovicu DOBIĆE ADEKVATAN ODGOVOR!

Podeli vest

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da je srpski narod na Kosovu i Metohiji sa najvećom ozbiljnošću i zabrinutošću primio najnovije pretnje ratom od strane albanskog gradonačelnika južnog dela Kosovske Mitrovice Agima Bahtirija

- Očekujem da Kfor i Euleks, u skladu sa svojim obavezama iz mandata koji im je poveren, povećaju budnost i preventivno deluju kako ne bi došlo do narušavanja mira i sigurnosti građana, jer ovakve opasne pretnje miru u ovom trenutku visokih tenzija može nepovratno da naruši krhku stabilnost koju smo kao predstavnici srpskog naroda odgovornim delovanje izgradili, u nemogućim uslovim - saopštio je Rakić.

On naglašava da, kao predstavnik srpskog naroda, poručuje da je mir najveća vrednost za koju se borimo. 

BAHTIRI PRETI! AKO SE DIRA U MITROVICU, BIĆE RATA: Šiptari po svaku cenu hoće da ZAUZMU SEVER KOSOVA!

- Mi nikada nismo i nećemo pretiti nikome, ali ako neko dirne u naše domove, u našu severnu Kosovsku Mitrovici onda će dobiti i adekvatan odgovor - istakao je predsednik Srpske liste.

Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri tvrdi da će, "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata".

EU SE KAD JE O SRBIJI REČ NIČEG NE STIDI: Traži da pravimo dil sa Šiptarima, A PRIŠTINA OTIMA TREPČU I NE POVLAČI TAKSE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mico

pre 5 godina

Najbitnije je jedinstv među Srbima.DOK IMAO JEDINSTVO NIKO NAM NIŠTA NE MOŽE!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija