• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.02.2019

18:23

BRNABIĆ RASKRINKALA PRLJAVU IGRU TRIFUNOVIĆA! Ljotićevci streljali decu po Kragujevcu, a Sergej poručio da to nije važno, ako glasaju za njega!

Politika

BRNABIĆ RASKRINKALA PRLJAVU IGRU TRIFUNOVIĆA! Ljotićevci streljali decu po Kragujevcu, a Sergej poručio da to nije važno, ako glasaju za njega!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić ukazala je na potpuno odsustvo principijelnosti, ali i nedostatak poštovanja antifašističke tradicije i žrtava koje je Srbija dala u toj borbi, a koje je iskazao lider PSG Sergej Trifunović u svom pokušaju da se domogne vlasti

Propali glumac i političar u pokušaju, Sergej Trifunović, istakao je da mu nije važno ko kakve slike nosi i na čijoj je strani - Važno je samo da glasaju za njega, Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostale lidere Saveza za Srbiju željne vlasti.

- U Kragujevcu, lider PSG Sergej Trifunović kaže: nebitno da li neko drži sliku Draže, Ljotića ili Broza. To kaže u gradu gde su Ljotićevci učestvovali u streljanju hiljade ljudi/dece 1941. Ne, nije svejedno. Nikada neće biti. Fašizam u Srbiji nikada neće biti legitimna opcija - napisala je Ana Brnabić.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Violeta

pre 5 godina

Sergej je dotakao dno dna! Kakvu buducnost on nudi narodu? Uzas!

slađa

pre 5 godina

Evo intelektualcima i antifašistima teme za razmišljanje. Veoma jednostavan izbor Da li više mrze Vučića ili Dimitruija Ljotića koji je radio šta je radio tokom II svetskog rata.

Tijana

pre 5 godina

Raskrinkali smo ga i dzabe se trudi da opstane samo se sramoti sve vise.

Lazar

pre 5 godina

Glumac pomislio da je sazreo za politicara , ali je zreo pre za neku belu kosulju koja se kopca sa zadnje strane .

Marko

pre 5 godina

Sergej ni sam nije svestan koliko je gluposti izgovorio za vreme ovih protesta! Nadam se da ce ga nekada biti sramota, bar onda kada svojoj deci bude trebao objasniti za kakvu se politiku borio.

Jovana

pre 5 godina

Dok se opozicija bavi lažima i mržnjom. Predsednik se brine o građanima i njihovim problemima kako bi iste rešili.

Kiza

pre 5 godina

Trifunović je svojim tvitovima pokazao koliko je "ozbiljan" čovek i političar. Mislim da i dalje nije poslušao savet Zorana Kesića da treba da batali tvitovanje i da mu se to zabrani.

sandrita

pre 5 godina

Ne moze niko da me ubedi da je dogovor medu opozicionim liderima moguc i mislim da je njihov pokusaj manipulisanja gradanima unapred osuden na propast.

Milasin

pre 5 godina

Zar postoji toliko mržnje u jednom čoveku???

Miki

pre 5 godina

Citam izjavu ,Trifunovica, sa nevericom da to moze da izgovori jedna zdrava osoba, ne ova izjava je bolesna.

Igor

pre 5 godina

Kakvu su ekipu bolesnika okupili ovi iz opozicije pa da su ih birali ne bi mogli da ih takve sastave!

Biljana M

pre 5 godina

Jel moguce da neko nije zakljucao Lazu Lazarevica pa ovaj izasao. Obezbedjenju odmah otkaz. Sem ako nije leteo sa sprata, konzumirao ono sto daje krila.

Nale

pre 5 godina

Trifunovicu nista nije sveto.Kolike su zrtve pale u borbi za slobodu a on i dalje promovise nasilje.

Tina

pre 5 godina

Propali glumac, a uskoro i politicar je nasao sta da ponudi narodu. Sramotaa!!!

Mašnica

pre 5 godina

Koji je politički plan i program Sergejeve partije?

Olja

pre 5 godina

Trifunoviću ništa nije bitno osim ličnog interesa! E pa propali glumče vrlo je bitno ko je pljačkao i ubijao, a još bitnije da takvi više neće imati priliku!

ana

pre 5 godina

Sramota za čoveka koji je navodno išao u školu, pametniji je kada cuti.

Daca

pre 5 godina

Ma njemu je zaista potrebna stručna pomoc!! Ovo više nema mesta zezanju

Bojan

pre 5 godina

Sergej se opet uduvao i lupa gluposti.. čovek je za lečenje a ne za vođenje... mada, može da vodi propališ kao što je i sam...

Siniša

pre 5 godina

Најгори је она врста људи која се стиди својих корена и свог порекла... Сергеј би највише волео изгледа да је Хрват, па још из Сплита...

Dejana

pre 5 godina

Kakva sramota od Sergeja, čovek koji želi vlast po svaku cenu.

Gligorije

pre 5 godina

Sergej je u pravu! Jos smo u rat sa celim svetom zbog budala na vlasti koje pune svoje džepove i ponižavaju narod!

AMatić

pre 5 godina

Neznam zašto moje komentare Informer ne objavljuje, možda treba da blatim vlast, legalnu vlast? Ali evo opet moram da dam podršku ABrnabić i sam kažem da propalom glumcu nije mesto u Srbiju koju stalno balte.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija