• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

14.02.2019

09:00

LAZANSKI: Tramp može Prištinu lako DA BACI NA KOLENA, samo je pitanje da li to stvarno želi!

Politika

LAZANSKI: Tramp može Prištinu lako DA BACI NA KOLENA, samo je pitanje da li to stvarno želi!

Podeli vest

Vašington, ako to stvarno hoće, ima mehanizme da natera Prištinu da ukine takse na proizvode iz Srbije, kaže vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski

 

Vašington ima jake instrumente da Prištinu natera da skine takse. Samo nek im blokiraju platni promet.

- To da li će dobiti vize za Ameriku, njima nije toliko bitno. Ispada da je takozvana država Kosovo najsuverenija na svetu, čak ne poštuju ni ono što im Amerikanci kažu. Pitanje je da li je iskrena želja američke duboke države da ih pritisnu - navodi Lazanski i dodaje:

- Kosovska ekonomija je u užasno lošem stanju i zavisi od priliva deviza, od njihove dijaspore, tako da Amerikanci mogu samo da im blokiraju platni promet i oni su na kolenima. Oni ako hoće i žele da ih nateraju, imaju instrumente i mogućnost da to urade - zaključuje Lazanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senovic

pre 5 godina

Нисмо знали да може да је баци на колена , али знамо да неће и да хоће.

Deda Nole

pre 5 godina

Gospodin Lazanski je potpuno u pravu sve ovo je smisljena igra SAD i siptara ne bi li naterali srbiju da nacini prvi pogresan korak koji bi SAD iskoristile i optuzile srbiju da krsi dogovoreno,a ovako mogu da se "dopisuju"ameri i siptari godinama sto i rade samo sto su sada na sahovskoj tabli i drugi svetski igraci.I da se razumemo od Rambuea pa do danas SAD su skrivale na sve moguce nacine zlocine siptara,vrsile opstrukciju u svemu gde su srbi pokusavali da se problize amerima ali kao sto i sami znate dokazi,svedoci protiv siptara su volsebno nestajali tako da o nekom americkom prijateljstvu nema ni govora.

Anarhista

pre 5 godina

Српска посла, само би да неко други нешто уради за нас.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17