• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2019

18:05

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBRUSIO HRVATSKIM NOVINARIMA: Nismo mi anđeli, ali niste ni vi! Kad već naše helikoptere zovete Vražijim kočijama, pozvaću vas da ih vidite!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBRUSIO HRVATSKIM NOVINARIMA: Nismo mi anđeli, ali niste ni vi! Kad već naše helikoptere zovete Vražijim kočijama, pozvaću vas da ih vidite!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Minhenu gde učestvuje na 55. Minhenskoj konferenciji o bezbednosti, a danas je govorio za medije

U toku pitanja medija, javila se novinarska ekipa iz Hrvatske koja se interesovala za helikoptere koje dobija Srbija.

Pitanjem su želeli da isporociraju predsednika naše zemlje, ali su onda dobili žestok odgovor.

- Nismo ni mi anđeli, niti bih govorio o anđelima i đavolima. Kako kažete, kada mi kupujemo helikoptere - vi napišete 'Vučićevi vražji helikopteri'. Ove godine nam stižu ruski helikopteri. Znate li kako su to lepi helikoptreri, vas ću Hrvate prve da pozovem, sada nam stižu ruski mi 35 da vidite kako su to divni helikopteri, nikakve to vražije kočije nisu.– rekao je predsednik u svom obraćanju.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ MINHENA: Zahvaljujući odgovornom ponašanju Beograda, imamo mir i stabilnost!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

Hrvatski novinari zavide Srbiji što ima tako sposobnog predsednika.

Kralj

pre 5 godina

Neka se on slobodno provoza sa onim hrvatskim Mi17 na Kosovo od hrvatske vojske koja je već tamo ma nema problema i preko Gazivoda ako hoće da pokaže da je veći car nego Haradinaj na gliseru...

Miloš Obilić

pre 5 godina

Hrvati odjebite sa srpskog portala. Komentariši u ustašiji...

Dragana

pre 5 godina

I ne samo sposobnog, nego i lepog i zgodnog.

peki

pre 5 godina

Hrvati su toliko frustrirani Srbima i Srbijom da to svet nije video.

dorcol

pre 5 godina

Da, zato je Hrvatska konstantno top tema u svim srpskim medijima a srbiju tamo niko ne sljivi 5%

Dijaspora

pre 5 godina

Zato Vucic svaki dan spominje Hrvatsku i Hrvate, a ako ne on onda njegovi ministri zaduzeni za to, Tetka Vulin i Ivica..

Lidija

pre 5 godina

Očigledno je Hrvatima krivo pošto smo mi lideri u regionu, i ljubomorni su na uspehe koje niže Srbija

milos

pre 5 godina

Ljubomorni su na nas posto njihova predsednica ne vredi nista

Nadica

pre 5 godina

Ljubomorni su i ne znaju da sakriju to , pa pokusavaju da omalovaze nas napredak i uspeh.

vlada

pre 5 godina

Verni sam citalac,samim tim i kupac, Informera, i koliko mi to vreme i posao i porodicne obaveze dozvoljavaju cesti posetilac vaseg sajta, Dragana J.Vucicevica izuzteno cenim i postujem,i redovno odgledam njegova tv gostovanja, pisem vam zbog jedne stvari,o kojoj sam vam pisao letos (jul meses, mislim) rec je nasim Haskim osudjenicima, nemaju para, loseg su zdravstvenog stanja, itd.... Milan Martic,Nebojsa Pavkovic,Lukic, itd... Milom VAS, Estonija je u EU i NATO-u, Martic i Dragomir Milosevic tamo ''zive'' u krajnje ne humanim uslovima, molim VAS da bar jednom nedeljno u nekom broju posvetite paznju nasim zemljacima Srbima,pravoslavcima, braci koji negde u 4 zida u sobi 2 sa 2m, robijaju NI KRIVI NI DUZNI. POZDRAV ZA SVE U INFORMERU.

Iki

pre 5 godina

Од свих Срба најгори су Хрвати!

Jovana

pre 5 godina

Mi takvo ponasanje ne bismo dopustili i ovo se mora kazniti.

Bane

pre 5 godina

Hrvati koriste svaku priliku da napakoste Srbiji!!

David

pre 5 godina

Hrvati nisu svesni da sutra moze da im zatreba bas nasa pomoc.

Slavica

pre 5 godina

Srbija je oduvek bila predmet opsesije Hrvata.

Slovenac 1952

pre 5 godina

Ne znam ko je frustriran a znam jedno: Hrvatska je u EU, a vi imate Vučića!:)

dušan petrović

pre 5 godina

Komšije, šta je problem sa helikopterima? Pa vi ste u Nato savezu, imate svoju politiku, pustite nas. Pa mi u istoriji nismo poznati kao koljači i agresori, nego upravo suprotno, narod koji se uvek brani.

Mašnica

pre 5 godina

Predsednik na dostojanstven i argumentovan način odgovori na svaku provokaciju.

Bojana

pre 5 godina

Hrvati su opsednuti Srbima! Dobili su odgovor kakav zasluzuju!

Igor

pre 5 godina

Hrvati nisu vredni da se uopšte troše reči na njih

mita

pre 5 godina

Svaka čast našem predsedniku Vučiću na odgovoru!

Mija

pre 5 godina

E bas im je lepo odgovorio, sta su trazili to su i dobili.

Tina

pre 5 godina

Dobar pokusaj provokacije Hrvata ali zato jos bolji odgovor naseg predsednika. Ocigledno je da nam zavide!

Felix

pre 5 godina

Vučiću Hrvatska ima već tri godine cjelu eskadrilu Wariorsa i do 2020 stiže još 5 Black Hawka. Smanji doživljaj . Nisi nas impresionirao.

BobbyFisher

pre 5 godina

Prsli su hrvatski novinari i pakosne ustaše fašistiške genocidne od zavisi i pakosti jer imamo sposobnijeg predsednika, plus car sveta Vladimir Putin podržava pravoslavnu Srbiju. 1999. Rusija nije mogla da pomogne Srbiji, da spreče bombardovanje satanističko - fašističkog, genocidnog nato pakta, kojeg je satanističko ustaška, fašističko genicidna hrvatska deo - članica. Oduvek su bili saradnici fašista protiv Srba u svim ratovima u istoriji, zarivali su Srbima nož u leđa! Da ne kažem da su qrve u duši, nego su u duši starlete xD

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija