• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.02.2019

13:35 >> 13:37

PLENKOVIĆ OBEĆAO ŠIPTARIMA POMOĆ DA SRBIJI OTMU KOSOVO: Haradinaj zahvalio premijeru Hrvatske na podršci!

Politika

PLENKOVIĆ OBEĆAO ŠIPTARIMA POMOĆ DA SRBIJI OTMU KOSOVO: Haradinaj zahvalio premijeru Hrvatske na podršci!

Podeli vest

Hrvatski premijer Andrej Plenković razgovarao je u Minhenu s premijerom privremenih prištinskih institucija Ramušem Hardinajem, pohvalio dobre odnose s Prištinom i obećao dalju podršku jačanju "međunarodnog subjektiviteta i procesa evroatlantskih integracija Kosova"

Kako je prenela prištinska Koha, Plenković i Haradinaj su razgovarali na marginama Minhenske bezbednosne konferencije, a jedna od tema je bio nastavak dijaloga Beograda i Prištine i sveobuhvatni sporazum o normalizaciji odnosa.

Saopšteno je da je Haradinaj Plenkovića upoznao o ekonomskoj situaciji i pozvo hrvatske firme da ulažu na Kosovu.

RAMA SRBIJI OTEO KOSOVO, GRCI MU ODMAH ODVALILI ŠAMARČINU: Premijer Albanije najavio ujedinjenje Tirane i Prištine!

Haradinaj je, navodi se, ocenio i da je Hrvatska kao članica EU i NATO-a dobar primer koji bi Priština treba da sledi na evroatlantskom putu.

Dodaje se da je Plenkoviću zahvalio na podršci koju Zagreb pruža Prištini.

UZBUNA U SRPSKOJ! AMERI U BIH ŠALJU DESETINE DŽIHADISTA IZ SIRIJE: Sarajevo krije DOLAZAK OPAKIH UBICA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Avram

pre 5 godina

Ko drugome kopa jamu sam u nju upada,ta se izreka pokazala mnogo puta tacnom pa se nadam da ce I sada u slucaju ovih sadista hrvata,cije granice treba da definisu Italija I Srbija,da se svedu na meru vidokruga sa planine Sljeme,kao sto im I pripada,a kakva su nedela u proslosti radili,ne treba ni da imaju svoju drzavu,koju su im poklonili glupi nemci kao zahvalnost za krvolocne zasluge u davnom tridesetogodisnjem ratu.

mimi

pre 5 godina

plenkovic je toliko sposoban da nemoze svoje prilike u zemlji da sredi pa ce da pomaze siptarima,nije on i deo kapaciteta da to moze nego ajde da prica nesto i zamajava

Kažu

pre 5 godina

Kolinda je odlikovala jevrejku Ester Gitman istoričarku i hroničarku holokausta koja sem o tome piše i knjige i daje dokaze i dokumente i svedočanstva o tome kako je Stepinac spasavao jevreje a srpski mediji o tome i o njoj nikada nisu pisali! Hrvatska Vlada je odlučila da se radi digitalizacija arhiva Domovinskog rata i sve će biti na internetu a kad dobiju i arhivu NDH iz Beograda i ona ide odmah u digitalizaciju.

Lala

pre 5 godina

Pa i Srbija treba da pomogne Italiji da vrati Dalmaciju i Istru jer je istorijski ta teritorija uvek pripadala Italiji

Stevan

pre 5 godina

I Srbija će pružiti podršku Italiji da povrati Istru od Hrvatske. Ljudi, to je neminovno, a Hrvatska i separatisti iz AP KiM samo neka se podržavaju u svojoj mržnji protiv srba, to će ih uništiti. ŽIVELA SRBIJA

Istra Dalmacija

pre 5 godina

Talijani su u Istri pobili skoro baš sve Srbe koji su došli na ratištu koliki su ratnici tako da im se zbog toga na kraju od sramote sam ubio i komandant Patar Drapšin a oslobodili su je sami Hrvati. Isto tako i u Dalmaciji su posle hrvatskog oslobođenja u grad samo ušetali Srbi koje je Tito poslao da se slikaju i glume bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo a pred Zagrebom je zaustavio hrvatkse antifašiste da prvi uđu srpski i da to ostane zapisano...A onaj Šarić nam je svima jako dobro poznat jugonostalgičar koji pati od 95g i patiće dok je živ sa ostalima. Zašto on misli da je NDH bila okupacija pa su je rušili eto Istra i taj deo Dalmacije istorijski nikada nije bio hrvatski šta znači da su čak i Ustaše bili pravedni a ne mitomani i uzeli su samo SVOJE ono šta su hrvati uneli i imali u Austrougarskoj pa šta to niko lepo i jasno sada ne kaže?

Stevan

pre 5 godina

Ja rekoh, to je neminovno,a sa hrvatima očigledno ne može se diskutovati, pa što bi srbi prvo svi izginuli na Istri ako su kad se to desilo potom došli oslobodioci hrvati, a dugo Tito je bio hrvat koji nas je sve odbbmanuo u srbiji i hrvatima omogućio da budu jedina država koja je bila na stani Hitlera, a izašla kao pobednik na strani saveznika. Na posletku, ne vidim zbog čega bi hrvati pomogli šiptarima, ako imaju zasigurno veći ekonomski interes da podržavaju Srbiju, jer od Kosova teško da mogu da zarade onoliko koliko mogu samo od Beograda. Pozdrav.

nebitan

pre 5 godina

Ajde setaj keve ti. Sta su to hrvati uneli u austrougarsku, pa hrvatska je bila samo gubernija, Zagorje i Medjimurje sve ostalo su bile slobodne krunske zemlje u sastavu austrougarske. Hrvati se laznom istorijom kitite. Dalmacija, Slavonija, Baranja, Istra Vojna Krajina su bile samostalne krunske zemlje i njima su upravljali Srbi ako neznas historiju odi u Istarski arhiv pa citaj sve ti lepo pise. Sta ste vi uneli u austrougarsku niste bili njen partner bre vec okupirana zemlja kao i Slovenija odnosno pokrajine i grofije od kojih je srpski kralj stvorio drzavu i narod kao i Hrvatsku. Uostalom, od srca zelim da vam ostane onakva i onolika Hrvatska kolika je bila u austrougarskoj.

vučko

pre 5 godina

Vidim da si informisan možeš li mi navesti koje su to jedinice oslobodile.

milan

pre 5 godina

to nije ništa novo Plenković je potomak ustaša a Haradinaj balista i za vreme drugog svetskog rata bili su protiv srba pa što da nebudu i danas ali znajuz kako su se proveli samo neka se skloni zapad koji ih u svemu pomaže pa onda neka se hvale

DJovo

pre 5 godina

Молим Бога да ми опрости, ако грешим.Почињем да верујем у многобошство, као што су народи давно веровали да зс сваку појаву постоји други Бог, као што данас постоје разне мафије за сваку људску делатност. Хрвати су најбољи доказ, или је и Вог грешио, или има више Богова, међу њима и Бог зла, који је створио Хрвате.

Mate

pre 5 godina

"Ko drugome jamu kopa, sam u nju pada" Odlična poslovica, samo što se odnosi na vas, a ne na nas. Vi ste htjeli odcijepiti 1/3 Hrvatske, a na kraju ste ostali bez svog "srca". Sad kad ne možete sami, onda biste da vam Italija uradi posao umjesto vas. Uzalud vam nada, Hrvatska dobro čuva svaku stopu svoje teritorije. Niti Italija niti ijedan drugi susjed ne želi, niti može uzet što nije njihovo. Bolje da budete dobri, jer HRVATSKA VOJSKA na Kosovu čuva ono Srba što je ostalo. Da, ondje gdje vi ne možete, naša čizma već stoji. Vama ostaje da fantazirate o Italiji, Rusiji, Sirijcima i ko zna ko još bi trebao da izvrši vašu osvetu i izlječi komplekse poraženog.

Zak

pre 5 godina

Dobicete vi Hrvati sto ste i zasluzili,polako ko se zadnji dmeje najglanije se smeje !

Anarhista

pre 5 godina

Ови што причају ( укључујући и Лучића) да су талијанци власници неке земље с ове стране Јадрана, су тотални анти-Срби. Можда су некад и били, али кад вршиш ратне операције против суседне земље, онда се територија губи, заувек. Дакле од Алпи до Грчке, може бити само српска држава, с обзиром на масивну српску крв проливену од Христа па до данас.. Бравара и његове идеологије више нема. Следећи на дневном реду је српски империјализам.

RINGISPIL

pre 5 godina

Neće proći mnogo vremena ići ćemo mi opet na PONTE ROSO ali u DUBROVNIK samo polako. Samo čekam parlamentarne izbore u EU.

Smrad

pre 5 godina

Kad te celi život lažu, pa više ne veruješ u istinu. Srbija 21. veka koja živi u prošlom. Dobro je Jeremić rekao da ima sa čim da napadne već bi Vučić nove ratove izazivao. Sreća šta nam Rusi uvališe staru kramu koja ne služi ničemu. Bilo bi leleka srpskih majki opet

jova

pre 5 godina

Hrvatski teroristi su privremeno oteli Srbsku Krajinu,Šiftarski teroristi su privremeno oteli Srbsko Kosovo, i oni su danas drugari u terorizmu i otimanju što nije njihovo, a poslovica kaže (Oteto je prokleto) to im je omogućila 7.divlja zver, a kada dođe 8.Kralj,Krajišnici se vraćaju svojim kućama a Hrvatska će morati da plati Krajišnicima ogromnu ratnu štetu,isto tako će Albanija morati Srbiji da plati ogromni ratnu Štetu, što je njhov narod učinio na Kosovu.To će se desiti do 2025.god. a možda mnogo pre.A sada neka se sile,jer ničija sila Bogu nije mila. dobiće od Boga šta su zaslužili.

ja

pre 5 godina

Doci ce vreme kada ces Mate kukati da se vratis tamo odakle si dosao! Pravda je spora ali ce sve izaci na videlo. Dva puta smo vas oslobadjali kroz istoriju. Treci...nece da moze..

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Zasto objavljujete komentare od fasista iz hrvatske ?

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Zato u jednoj objavi Tacija oslovljavate kao predsednika lazne drzave Kosovo sto je i istina, a u ovoj Haradinaja kao premijere privremenih kosovskih institucija. Koja je to razlika izmedju ova zlocinca ?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17