• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.02.2019

15:02

ŠABANA IZDALO SRCE! Lekari činili sve da ga vrate u život posle UŽASNE NESREĆE, ali nije izdržao!

Politika

ŠABANA IZDALO SRCE! Lekari činili sve da ga vrate u život posle UŽASNE NESREĆE, ali nije izdržao!

Podeli vest

Šaban Šaulić, koji je nastradao jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, preminuo je od posledica srčanog udara u bolnici nakon sudara


Menadžer koji je sinoć organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, Bogdan Markata, oglasio se i otkrio šta se zaista dogodilo u bolnici:

- Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina - rekao je on za "Premijeru vikend specijal".

POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Legendarni pevač stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija