• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.02.2019

16:23

BAKAREC SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

Politika

BAKAREC SERGEJU TRIFUNOVIĆU: Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?

Podeli vest

Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete svoj „identitet“ prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi? Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama? Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene, piše Nebojša Bakarec, politički analitičar i gradski odbornik SNS u Beogradu, čije otvoreno pismo Sergeju Trifunoviću prenosimo u celosti:

 

"Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire masmediji, da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Vaša poznatost je samo deo bolesne fascinacije glumcima i drugim pripadnicima estrade, što je u skladu sa estradizacijom svega, pa i politike.

Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci? Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete prestati sa tviter pornografijom i skarednostima kojima nas svakodnevno obasipate? Kada ćete svoj „identitet“ prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi? Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama? Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene? Kada ćete prestati da se pravite nevešti posle svakog čina nasilja i mržnje, pravdajući se ironijom i pravom na javnu reč? Da li bar mali crv sumnje, u vašem narcisodnom i samozaljubljenom biću, izaziva činjenica da su od vas pobegli gotovo svi koji nešto znače u PSG-u, posle vašeg „izbora“ za predsednika tog pokreta?

Kada nameravate da prestanete da zloupotrebljavate bolesnu decu? Da li ste svesni da su mahinacije prikupljenim novcem za lečenje dece, krivično delo? Bavio sam se humanitarnim radom, ali ne tako površno i koristoljubivo kao vi, već tako što sam dva puta donirao deo svog tela - svoju kožu, da bih spasao živote dva deteta. Za razliku od vas od toga, kao što i priliči, nisam imao nikakve materijalne koristi, već samo duhovnu i emocionalnu satisfakciju.

Da li ste svesni razornog uticaja nasilja i mržnje, koje širite kao zaraznu bolest, na nove naraštaje? Da li su vas tome učili na Fakultetu dramskih umetnosti? Ili su vas učili kako da budete profesionalni, odgovorni, i kako da budete dobar čovek, bez obzira na zanimanje? Verujem i da su vas i roditelji učili plemenitosti i pristojnosti. Kada ćete početi da se ponašate kao ljudsko biće, a ne kao divlja zver, koja reži i ujeda ceo svet oko sebe?"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dalibor

pre 5 godina

Da bi ste se ponašali kao ljusko biće motate imati razvijene moralne kodekse!

Nikoletka

pre 5 godina

Ljudsko bice je za Sergeja misaona imenica,ovo zversko mu je mnogo blize

englezii

pre 4 godine

Nemojte da vas to cudi ! Takvi su narkomani ! Nece on jos dugo jer takvi ne trebaju nikoe !

Tatjana

pre 5 godina

Lepo ga jeopisao, to je čovek bez morala i kulture.

Nale

pre 5 godina

Iznenadna zelja Sergeja da promeni profesiju rezultuje ovakvim ponasanjem.Shvatio da nije dobar glumac,a nije dobar ni politicar.

milos

pre 5 godina

pa oni nemaju ni malo ljudskosti u sebi,zato i ne mogu da se ponasaju ljudski.

Mija

pre 5 godina

Sergej Trifunovic,promovise bahatu politiku opozicije.Ni malo se ne razlikuje od ostalih elitnih opozicionih politicara.Ni ne cudi me sto ga je opozicija izabrala.Slican se Slicnom raduje.Njihovo ponasanje,je zaista za svaku osudu.Zgrozena sam.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Možda kada prestane da koristi psihoaktivne supstance , i kada prestane Điki da ga finansira.

Sara

pre 5 godina

Čisto sumnjam da će Trifunović uneti da odgovori na ova pitanja.

Miki

pre 5 godina

Sergej od otmenog glumca ,postade propali politicar.

nikola

pre 5 godina

Uvek je bio bahat i bezobrazan,smatrao je sebe klasom.Sada je sve to pretvorio u mrznju,bes.

max

pre 5 godina

tesko da ce Sergej ikada da se ponasa normalno. covek se izgubio u realnom svetu. ako on bude uzor mladima onda kuku nama.

Davor

pre 5 godina

Pravo u facu! Pametan bi se zapitao o svojim postupcima!

Milan

pre 5 godina

Sergej je bolesna narkomančina,nikada se on neće ponašati kulturno,niko ga nije naučio

Milica Milicic

pre 5 godina

Sergej u nedostatku argumenata preti i napada sve oko sebe.

Joca

pre 5 godina

Nekada dobar glumac, a sada glumi političara kao i njegov brat.... Dno dna!

caca

pre 5 godina

Sergej nikada nece moci da se ponasa kao normalno ljudsko bice,on nema osnovno kucno vaspitanje,ni kulturu,gori je od najkrvolocnije divlje zveri!!!!

Igy

pre 5 godina

Taj Sergej, to BEŠE onaj glumac? Onaj predstavnik kulture i obrazovanja? Gde nestade sve to? U šta se čovek pretvorio.

ZVEROG

pre 5 godina

Apsolutno podržavam tekst gospodina Bakareca! Inače, Sergej... Glumac? Bož me sačuvaj... Ja se ne sećam ni jednog njegovog filma... Osim možda reklame za čips... Bravooo! Kakav filmski uspeh! I mnogo mi brate liči na jednog političara iz "šire" okoline što na razne samite izlazi obučen u plavi Armani i kineske bele patike... Ko da su rod rođeni!

Mašnica

pre 5 godina

Sergej je jedan šarlatan koji mora da sluša svoje vođe.

Iva

pre 5 godina

Tesko da Trifunovic razume u pitanju, sta znaci ponasati se kao ljudsko bice? Jer covek mora da ima bar mrvicu ljudskosti u sebi da bi se ponasao tako.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija